» »

Z906 logitech - UGAŠA ???

Z906 logitech - UGAŠA ???

gregorio84 ::

Pozdravljeni, imam sledeč problem:
pred kratkim sem kupil sistem zvočnikov logitech z906.
(Povezavo imam narejeno na TV z optičnim kablom.)

PROBLEM:
Opazil sem, da se mi čez noč (ko je TV izklopljena) ali pa včasih tudi čez dan, da se konzola zvočnikov kar sama izključi.
V vseh možnih temah sem prebral, da naprava nima SLEEP- moda..torej kaj sedaj?
poizkusil sem tudi reset na factory settings - nobene razlike...

Hvala za vse info in mnenja...
lp
G.

eric_cartman ::

Sem ti že svetoval to, da ker so zvočniki novi, uveljavi stvarno napako. In to čim hitreje... Seveda se bodo tam bunili, da to ne gre, pa servis pa vse..Ampak ti trmasto zahtevaj zvočnike, ki se ne ugašajo...Skratka naj ti dajo nove.. Razen če si jih kupil iz tujine.. Potem pa samo še servis preostane ali pa send back package...

ne, zvočniki so kupljeni prek mimovrste...
stvarno napako praviš, bom poizkusil... nikjer ne najdem računa...imam sicer vse dokumentirano na mailu, ampak mislim da če vprašam za ponoven print računa na mimovrste, upam da nardijo to storitev;)

eric_cartman ::

Pomislil sem tudi že na padce napetosti, ki se pri nekaterih kolegih kar pogosto pojavljajo.. Računalnik se jim včasih kar sam od sebe resetira ali pa izklopi.. Ne bi znal ravno diagnosticirat zakaj se te padci napetosti pojavljajo..To bi moral povprašati še kakšnega elektrotehnika..Njim gre to razumevanje bolje od rok. Meni se je tudi že to enkrat zgodilo in medtem, ko se je računalnik ponovno zagnal so se zvočniki ugasnili.

Skyman ::

tudi meni so se same ugasevale predvsem crkne konzola bile so stare cca 1tedn ter bral na raznih forumih da je to napaka! preprosto sm vrnil zvocnike pod garancijo ter dobil nove..!

Skyman: kolko časa pa je potrebovala konzola da se je ugasnila sama od sebe?
glede garancije: ni blo problema, si dobil takoj nove?

Skyman ::

cist odvisn za zacetek vse nabij do max xD pa bos vidu ce se ti ugasne.. seveda da ni blo problema ce je bila stvarna napak.. dobil bp nove..

tebi so ugasnili ko je bil volumen do maxa? ;)

Cartman: Se eno vprasanje ce bos slucajno vidu:
Ko je konzola zvocnikov vklopljena- nikoli nikoli se sama od sebe ne ugasne?
Sem probal za stos vse prikljucke oz povezave izklopit in sem ugotovil da naprava sama od sebe se izklopi v cca 3 urah.- torej nedelovanja.
Pisal sem tudi na logitech support in tip mi je rekel da je normalno da se naprava ob nedelovanju oz neaktivnih zvocnikih izklopi ker kao spara z energijo??!?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POZOR: Servis mobitela - Toptime, Simobil - stik s tekočino, uničenje telefona na ser (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
406105760 (54794) next3steps
»

Ps4 garancija ista napaka

Oddelek: Konzole
192623 (1946) St235
»

Logitech z906

Oddelek: Pomoč in nasveti
91259 (829) thebaloh
»

Stvarna napaka LCD TV (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
27047831 (42625) Okapi
»

Uveljavljanje stvarne napake?

Oddelek: Mobilne tehnologije
322745 (2320) MadMicka

Več podobnih tem