Forum » Loža » DOGe Coin
DOGe Coin
dottor ::
1200 muc je že varno v denarnici in trenutno so na 104 satoshijev (coinedup). Gogo meow.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
freesty ::
Kaj tocno pomeni uncomfirmed na poolu?
Imam 2000 uncomfirmed muc. To je samo vprasanje casa al se kak drug faktov vpliva na confirmation?
Imam 2000 uncomfirmed muc. To je samo vprasanje casa al se kak drug faktov vpliva na confirmation?
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
amacar ::
Te zagotovo dobiš, ampak po določenem številu najdenih blokov. To število se med pooli razlikuje. Lahko pod transakcije pogledaš koliko blokov je še potrebnih, da se bodo spremenili v confirmed.
MrBrdo ::
1200 muc je že varno v denarnici in trenutno so na 104 satoshijev (coinedup). Gogo meow.
si kupil po najdražji možni ceni... shit happens :) treba se navadit ne verjet vsemu kar folk na forumu napiše
MrBrdo
Nisem kupu. To sem narudaru v par urcah.
Sej ni kupil, te je naminal. Js sem se še malo spravo na COINO.
Edit: predolgo imel odprt tab
Edit: predolgo imel odprt tab
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Jaz čakam da malo dobijo na ceni pa menjam v BTCje. Zdej čakam da DOGE pade da kupim in ko zraste spet prodat. Čeprav je zdej BTC na udaru
psickolog ::
Tudi mene zanima, kje bi lahko dobil več informacij o temu Max Keiser coinu... Ma kdo kaj?
Machete ::
jaz sem malo za hec 13k mijavov zmajnu včeraj na eni kartici..
dajte kak info če se bo kaj dogajalo z to valutu
tnx
dajte kak info če se bo kaj dogajalo z to valutu
tnx
Vikking ::
Preračuni če se bolje splača rudarit meow, pa prodati v doge. Kot pa direktno rudarit doge. Že tukaj imaš eno varianto.
Kar se tiče meow-a pa še zadnjič napišem da je potrebno počakati do 03.02.2014. Do takrat pa bo cena skakala gor in dol v nekaj urnih intervalih. Ne verjamem pa da bo do omenjenega datuma prišla vrednost na enako ceno kot doge.
Če ne moreš čakati prodaj pri 100 staoshijev kar je več kot odlična cena trenutno. Ali pa zamenjaj meow direktno v doge.
Kar se tiče meow-a pa še zadnjič napišem da je potrebno počakati do 03.02.2014. Do takrat pa bo cena skakala gor in dol v nekaj urnih intervalih. Ne verjamem pa da bo do omenjenega datuma prišla vrednost na enako ceno kot doge.
Če ne moreš čakati prodaj pri 100 staoshijev kar je več kot odlična cena trenutno. Ali pa zamenjaj meow direktno v doge.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
jest10 ::
Jaz sem jih nekaj narudaril v prvih dneh.
Pa zajebal, ker nisem kupil, ko so se prodajali po 50 satošijev.
Pa zajebal, ker nisem kupil, ko so se prodajali po 50 satošijev.
Jaz sem nekaj malega narudaru in trejdal za doge.
aljazf ::
se ukvarja kdo z USDe? rudarjenje, trejdanje? naj bi imel potencial..baje..
Jaz minam USDe. Stvar je taka, da community je super, podpora je zelo dobra, skos se neki dogaja za promocijo coina. Edini problem je, da tega coina še ni na kakšni večji borzi, na coinmarket.io se da zamenjav v BTC. Čakamo trenutna realna vrednost je okrog 500 satoshijev, ampak glede na stanje pa je dejanska vrednost cca. 350 satoshijev, kar je pomoje podcenjeno. V kolikor po 31.1 pride coin na Cryptsy ali kaj podobnega, mislim da se mu oobeta precejšnja rast. Ampak to so samo domnevanja :)
ČE te še kaj zanima, kar vprašaj.
LP
se ukvarja kdo z USDe? rudarjenje, trejdanje? naj bi imel potencial..baje..
Sem jih že prodal cca 80k po 530 ter 510, ostalih 40k sem si pusto, če slučajno naraste, kar upam da bo. Z bogih 700khash sem kar zadovoljen.
Meni dela prijava na coinedup.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
krneki0001 ::
a kdo kej ve, a se bodo foxcoini na kaki borzi pojavili?
