» »

DOGe Coin

DOGe Coin

««
24 / 40
»»

edi123 ::

Je kje na netu kak guide kako nastavit CGwatcher? Nikak mi ne rata že 2 dni se zajebavlem pa ne skužim...

drumer706 ::

jest10 je izjavil:

Ne, napake so jasno znak brezhibnega delovanja;((
Dvigni ramu napetost. Če ne pomaga znižaj frekvenco. Če ne pomaga kupi novega.

s frekvenco sm že probu, bom še z napetostjo. če ne ga pa nazaj nesem

hojnikb ::

zmanjšaj intenziteto..
#brezpodpisa

Evo mi je končno uspelo usposobit CGwatcher in obenem mi laufa na I=13 povprečno 470KH/ brez rejected in hardware error. In obenem lahko uporabljam računalnik brez problema.

slika

slika

Like a boss al kak? :)

ABX ::

Koliko časa ti to laufa, 5 min?

Pridi nazaj ko imaš par dni up-tima. :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

laufalo mi je 5 ur in je našlo pod 1% rejectov kar je vredu, bom malo spimpo še da bo 0% :P

bi kaj pridobo če bi preklop na ta pool https://doge.hashfaster.com/ zdaj sem na tem https://pool.dogechain.info/index.php. Fee je 0.2% višji pri prvem.

Jst ::

Na Rejected bodi pozoren, če jih imaš ogromno. Jaz imam v tem trenutku A:1166592, R:7808.

Raje glej HW. To so Hardware napake, ki se lahko pojavljajo zaradi nastavitev cgminerja, lahko pa tudi zaradi GPUja (nestabilni clocki).
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Balaton ::

In other news, LEAF vztrajno pada. Napovedi?

ABX ::

Vse te valute so vezane na vrednost BitCoin, tako da ni čudno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

kr?en ::

Doge se je kar lepo povzpel danes.

Sem raje prodal tistih slabih 100k doge :P

zdaj sem malo študiral in razmišljal da bi nabavil enega ali 2 USB minerja

http://www.ebay.co.uk/itm/Red-Fury-2-5G... cca. 100€ bi se dalo menda kaj poiskat s poštnino vred 110-120€ max

trenutno minam z svojo ATI 7950 in dobim max 550KH/s s polno obremenitvijo ventilatorja ampak takrat je rač. neuporaben vse šteka, itd.. in to vklopim samo čez noč. Sem pa si našel neko fajn nastavitev z 330KH/s in je računalnik čist normalno delujoč in ventilator na 45% vse tiho in normalno. In kot je že blo omenjeno da en povprečen rač. porabi za cca 30€ elektrike na mesec, ti ključeki pa dejansko "nič" in ob tem še 5x večjo hitrost. Verjetno ni treba računat da bi v 3 mesecih zabluzil toliko elektrike kot je vreden en ključek in 5x več moči + ker se mi "smili" grafična še prišparam nad obremenitvijo in poslednično nad življensko dobo grafične.
Vprašanje pa je kak dolgo življensko dobo pa imajo kaj ti ključeki?

Pa še najšo bi si lahko kak server oz. računalnik ki lauga 24/7 pa vržem not ključek ;)

Minam pa samo ALT coine trenutno DOGE "to the moon" :)

black ice ::

Ključki so namenjeni samo Bitcoinu oz. kovancem s SHA256 algoritmom.

jest10 ::

ampak takrat je rač. neuporaben vse šteka, itd.. in to vklopim samo čez noč.

Izklopi strojno pospeševanje v winsih in v brskalniku, pa bo večina problemov izginila.

krneki0001 ::

Dogecoin narašča.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

dottor ::

Lahko bi tudi BTC zrastu nazaj na 800$ ;((
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Vikking ::

A niste vedno pravili da za vikend praviloma cena pade, sedaj pa panika, ker je malo bolj padla zaradi mtgox-a?

