» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
19 / 39
»»

m0LN4r ::

Piši mejl in vprašaj. Po mojem nima veze, "zakaj" uveljavljaš rma. Vseeno je, če je Janez ali Metka.
Izpolniš obrazec? Ni nek obrazec kjer označiš, kaj boš vrnil?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

grahovc ::

V sredo narocil in placal. Razen potrdila o placilu se ni zgodilo nic vec. Ne odgovarjajo na maile ne nic. Zaenkrat izjemno nezadovoljen. Sem vseeno pricakoval vsaj kak mail o nedobavljivost artiklov ali kaj podobnega..

cungalungaa ::

grahovc je izjavil:

V sredo narocil in placal. Razen potrdila o placilu se ni zgodilo nic vec. Ne odgovarjajo na maile ne nic. Zaenkrat izjemno nezadovoljen. Sem vseeno pricakoval vsaj kak mail o nedobavljivost artiklov ali kaj podobnega..

Enako...

Mail dobiš, ko je odposlano vključno s številko sledenja. Ostale podatke ne pošiljajo na mail, so pod statusom naročila.
V redkih primerih, ko artikel ni dobavljiv te ali kontaktirajo ali ti njih.
- Od dneva ko se klikne oddaj naročilo si sami zračunajte kako dolgo traja da:

1. preverijo zalogo v skladišču (spletna stran, ne preverja zaloge pri dobavitlu ali skladišču vsako minuto)
2. preverijo plačilo (banke 1-3 delovne dni)
3. dobavijo artikle (odnisno od zaloge, ko so prejeli plačilo)
4. spakirajo za LETALO
5. UPS skeniranje
6. Prevoz do letala, nakladanje
7. Skeniranje letališče Italija ali Brnik
8. UPS kombi do vaše hiše poleg ostalih XX naročil.

Kolko po vašem okvirno to traja?
*V primerjavo: paket iz Prosenjakovec do Portoroža rabi 3-4 dni, če pa date na pošto v četrtek pa 6 dni.
Žal še nimajo privat letala direkt iz trgovine pa do brnika za slovenska naročila :))
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Sej to jst vse štekam, ampak jim pišem na mail, facebook itd. da bi spremenil naročilo ali naj mi vsaj sporočijo dobavljivost nekaterih komponent ker je status že 5 dni enak, pa ni odgovora.

fireX88 ::

mogoče nemško? res imajo probleme z odgovarjanjem, ampak kar se tiče cen in dobavljivosti (vsaj tistih artiklov, ki so bili na zalogi) so odlični. Če hočeš še dobro komunikacijo naročaj pri computeruniverse.net
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Hja, nemško pa ne znam, vsaj ne toliko da bi jim napisal spodoben mail. Sedaj sta dva artikla nedobavljiva.

grahovc ::

Pod statusom narocila je samo potrditev placila v sredo ob 13h. Potem je tema. Zgleda se jim je zabasalo vse in ne sfolgajo narocil. Al so pa pac selektivni pri obravnavanju narocil in odgovorih na maile.

Oni pa pišejo najverjetneje mail, dobavitlu in čakajo na njegov odg.

Ena tolažila. Naročil SSD pri ideo.si v sredo 29.okt - plačal preko klika ob polnoči - plačilo potrdili v petek - paket dobil šele v sredo popoldan. 7dni.
Pa si nismo nobenih mejlov pisali med tem časom, samo avtomatika.

Preveč se obremenjujete, ko se kaj naroči in vidiš čez 3 dni da nek izdelek ni na zalogi, jaz 6 delovnih dni sploh ne trznem.
Tudi komponenta rabi, da pride iz kitajske :)
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

jaz tudi ne, pa sem uporabil google translate :D
napiši v ang in prevedi :)
ko sem jim to poslal (verjamem, da je bila polomljen prevod) ampak so mi kaj hitro odgovorili.

No pri meni je 5 dni do danes, pa vsak dan je manj komponent na zalogo, zato sem zaskrbljen. Nočem dobiti šele po novem letu.

Pa vsaj v majlu navedete številko naročila oz. intended purpose? Jaz ga dam vedno v naslov z številko kupca.
Pa ne pišete z kakih sumljivih mejlov ali da jim vrže v spam ali koš?
Trade Republic 38MVDVXM

Poslal tole, pa nič.