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
krneki0001 je izjavil:
Zaenkrat slabo kaže, coin umira na obroke nekako. Nič ni bilo z njega, dobro da sem samo par ur not vložil.
krneki0001 ::
sam sem jih nekaj tisoč narudaril in spravil v wallet, zdej pa počivajo in delam doge naprej. 10000 dogijev na dan, pa se počasi nabirajo. Upam samo da se bodo še kej dvignili in da jih uspešno zamenjam za BTC-je.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
dreta ::
krneki0001 je izjavil:
https://cryptorush.in/index.php?p=tradi...
in
https://poloniex.com/exchange
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dreta ()
psickolog ::
Ravnokar sem kupil 10k foxcoinov po 1077 satoshijev in še dodaten miljonček COYE po 5 satoshi. High risk - high reward pri obeh :D
Ko pa pride ven Keisercoin, bom pa minerje preusmeril tja. Upam, da bom začel minirati vsaj do bloka št. 200. No, če algoritem ne bo posebej rewarding za prve bloke, lahko tudi malo zamudim.
https://www.facebook.com/MaxKeiserCoin
https://twitter.com/maxcoinproject
Ko pa pride ven Keisercoin, bom pa minerje preusmeril tja. Upam, da bom začel minirati vsaj do bloka št. 200. No, če algoritem ne bo posebej rewarding za prve bloke, lahko tudi malo zamudim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: psickolog ()
Jaz sem zdej fokusan na meow. Rudarim pa med 22. in 3. zjutraj ko je poceni elektrika in sem še buden. V teh 5ih urah naberem za ene 2000 kovančkov. Bom pa počakal da pride na večje borze in pol ob priliki zamenjal za doge.
Je kej šekulacij glede dogeja? Zdej je malo padu, pa se ve do kod približno bo šel? Zdej je na 163 satoshija, jaz sem jih prodal po 188. Čakam in upam da pade pod 100 in pol zraste nazaj na 200+.
Je kej šekulacij glede dogeja? Zdej je malo padu, pa se ve do kod približno bo šel? Zdej je na 163 satoshija, jaz sem jih prodal po 188. Čakam in upam da pade pod 100 in pol zraste nazaj na 200+.
Machete ::
Dogi bo počasi vedno nižji vrh dosegal pomoje. Ne čakaj preveč. Poglej kakšen nor network hash rate je zadnje čase. To se vse rudari z namenom dumpat. Nihče jih ne bo držal na dolgi rok, in tako bo cena verjetno vztrajno padala.
Mijav pa jaz na eni kartici kar skoz majnam, mogoče se bo splačalo. Glej pa tudi za dif. ker se giblje med 25 in 50.. Torej se pozna kdaj majnaš.
Mijav pa jaz na eni kartici kar skoz majnam, mogoče se bo splačalo. Glej pa tudi za dif. ker se giblje med 25 in 50.. Torej se pozna kdaj majnaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Ravnokar sem kupil 10k foxcoinov po 1077 satoshijev in še dodaten miljonček COYE po 5 satoshi. High risk - high reward pri obeh :D
tema
Slej kot prej se bo dalo. Kako učinkovito je pa druga stvar
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jest10 ()
FlyingBee ::
torej če dam 1000 EUR dobim iz nemčije 2x R9 290 in ax860 napajalc ter začnem z rudarjenjem Litecoin-ov, kaj lahko pričakujem????
ja, sem pohledal pa recimo da v 3 mesecih, če ne gledam elektrike torej v 3,5 mesecih da še elektriko pokrijem
nej slabo
nej slabo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
DeeJay ::
Če špekuliraš, da bo cena in težavnost identična kot je danes. Če pade cena ali naraste težavnost boš rabu dosti dlje.
Če pa vse skup propade maš dobro mašino za igrce :)
Če pa vse skup propade maš dobro mašino za igrce :)
shadow1975 ::
A tale R9 290 se priporoča za minanje? Koliko ima hash/S ? Vem, da je najboljša RADEON 5970, ampak jih je zelo malo na trgu oz. so večinoma rabljene.
Sem dokaj nov v minanju in me nekaj zanima. Ali minanje vpliva na internet linijo oz. delovanje računalnika ?
Katere kartice bi svetovali. V katerem poolu minate dog-e ?