Fak mi je kar zal, da sem prodal pri 175 satoshijev, ko sem zjutraj odprl Coinex ...

hehehe, sem vam rekel, da narašča, to ne pomeni prodaje, ampak nakup. Jaz sem jih narudaril ene 250.000, pa še kupil sem jih tudi nekaj takega pri 0,00000159, sedaj so že 0,0000021, tako da nekaj profita bo. Računam da jih bom prodal pri 0,0000022 in dobil zanje 1.1 BTC.

kaki stroj ti laufa da si 250k nakrampo? :P

mihco ::

krneki0001 je izjavil:

Računam da jih bom prodal pri 0,0000022 in dobil zanje 1.1 BTC.

ti kr racunaj...da se le ne bos tolkel po glavi ko bo cena nazaj na 160. Garantiram, da danes cena ne bo sla vec do 220.

mihco je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

ti kr racunaj...da se le ne bos tolkel po glavi ko bo cena nazaj na 160. Garantiram, da danes cena ne bo sla vec do 220.

Vprašanje kaj bo z ceno, ko pride doge čez 100.000 blok in se vrednost na blok razpolovi.

Leaf: je danes končno presegel blok in je v veljavi KGW. Se pa zadnjih nekaj dni postavljajo navidezni zidovi, nekdo očitno želi kupiti še ceneje. So pa še danes zadnjič bili prisotni veliki dumpi multipool-ov.
še 10k blokov pa bo že ponovna razpolovitev vrednosti. Jaz držim LEAF še namanj do konca februarja. Lepo u miru brez panike, pa ne preveč verjeti tistim zidovom na cryptsyu ker so navidezni. Paničarji se ustrašijo in prodajajo pod ceno.
Važno je da ste zraven, ko se bo začel pump teh ki postavljajo zidove (sploh tisti ki se jim že mudi prodati).

mihco je izjavil:

krneki0001 je izjavil:

Sem jih prodal pri 0.00000215, tok kot je šlo najvišje. Vseeno dober profit.

edi123 je izjavil:

kaki stroj ti laufa da si 250k nakrampo? :P

4x R9 270X (med 1.8MH/s in 1.9MH/s). Na dan jih nakrampa tam okoli 10.000 - tako da 25 dni krampanja in čakanje, da se bo povzdignil (nisem nič prodajal vmes).

Machete ::

Eno rudarsko vprašanje. Nikakor ne spravim treh kartic na eni matični na 100% delovanje oz. čez 1,3 MH/s
7950 7950 7970 in ta PSU 1050 (+ 4GB ddr2 / dualcore).
Je tu problem napajalnik? Samo dve naekrat delata na polno.

Na drugi pa 280x PowerColor ne spravim čez 570. Sicer se z njo nisem ukvarjal skoraj nič še. (850W PSU + 8GB + i5).
Jo bo potrebno flashat?

Bi bil kdo faca in mi na ZS poslal kak link sharanega folderja cgminerja z .bat datoteko in profilom? Vrednosti bom že popravil kasneje, ampak mi nikakor ne rata ustvarit delujoč .bat. Mogoče je za nekaj težav kriv tudi guiminer-scrypt, zato bi proval še cgminer, ampak dvomim.

Hvala!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

prilimaj vsebino tvoje bat datoteke tukaj

amacar ::

cgminer --scrypt -o stratum+tcp://pool1 -u username.1 -p x --thread-concurrency 11200 -I 13 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1500 -w 256 -g 2 --no-submit-stale --lookup-gap 2 --failover-only -o stratum+tcp://backuppool1 -u username.1 -p x --thread-concurrency 11200 -I 13 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1500 -w 256 -g 2 --no-submit-stale --lookup-gap 2 --failover-only -o stratum+tcp://backuppool2 -u username.1 -p x --thread-concurrency 11200 -I 13 --gpu-engine 1040 --gpu-memclock 1500 -w 256 -g 2 --no-submit-stale --lookup-gap 2

S tem mi gre 280x XFX na 740, pri 69-71 stopinjah, lahko bi še dvignil gpu engine, ampak je ok tak kot je, so vsaj temperature nizke.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: amacar ()

M-XXXX ::

280x

sgminer.exe -o stratum+tcp://mnt.coins4everyone.com:3445 -u upime -p geslo -g 2 -w 256 -I 12 --lookup-gap 2 --thread-concurrency 8192 --gpu-engine 1020 --gpu-memclock 1500 --gpu-powertune -20

Neki zadnji poiskus. Ampak že kar dolgo od tega..

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
c:\CGMINER\cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://eu.multipool.us:3352 -u xxx.yyy -p zzz --shaders 2048 --thread-concurrency 8192 -I 13 -g 2 -w 256

Nahh tu nekaj ne bo ok z kartico. Ne pride čez 560 ne glede na nastavitve. Vem da guiminer-scrypt ni problem. Ker sama 7970 na drugi matični ni problem v istem programu čez 740.