Lahko jih pokličeš po telefonu, ampak vidim, da si naročil izdelke z velikim povpraševanjem.
Ali pa mirno počakaj do petka. Za ohišje in proc ti piše 16-17, kar si naročil boš dobil.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

Lonsarg ::

Ne se preveč zanašat na to na zalogi itd. Sem kupil 930 ko je "bila na zalogi", kmalu po nakupu ni bila več na zalogi in tudi ne še dolgo potem. Čez kakih 10 dni so zadevo poslali brez da bi se na njihovi strain pojavila kot "na zalogi". Ne žal nimajo spletno stran povezano z skladišči direktno, ta na zalogi je samo približna ocena, če je recimo nekega artikla veliko povpreševanja preventivno dajo status rumen čist tko na oko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Ja to že, upam pa da se držijo teh rokov kdaj bo komponenta spet na voljo.

neon21 ::

Mi lahko kdo prosim pove , če imajo na hardwareversand evropsko garancijo? Da se lahko uveljavlja garancija in servis pri nas.

hardwareversand ima kot čisto vsaka druga trgovina garancijo direktno pri njih. DODATNO pa ima LAHKO proizvajalec garancijo direktno pri njih. To je odvisno pa izključno od proizvajalca, prav tako je odvisno od proizvajalca, če je le ta garancija vezana na Nemčijo ali EU ali cel svet. Recimo Nokia ima EU(sem kupil na hardwareversand in nesel na servis v SLO), večina proizvajalcev pa ločuje po državah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Aha torej je potrebno pogledati direkt pri proizvajalcih. Naprimer , če asus (prenosnik) ima eu garancijo potem se zadeve rešujejo pri pooblaščenem serviserju v Sloveniji. Razumem prav?

Tako je ja.

Najlepša hvala.

mailer ::

Naročil in plačal naročilo v petek 12.12. En izdelek se je pri naročilu iz zaloge iz rumenega spremenil v rdeče. Danes dopoldan ob enajstih sem paket že prejel.
Sledenje pravi takole:
Date Event
2014-12-11 at 19:46 Online-Order
2014-12-15 at 09:26 We received your payment.
2014-12-15 at 15:39 The goods are ready for collection or assembling.
2014-12-15 at 15:39 The invoice was made.
2014-12-15 at 19:00 The goods were dispatched.1 package(s).
2014-12-17 at 12:27 The goods were delivered to you.
Beat that, slo shops ;)
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

aljo69 ::

Včeraj je bil še artikel na zalogi 1 komad danes ga ni več v trgovini (zbrisali so ga) zdaj koliko sem prebral mail je skoraj brezpredmetno pisat ker se dolgo čaka na odgovor. Gre se za banalno zadevo DVD pekač. Kaj naredit ? danes sm mislil it plačat predračun ampak glede na to da ni več izdelka v trgovini nevem kaj naredit? Naj ponovno naročim pa prejšnjega ne plačam?

dvd pekač naročaš iz nemčije (cena pekača + poštnina= >20€)? je iz zlata? ali litine? za dvd-je pečt je ok tudi pekač za 12€ iz mimovrste/dinokompa/funtecha

SimplyMiha ::

Ljudje še kupujete opekače? Meni je en prenosen dovolj za vse potrebe, pa še s sabo ga lahko vzamem, zato so računalniki lahko brez njih.

Sicer pa vidim, da paketi na poti v Slovenijo obiščejo Milano v Italiji. Hm. No, vsaj kakšna Finska ni.

Zgodovina sprememb…

SimplyMiha je izjavil:

Ljudje še kupujete opekače? Meni je en prenosen dovolj za vse potrebe, pa še s sabo ga lahko vzamem, zato so računalniki lahko brez njih.

Naročil sm ceu komplet za skoraj 1000e in ja pekač je zraven ker rabim nekaj za cd/dvd brat ... sem pisal jim na fb če se da zadevo še spremenit za drugega ker gre za banalno zadevo... čakam na odgovor .. če ga pač nebo bom ignoriral naročilo in naredo novo samo potem nevem kako je z voucherjem za nove uporabnike.

P.s. napadli ste me kot da kupujem disketnik ;((

;((8-O

sorry nigga :))

zgledlo je tako, kot da kupuješ samo dvd pekač :)

SimplyMiha ::

Ampak resno, pekačev ni treba za vsak računalnik posebej kupovat, ker imamo zdaj zunanje. Samo dobronameren nasvet, ne gre za napad ali važenje ;)

Na tvojem mestu bi še enkrat poslal vprašanje, prepričaj se da si poslal na pravi mail, po možnosti uporabi preprostejše stavke v nemščini (Google translate je za silo znosen če uporabiš preproste stavke). Pa ne pozabit številke naročila!

Zgodovina sprememb…

račnalnikov nimam 17 da bi si zdaj podajal sem ter tja tist pekač ... prenosni pa tudi vrjetno dražji kot standardni pa še dodatno kišto morš met nek namesto lepo čedno vgrajeno v kišto ... če sm najdu 950e za komponente bom pa reskiro še 15e za tist pekač no ...

