Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de
m0LN4r ::
Ja eni so za "neu" -nove userje eni pa za vse.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Lonsarg ::
Trenutno je do konca decembra 20€ za nakup nad 400€ za vse. In tak kupom je bolj redkost za hardwareversand, tak da je za izkoristit;)
barakus ::
due to a huge demand for the article Acer K272HULbmiidp shortness of supplies have arisen at the producer. Therefore the delivery of your order will also be postponed. Approximately the expected delivery date will be the 03.12.2014.
Zdej smo ze 7.12 in se vedno nisem nic slisal od njih :/
tilen006 ::
Jst pa sm ostal zeloooo pozitivno presenecen nad odzivom customer supporta...in to prek e-maila v anglescini.
Narocu sestav,vendar zal so ostali brez ohisja (ostalo so mi rezervirali) so mi kr sami svetovali zamenjavo in whopla reseno v par minutah.
Definitivno pripirocam
Narocu sestav,vendar zal so ostali brez ohisja (ostalo so mi rezervirali) so mi kr sami svetovali zamenjavo in whopla reseno v par minutah.
Definitivno pripirocam
Torej po vasih izkusnjah,če je bila roba poslana iz Nemcije danes zjutraj ob 08:00 kdaj jo lahko pricakujem na svojem naslovu?
K eni pravijo da potuje 2-3 dni s5 drugi 4-6.
Hvala pa lp
K eni pravijo da potuje 2-3 dni s5 drugi 4-6.
Hvala pa lp
Killermode ::
denis9 ::
dvomim ko vse dostavne službe majo doplačilo za dostavo med vikendom sam ne trdi sam če bo prek UPS tak kot so vedno men poslal ne dostavijo med vikendom sem mogu enkrat čakat do ponedeljka pa je čakala pošilja na brniku
cortez ::
Trenutno je do konca decembra 20EUR za nakup nad 400EUR za vse. In tak kupom je bolj redkost za hardwareversand, tak da je za izkoristit;)
To je napaka, saj mora biti blago nad 1000EUR.
Karo empfiehlt:
Bei hardwareversand.de sparen Neukunden jetzt satte 20 EUR bei ihrer ersten Bestellung, wenn sie unseren Gutscheincode einlösen.
Mindestkaufbetrag: 1000.00 EUR
Hinweis: , gilt für Neukunden
Gültig für: Neukunden
Hinzugefügt am: 02. Dezember 2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cortez ()
Napačen kupon gledaš. Ti gledaš redni 20EUR kupon, obstaja pa tut tale izredni 20EUR, ki velja na 400EUR:
http://www.gutscheinsammler.de/gutschei...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Skyman ::
S hardwareversand sem dobil vedno v max 3 dneh (samo pošiljanje).
Jz sm prejsn tedn v sredo naroci v dopoldanskih urah.Popoldan so mi poslali,v cet bila roba v milanu,petek zjutraj brnik cez 2h dobil.Pripeljal UPS
je pa res da sm 10min od brnika doma tako da bi lahko tudu osebno sel :D
Napačen kupon gledaš. Ti gledaš redni 20EUR kupon, obstaja pa tut tale izredni 20EUR, ki velja na 400EUR:
VV7N451RUU ne dela. nad 1000 EUR.
amacar ::
Ja zdej ko UPS dostavlja je še hitreje, js sem zraven vseskupaj, še od takrat ko je šlo preko DHL (v sloveniji preko naše pošte).
VV7N451RUU ne dela. nad 1000 EUR.
Šel ravnokar sprobat, kliknem Galaxy Alpha white, vpišem kodo, mi jo sprejme. Kaj ti klikaš da ne prime ne vem...
evo pametnjakovič
"Der Gutschein VV7N451RUU wurde für einen bestimmten Kunden erstellt. Möglicherweise besitzen Sie einen weiteren Kundenaccount."
"Der Gutschein VV7N451RUU wurde für einen bestimmten Kunden erstellt. Möglicherweise besitzen Sie einen weiteren Kundenaccount."
Zanimivo, torej meni prime tebi ne. Morda treba kliknit na kodo ko si logiran v hardwareversand, da potem deljuje, pojma nimam...
Se ne bi čudil, če imajo zadaj kake algoritme kommu dovolit kupon in komu ne, ali pa mogoče velja kupon samo če nisi še nikdar nobenega koristil. Jaz nisem, ker mi kljub novemu računu bon za nove kupce ni prijel.
