Forum » Konzole » PS3 brez zvoka
PS3 brez zvoka
Topo ::
Pozdravljeni,
imam težavo in sicer, PS3 sem priklopil na PC monitor preko kabla HDMI/DVI. Slika se pokaže zelo lepa, igrica dela, zvoka pa nikjer. Kaj naj naredim? Hvala
imam težavo in sicer, PS3 sem priklopil na PC monitor preko kabla HDMI/DVI. Slika se pokaže zelo lepa, igrica dela, zvoka pa nikjer. Kaj naj naredim? Hvala
hojnikb ::
no uporab bel in rdeč konektor za zvok potem... v nastavitvah ps3ja pa nastavi, da ti zvok pošilja preko tega kabla..
#brezpodpisa
dela!!! super!
edino težavo ki še imam, je da ne vem kako na monitorju preklapljat med PC in PS3, ker sta kabla od obeh priklopljena v monitor. Ali moram kabel od PC iztakniti iz monitorja ko uporabljam PS3 in obratno?
edino težavo ki še imam, je da ne vem kako na monitorju preklapljat med PC in PS3, ker sta kabla od obeh priklopljena v monitor. Ali moram kabel od PC iztakniti iz monitorja ko uporabljam PS3 in obratno?
HighBane ::
Povej kateri monitor imaš.
Pri meni na monitorju je gumb "nastavitve" -> "input select" oziroma mi en gumb direkt skoči tja
Pri meni na monitorju je gumb "nastavitve" -> "input select" oziroma mi en gumb direkt skoči tja
AOC e2241Ywa je monitor
Pogruntal kje so pravi gumbi. Dela super!
Ej, dobri človek, upam, da ti bom lahko kdaj poplačal to pomoč.
Hvala.
Pogruntal kje so pravi gumbi. Dela super!
Ej, dobri človek, upam, da ti bom lahko kdaj poplačal to pomoč.
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Topo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585503 (24832) | Dominator |
» | PS3-NakupOddelek: Konzole | 6796 (5756) | [D]emon |
» | PS3- VGA adapter- Ne DelaOddelek: Konzole | 2356 (2236) | xxxgeekxxx |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23684 (14988) | al3n |
» | Kater xbox 360 kupiti?Oddelek: Konzole | 4944 (3585) | T_F_7 |