Sem dokaj nov v minanju in me nekaj zanima. Ali minanje vpliva na internet linijo oz. delovanje računalnika ?
Truga ::
shadow1975 je izjavil:
A tale R9 290 se priporoča za minanje? Koliko ima hash/S ? Vem, da je najboljša RADEON 5970, ampak jih je zelo malo na trgu oz. so večinoma rabljene.
R9 290 je best bang/buck trenutno, se mi zdi. Vsaj kar se mal boljsih tice. 5970 je stara in zanic. S tistim ne bos danes dosegel nicesar.
Kar se tice pa vpliva na PC...
aljazf ::
shadow1975 je izjavil:
Imam 2x R9 290, vsaka mina z cca. 880 khash/s. Imam še 2x R9 280, za primerjavo, ta mina na cca. 700 khas/s. Minanje ne vpliva na internet linijo, na delovanje računalnika pa, glede na to da grafična dela na 100% vpliva (dela počasi, šteka,...). Priporočljivo je, da imaš računalnik posebej in samo za rudarjenje.
LP
glede na to da grafična dela na 100% vpliva (dela počasi, šteka,...)
Izklopi strojno pospeševanje v winsih ter brskalnikih in je rešenih večino težav.
Zurbum ::
ABX ::
R9 290 je best bang/buck trenutno, se mi zdi. Vsaj kar se mal boljsih tice.
Ni ene kartice da bi bila best buy za mining. Vse je odvisno od prostora, hrupa, težavnost inštalacije in vloženega denarja.
tudi 270 je lahko super, 5 kosov pade točno pod varno omejitev 1000W napajalnika in enostavno postavitev, za imet 6 290 na eni plati moreš uredit vezavo več napajalnikov, kupit PCIe podaljške in zgradit namensko kišto da bojo imele zrak.
270 dela na 400-440 kh/s, porabi 150W in te stane ~160Eur.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
jah, ve se, da je 280x najboljša khs/W, tako da tu ni dileme, samo dnar investirat oziroma riskirat je pa drugo
ProGo ::
280x je best bang/buck trenutno 344€ (749khash), 290x je 475€ (880khash).
Investicija v 280x se ob sedanjih razmerah povrne v 2 mesecih, 290x v treh.
@ ABX kakšna varna omejitev 1000W PSUja?
Investicija v 280x se ob sedanjih razmerah povrne v 2 mesecih, 290x v treh.
@ ABX kakšna varna omejitev 1000W PSUja?
ABX ::
150W * 5 = 750W + 100W za cpu, board, ram, usb in si na 850W.
Če kupiš močnejše grafične boš dal precej za napajalnike in moraš tudi vedet kako jih vezat.
Če kupiš močnejše grafične boš dal precej za napajalnike in moraš tudi vedet kako jih vezat.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
shadow1975 ::
Kaj pa ta zadeva 5Ghash/s ? Cena okoli 274$. Je kdo sprobal zadevo ?
http://arstechnica.com/gadgets/2013/06/...
http://arstechnica.com/gadgets/2013/06/...
ProGo ::
150W * 5 = 750W + 100W za cpu, board, ram, usb in si na 850W.
Vzameš 1500W pa je mir za 5-6 kartic. Recimo: http://www.mlacom.si/enermax-epm1500egt.... Cena je pa par 10EUR višja od 2x750W.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ProGo ()
M-XXXX ::
Vzameš 1500W pa je mir za 5-6 kartic. Recimo: http://www.mlacom.si/enermax-epm1500egt.... Cena je pa par 10EUR višja od 2x750W.
Ali pa vzameš 2x 850W kakšne XFX-e ali kaj primerljivega, 100€ po komadu, pa te pride vse skupaj skoraj polovico cenejše za več moči, pa še lažje in boljše boš prodal. Za rudarjenje rabiš čim večji preformance/€ in nesmiselne investicije so strel v koleno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Etherum mining (rudarjenje) (strani: 1 2 3 4 … 60 61 62 63 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 505922 (114653) | Jagdpanter |
» | Litecoin (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 134333 (72060) | -žiga- |
» | Mining Biuld POMOČ (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15392 (13750) | mmzzor |
» | DURS vam večine dobičkov od bitcoinov ne bo obdavčil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48112 (40809) | Machete |
» | Catcoin (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16747 (13779) | papasmrk |