Forum » Kaj kupiti » hardwareversand.de
hardwareversand.de
Map ::
Zakaj zraven Xeona ne morem izbrat H97 matične oz. lahko samo mATX ali Z97. Z i7 gre normalno H97.
Steinkauz ::
Glih kar naročil praktično celoten komp.
Ponucal 20 eur voucher : http://www.gutscheinsammler.de/gutschei...
Zdej pa me neki zanima. Zbral sm plačilo po predračunu. Torej, da nakažem na njihov račun.
Vendar nism dubu še nobenga maila, kam nakazat pa to...
Ponucal 20 eur voucher : http://www.gutscheinsammler.de/gutschei...
Zdej pa me neki zanima. Zbral sm plačilo po predračunu. Torej, da nakažem na njihov račun.
Vendar nism dubu še nobenga maila, kam nakazat pa to...
Kron ::
Pa to potem jemljete še Trusted Shops Buyer Protection?
A so se potem res "podredili" naši davčni osnovi?
A so se potem res "podredili" naši davčni osnovi?
=**=C64=**=
Sem danes vprašal, zakaj določene kombinacije ne grejo skupaj in dobil odgovor, naj ne uporabljam konfiguratorja, temveč naj komponente zmečem v košarco in v košarco dodam tudi sestavo.
denis9 ::
Jaz mislim naročit napajalnik http://www.hardwareversand.de/en/600+-+... pa me sedaj zanima kak je kaj z garancijo ko nikjer ne najdem da bi kaj pisal in kak naj vpišem moj naslov ko ma majo naslov šumnik
Tule lahko vidiš: http://www.seasonicusa.com/S12II-Bronze...
Kolikor gledam, ima Seasonic povsod pet let garancije in mi je ravno zato ljubši kot tudi odlični be quiet!.
Kolikor gledam, ima Seasonic povsod pet let garancije in mi je ravno zato ljubši kot tudi odlični be quiet!.
Mitch ::
Par dni nazaj mi je med nevihto skurilo napajalnik. Ima kdo izkušnje z vračanjem v garancijo na Hardwareversand? Kakšen je postopek? Jih je treba najprej kontaktirati po mailu?
amacar ::
Greš pod svoj profil pa izbereš complaints nato pa naročilo, dlje pa ne vem, ker še nisem rabil na srečo nič vračati.
oni ko ste že plačeval z predplačilom kaj pod reference ni treba nč napista js se nato nč ne spoznam
fireX88 ::
Samo še eno opozorila glede tistega "nujno". Pri NLBju bi moral plačati 2,xx € provizije (če sem si prav zapomnil), nevem kako je pa pri ostalih bankah. Sicer je res, da je pri nujnem takoj plačano, ampak če normalno plačaš danes dop, je ju3 pri njih 100%. Takšno izkušnjo sem imel jaz.
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Haha, tile Nemci so pa res mojstri! Vračilo v garancijo je izvedeno res vrhunsko! Najprej greš na www.hardwareversansd.de/retoure izbereš katere komponente vračaš v garancijo/reklamiraš, izbereš naslov za dostavo in spletna aplikacija ti izdela etiketo v pdf formatu katero sprintaš in nalepiš na paket. Poštnina že plačana!
Resnično profesionalno!
Resnično profesionalno!
hojnikb ::
In potem je strah, da bo treba kdaj uveljavlat garancijo na robo kupljeno iz tujine čisto odveč
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
piek ::
Par dni nazaj mi je med nevihto skurilo napajalnik. Ima kdo izkušnje z vračanjem v garancijo na Hardwareversand? Kakšen je postopek? Jih je treba najprej kontaktirati po mailu?
Eni ste pa res mojstri. Udar strele ne sodi v sklop garancijskega jamstva. Samo ljudem delas skodo (posiljanje nazaj, nekdo mora to pregledati, zavrniti, te obvestiti) in sebi blamazo.
---
Finish it off if you started it!
---
barakus ::
Upam, da si se prej zmenil s trgovino, da bodo pokrili tako poskodbo pod garancijo. V nasprotnem primeru si del razloga zakaj se trgovine odlocijo, da ne bodo vec delale s slovenci... in smo vsi na zgubi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: barakus ()
Janac ::
Sem delal na servisu, udar strele prepoznaš takoj
sicer pa te podpiram, da vsaj probaš...
sicer pa te podpiram, da vsaj probaš...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
theBill ::
Raje probaj na zavarovalnici uveljavljat, če imate dom oziroma opremo zavarovano za primer udara strele (oziroma indirektni udar strele - če bi bil direktni, bi vam itak vso napeljavo iz zidov ven pometalo).