Eh v stacionarne PCje pa res lahko še vedno DVD vtaknemo. Še v mini ITX PCje, ki jih buildam dam en Slim DVD. Jaz ne bi kompliciral, preden dobijo tvoje predplačilo bo lahko ta artikel že nazaj na zalogi in gre kak drug artikel iz zaloge...

cortez ::

dvd-rw pekač iz big-a banga = 25EUR

HWV 11,5+11 = 22,5EUR na dom

A se mu splača pol ?

PS: Včeraj sem jih klical gor. Samo nemško govorijo, pa status se updejta na strani vsake 30min. Mi je povedal zadeve, ki sem jih pol jst vidu šele po 19h na strani; 4 ure kasnej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cortez ()

saj ni fora da izdelka ni na zalogi da je zaloga 0 ampak da so ga zbrisal z trgovine ... odgovor od njih sm dobo da je z mojim naročilom vse ok in da nič ne manjka (preko fb) ampak v spletni trgovini ne najdem več izdelka (HV207S24DE) ki sem ga dal v predračun ... je še ene 2-3 teh pekačov z malenkost drugačnimi oznakami in barvami ampak kode ni prave ...

Mogoče kdo ve paypal naslov od njih? Nikjer ne najdem...
Kucoin: https://www.kucoin.com/#/?r=1scgwQR

kaj pa rabiš paypal naslov?

Sem že drugače uredil. Sem hotel zamenjati naročeno komponento, pa bi bila razlika 5€.
Kucoin: https://www.kucoin.com/#/?r=1scgwQR

kot mi zatrjujejo je vse vredu in zaloga tega pekača je čeprav ga ni več v trgovini 8-O Kakrkoli, če jutr plačam zjutri gre sepa naprej še isti dan ne (do 11ih menda) ? potemtakem bi moral dobit do 24 al se zna zavlečt po praznikih ? med vikendom predvidevam da ne dela UPS (sobota) ?

cortez ::

jutri ti ne bojo poslal, če nisi danes plačal. če ti pošljejo v ponedeljek, boš 24 dobil.

plačilo do 11h... jst sem govoril za elektronsko plačilo preko Abanke; vsaka banka pa ima malo drugačne urnike prometa plačil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cortez ()

cortez je izjavil:

jutri ti ne bojo poslal, če nisi danes plačal. če ti pošljejo v ponedeljek, boš 24 dobil.

plačilo do 11h... jst sem govoril za elektronsko plačilo preko Abanke; vsaka banka pa ima malo drugačne urnike prometa plačil.

ok sj v bistvu ni panike samo tolk da prbližno vem :) pa prazniki so vmes tako da se potem zavleče še dodatna 2 dni :D ampak bomo že počakal, upam da bo vse tak kot se šika in ne kaka pomanjkljiva/vrnjena roba. Do sedaj sem zadovoljen ...

Nwanko ::

Jaz sem tudi danes naročil in plačal izdelek na zalogi. Kako pa ima kaj pošta Slo knjiženje teh zadev?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nwanko ()

Sledenje pošiljk UPS, dobiš link na mail.

vrnjena roba

To je označeno z "sonderposten" oz. "sale"
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Sledenje pošiljk UPS, dobiš link na mail.

vrnjena roba

To je označeno z "sonderposten" oz. "sale"

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/...

to menda nisem vrjetno je označeno pred izdelkom v imenu ?

p.s. setup je vredu ? :D

Zgleda vse OK.
Trade Republic 38MVDVXM

m0LN4r je izjavil:

Zgleda vse OK.

ok tnx ;)

Sedaj pa zadeva ki sem jo včeraj plačal ni več na zalogi oz. delivery date unknown, plačilo pa še zgleda niso dobili oz. vsaj na statusu še mi nič ne piše. Kaj sedaj naredit da nebom čakal glede na to da so prazniki tukaj...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Nwanko ()

Machete ::

Pokličeš. Boš najhitreje vedel pri čem si in kako se obrnit.

Z mojo polomljeno nemščino bolj težko, angleško mi nebi bil problem...pri hoh.de se je najdo kakšen ko je znal angleško.

probaj po bosansko, ziher se bo kateri našel :D

Ko dvignejo reči: "Engliš bite, ih šprehe kajn dojč", pa te prevežejo... Po mojem oz. je nekdo enkrat zapisal v temi.
Trade Republic 38MVDVXM

Sem jim prek FB pisal in dobil nazaj "Vielen Dank für deine Nachricht. Wir haben deine Bestellung heute an dich versendet."
Status pod naročilom se kljub temu še ni spremenil.

Machete ::

Nwanko je izjavil:

Z mojo polomljeno nemščino bolj težko, angleško mi nebi bil problem...pri hoh.de se je najdo kakšen ko je znal angleško.

Govorijo relativno tekoče angleško. Jaz sem se vedno menil v EN

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()
««
19 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
848190863 (435) Machete
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

2746494417 (8415) fireX88
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806409694 (76291) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507286422 (121208) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

255924 (5285) PeroM3

Več podobnih tem