Pri cgminerju pa mi sploh ni jasno, kje doličiš koliko kartic je, kako vsaki posebaj narediš nastavitve ..
Zakaj amacar maš kar tri vrstice, so to tri kartice? KAj je fora tistih vrednosti, ko so ločene z vejico? Kako veš v katerem vrstnem redu so vrednosti kot kartice.. ?

Majna kdo z powercolor in/ali je kdo že flshal to isto 280x.. ?

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Naštimaj frekvence, ponavadi stock vrednosti niso najbolj optimalne. Recimo na 1020 dela z 700 hashu, na 1030 samo z 550, prav tako z 1015 samo z 550. Pravo frekvenco moraš zadet.

Ok. Nmam nič na stock. pri 7900 seriji takih razlik ni bilo. So sweet spoti ampak ne tako drastični kot opisuješ.. Pa tudi veliko vrednosti pobranih z neta, kjer imajo čez 700 sem proval pa nič ne požene više od okoli 550 .. :(
Bi lahko bil zadnji driver, ker sem šel direkt na njega? (13.350.1005.0)

Zgodovina sprememb…

amacar ::

To je za eno kartico, dodana imam še dva backup poola, če bi primarni slučajno crknil in da mi ne bi grafična brezveze počivala. Včasih tega nisem imel, ampak pri ddosih, ki se vedno pogosteje dogajajo je to nujno.

Sicer pa vsaka 280x more iti preko 700, edino če se pregreva in ji zmanjšuje frekvenco (tu poglej tudi VRM temperaturo).

Glede vrednosti ločene z vejico pa so po vrsti tako kot so priklopljene grafične. Za primarno velja prva vrednost, za sekundarno druga itd...

doge spet naraščajo. So že skočile iz 0.00000194 na 0.00000201.

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Prenesel vceraj DOGE iz fast poola na cryptsy, se zdaj ni niti pending. Kaj se dogaja? =\
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Odjebajte ze ta Craptsy in pojdite na neko normalno borzo.

Kdo gre minirat travco?:P

freesty je izjavil:

Prenesel vceraj DOGE iz fast poola na cryptsy, se zdaj ni niti pending. Kaj se dogaja? =\

Ob 21:10 iz fastpoola prenesel doge na coinex, ob 21:30 sem jih že lahko prodal.

cryptsy je zanič, tudi sam sem tam čakal po več dni, da sem kaj dobil, zato sem ga odje*al in sedaj delam na coinexu.

Zgodovina sprememb…

kanida ::

Pozdravljeni
Zanima me zakaj mi Doge mina z 16Kh/s medtem ko pa mi LTC tudi do 320Kh/s?

kanida je izjavil:

Pozdravljeni
Zanima me zakaj mi Doge mina z 16Kh/s medtem ko pa mi LTC tudi do 320Kh/s?

Tole napako sem rešil problem je bil samo v temu da sem spremenil pool in zdaj deluje vre brez problema ;)
Imam pa eno vprašanje ker trenutno mi na digibyte pool kaže da minam z 126 Kh/s jaz pa minam z 330 Kh/s...Ali to potrebuje nekaj časa da prileze do realne hitrosti ?
Pa tudi mi včasih pokaže na CMD ko minam Stratum from pool 0 detected nwe block to se pokaže na vsako 3-5 vrstico

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kanida ()

Ja varira na poolih in ni nikoli točen. Ne se preveč ozirat na ta podatek.

Ja napiše za vsakič ko je nov blok. Povsem pravilno, poleg spremembe težavnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

Koliko časa pa potrebuje pool da nakaže denar na wallet ker imam na poolu napisano confirmed denarja na walletu pa ni oziroma DGB coinov...

Ko dobiš % od najdenega bloka, pade delež pod nepotrejene "unconfirmed". Pri različnih kovancih traja različno časa da se potrdi (po številu najdenih blokov), na pool-u pod "statistics" poglej.

Potem pa na pool-u greš pod "EDIT ACCOUNT" skopiraš naslov tvoje denarnice. Pa si lahko pošlješ vsoto.

Lahko pa nastaviš na "auto-payment" avtomatsko izplačilo (Automatic payment treshold), ko se nabere vsota čez mejo ki si jo nastavil, ti avtomatsko pošlje v tvojo denarnico.