Se ne bi čudil, če imajo zadaj kake algoritme kommu dovolit kupon in komu ne, ali pa mogoče velja kupon samo če nisi še nikdar nobenega koristil. Jaz nisem, ker mi kljub novemu računu bon za nove kupce ni prijel.
amacar ::
Mislim, da je ta kupon ravno za stare kupce, meni namreč koda prime na obeh računih, kjer sem že nekaj kupil.
90% produktov sem imel znižanih prek billiger in podobno. So pa tud produkti, ki so direktno preko HWF cenejši kot pa preko billiger in podobno, in to občutno (10€+).
Killermode ::
boset ::
Pri meni je bilo isti dan, nakazal ob 8 zjutraj, ob 14.00 je že blio pri njih, poslali pa so isti dan.
pošiljko sem pa dobil v 2-eh dneh preko UPS-a dopoldan in še to pred predvidenim časom, ki je bil predvidevan (ETA enkrat popoldan proti večeru)
pošiljko sem pa dobil v 2-eh dneh preko UPS-a dopoldan in še to pred predvidenim časom, ki je bil predvidevan (ETA enkrat popoldan proti večeru)
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
issak ::
Map ::
Imam potrdilo na mailu.
Napisali so, da ni na zalogi MSI GTX970 in Corsair Carbide 330R. So že komu poslali najprej kar je na zalogi, ostalo pa pozneje? In pa kaj so najboljše alternative?
Napisali so, da ni na zalogi MSI GTX970 in Corsair Carbide 330R. So že komu poslali najprej kar je na zalogi, ostalo pa pozneje? In pa kaj so najboljše alternative?
Menjaš ali se načakaš (1-2 tedna, če je pri dobavitelju zmanjkalo).
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
denis9 ::
dobra izbra grafične gtx 970 so najboljša izbira od MSI, Asus in Gigabyte ohšije če hočeš še mal pršparat lahko uzemeš npr. nanoxia deep silence
feryz ::
boset ::
Lepa, ker shop je to?
Main Desktop:
No, pri hardwareversand lahko odšteješ še kakih 50EUR, če greš preko idealo.de poklikat zadeve(si pozabil ali dejansko še vedno folk ne zna tega?). Poleg tega lahko prišparaš še kakih dodatnih 50EUR, če namesto hardwareversand greš na kak bolj noname nemško trgovino, sicer tega ne priporočam, kot tudi ne priporočam noname trgovin iz slo.
Jaz sem v začetni fazi nakupa. Sestavil na sestavi.si za 710EUR, na hardwareversand.de preko idealota 630EUR. Upoštevaš še 20EUR bon ter poštnino pa bom prišparal ravno okroglih 100EUR! Ja, ni vedno, če nočeš kompromisov sklepat potem morda ne prišparaš toliko, ena trgovina ima namreč nekaj ceneje, druga drugo.
Jaz sem v začetni fazi nakupa. Sestavil na sestavi.si za 710EUR, na hardwareversand.de preko idealota 630EUR. Upoštevaš še 20EUR bon ter poštnino pa bom prišparal ravno okroglih 100EUR! Ja, ni vedno, če nočeš kompromisov sklepat potem morda ne prišparaš toliko, ena trgovina ima namreč nekaj ceneje, druga drugo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
Daš not xeona in gtx 970 preko idealo, pa maš gladko 100EUR razlike. Zato si pa rajši en SSD al še 8gb rama dam not. Ne pa prodajalcu šenkam.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Ravno to sm jst naredu (xeon,970 gtx itd) in prsparal 150EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tilen006 ()
Dr_M ::
Eh, ce gres preko geizhalsa/ideala v stacuno, sploh ni nujno, da je ceneje. Se mi je ze zgodilo, da je bila pri artiklu, ki sem ga imel namen narocit, celo nekaj € visja. Tko da moras bit zelo pozoren. Ponavadi je razkika 5-10€ na izdelek, pri cenah nad 150€.
Itak pa pol razliko pobere davek na paypal.
Itak pa pol razliko pobere davek na paypal.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Saj, zato ne plačujemo z paypal in odpreš dva browserja :)
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Dr_M ::
Eni druge opcije nimamo, kot pp.
The reason why most of society hates conservatives and
Tako, greš na banko, če nima spletne. Teti poveš to pa to, od tuki tja, počakaš 5-15 minut (odvisno kak talent dela) in je rešeno.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
katimm ::
Bo mogoče kdo v kratkem kaj naročal? Bi sam ene rame vzel al pa če bi kdo zraven, da si delimo poštnino?
speedtouch ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 190863 (435) | Machete |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494417 (8415) | fireX88 |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 409694 (76291) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286422 (121208) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 5924 (5285) | PeroM3 |