Če ne boš vnesel naslova ne bo nič prišlo. Ali imaš auto-payment ali sam klikneš "CASH OUT" pa je tvoja izbira.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vikking ()

Sem že pred minanjem naštimal avto payout na 10 pa mi na wallet še nič ni prišlo kljub potrjenim transakcijam....

Aha no evo ko sem pa Cash OUT pa mi je prišlo na wallet ;) verjetno ne deluje auto pay out ker mi ga je pod transakcije obračunalo v wallet pa nič ni dalo ;(

Zgodovina sprememb…

Brez veze dat autopay na 10, ker boš tako en kup provizije dal brez veze. Jaz sem imal nastavljeno na 500 oz. 1000 na začetku.

No sej mi ni problem ročno cash outat ampak me zanima ker sem se registriral na CoinMarket kjer spremenil lahko DGB v BTC in mi napiše tole ko hočem to narediti....

Ali moram počakati da tole bo potrjeno???

Se opravičujem ker je toliko vprašanj prvič minam :D

Zgodovina sprememb…

Ko pošlješ ti morejo najprej potrdit. Drugače se pa doge prodaja po 207 zdej in ne po 110 tako da nevem od kje tebi to... Se pa ponavadi prodajajo večje količine in ne po 10-20 kovancev ker ne dobiš nič vn. Jaz sem prodal 7500 kovancev za 0.0144BTCja in še 1500 jih imam.

Ja hvala mah to sem samo primer naredil screenshot in tako za prvič kot za test sem naredil tole transakcijo da vidim kako zgleda :D

Fantje najlepša vam hvala ;)

Malo gledam kaj so dodali na CoinMarket.io pa me zanima kakšen kej trend za LEAF, RDD in KARM. Tej trije so zdej nizki, pa bi kupu kej kovancev, nebi pa rad brcnil v temo...

MrBrdo ::

jest10 je izjavil:

Kdo gre minirat travco?:P

So malo zamudili, je bil POTcoin že prej.
MrBrdo

Dejansko je bil dopecoin najavljen pred potcoin.
No itak pa je bil fail in bo ponovni štart.

OK, sem še enkrat proval. V mapu cgminer-3.7.2 sem naredil .bat file.
(Gre za eno mini testno kartico 5750). Isto se zgodi kot vedno ko sem probaval. Ko zaženem se črno okno pokaže za sekundo in izgine. V guiminer-scrypt dela ok (za njeno zmogljivost).

A je kaka fora pri ustvarjanju tega bata..? Pri lokaciji kje mora bit..? Nemorem pogruntat.
Mapo sem zlodal od tukaj: http://ck.kolivas.org/apps/cgminer/ je pa res da se je pojavil en error pri ekstraktanju teh štirih fajlov iz 7.2 folderja. Ampak načeloma so mape in fajli tam..
Šel sem pa po tem postopku: http://www.overclock.net/t/1449708/guid...

Če dropam ta .bat v cmd okno pa napiše tole

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://188.165.164.185:80 -u x.y -p *** --thread-concurrency 3200 -I 18 -w 256 -g 1 --gpu-engine 840 --gpu-fan 10-85 --gpu-memclock 1250 --gpu-powertune 0 --temp-cutoff 90 --temp-overheat 84 --temp-target 75

Ve kdo zakaj se to zgodi?
Hvala

Zgodovina sprememb…

sash69 ::

S tem ukazom kličeš cgminer.exe v C:\Users\"up.ime"\.

Najprej moraš s CMD-jem priti v mapo kjer imaš cgminer.exe (predvidevam da je v D:\Programi\CGMINER 3.7.2 ).

Drugače pa .bat skripto kreiraj v mapi kjer je CGMINER in jo poženi iz tam. (narediš nov .txt file, copy/pastas ukaze in shraniš kot: vstavi-poljubno-ime.bat)
So, Eclipse and Xdebug walk into a bar, and then my Apache server dies.
««
24 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 460 61 62 63 )

Oddelek: Kriptovalute in blockchain
3108530395 (139126) Jagdpanter
»

Litecoin (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
747139807 (77534) -žiga-
»

Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5416329 (14687) mmzzor
»

DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Kriptovalute
17650594 (43291) Machete
»

Catcoin (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7817611 (14643) papasmrk

Več podobnih tem