Saj to ne gre zame ampak za eno društvo, kjer pomagam... Je bil pa udar strele tako močan, da je I/O ploščico (I/O plate) kar prišvasalo na ploščo...
AjgaBidona ::
mene pa zanima kakšni so načini plačila, kako je z garancijo, davkom in koliko stane poštnina (nameravam naročiti pc, ekran, slušalke, miško in tipkovnico ... bo kar težko;))
AjgaBidona je izjavil:
mene pa zanima kakšni so načini plačila, kako je z garancijo, davkom in koliko stane poštnina (nameravam naročiti pc, ekran, slušalke, miško in tipkovnico ... bo kar težko;))
bil je napisano že n-krat. Sestavi pc, pejt do predzadnjega koraka in ti izpiše poštino. garancija je 2 ali 3 leta. plačila pa so preko kreditne kartice, paypal, ali bančnega nakazila. za davek pa nisem sigurne, mislim da je 22%, ker je bilo že več kot 30000€ premeta v slo in mora biti naš davek. komponente izbiraj preko idelo.de in bo posamezna komponenta nekoliko cenejša!
a pol davek je na hardwareversand.de nemški (19%) že vštet v ceno predmeta? al je to brez davka-.-?
da je že vštet. ko se boš vpisal in nastavil lokacijo na slo (vsaj mislim) se bo davek avtomatsko dvignil na 22%
omg...
ne!
ne!
a je že kdo kupil celoten setup na enkrat za recimo 1200 ali več
me zanima koliko je moral še doplačati (za poštnino pa davek)
me zanima koliko je moral še doplačati (za poštnino pa davek)
a mi lahko samo na zadnje uprašanje odgovorite? :P
ja sem prebral že nekaj pa nikjer ne najdem kaj takega:(
ja sem prebral že nekaj pa nikjer ne najdem kaj takega:(
dejsko sploh nerabi od začetka, mislim da bo dovlj zadnjih 5 strani.
EDIT: sicer pa, naredi acc, zmeči stvari notri in potem hoj order. V PREDZADNJEM koraku ti VSE izpiše!
EDIT: sicer pa, naredi acc, zmeči stvari notri in potem hoj order. V PREDZADNJEM koraku ti VSE izpiše!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fireX88 ()
Piše kok je poštnina, ne pa kok je davek, sploh pa kateri je predzadnji korak? Tut mene zanima, ker nameravam kupit na firmo in bo brez davka, ampak včasih naj bi bil tudi za nas 19% davek, zdaj pa govorite da je 22%.
Pa začnimo ponovno.
Predzadnji korak je korak preden oddaš naročilo (pred confirm order).
19% je bi res včsaih tudi za nas, ampak ker so že naredili več kot 30000€ prometa v Slovenijo, morajo pilagoti davek našemu davku (vsaj takšne so moje zadnje informacije in če me spomin ne vara)
Kako gre pa na firmo, mislim da pa jih moraš prej kontaktirat!
Predzadnji korak je korak preden oddaš naročilo (pred confirm order).
19% je bi res včsaih tudi za nas, ampak ker so že naredili več kot 30000€ prometa v Slovenijo, morajo pilagoti davek našemu davku (vsaj takšne so moje zadnje informacije in če me spomin ne vara)
Kako gre pa na firmo, mislim da pa jih moraš prej kontaktirat!
Sem jih kontakriral in so rekli, da moram na koncu v remark field vpisat davčno številko, nato pa sami odštejejo davek in te o končni ceni obvestijo na mail.
m0LN4r ::
Tisto o davku velja za drugo trgovino.
Sem naročil eno kišto pred dvemi tedni in je blo vse po istem principu kot pred letom dni.
Nobene davčne nimse nikamor vpisal. In moje predzadnje naročilo je bilo tudi okoli 1500€ in je bila cena ista v mailu, kot tista, ki mi jo je izpisalo preden sem oddal naročilo.
Ne kompliciratje in berite malo. Na voljo imaš 4 jezike če se ne motim in tole:
https://slo-tech.com/forum/t588643/p435...
Sem naročil eno kišto pred dvemi tedni in je blo vse po istem principu kot pred letom dni.
Nobene davčne nimse nikamor vpisal. In moje predzadnje naročilo je bilo tudi okoli 1500€ in je bila cena ista v mailu, kot tista, ki mi jo je izpisalo preden sem oddal naročilo.
Ne kompliciratje in berite malo. Na voljo imaš 4 jezike če se ne motim in tole:
https://slo-tech.com/forum/t588643/p435...
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ja normalno da je cena ista če ne vpišeš davčne nikamor. Če kupiš pa na firmo moraš pa vpisat davčno in ti zato odštejejo davek.
Lonsarg ::
Meni so na Computer universe računali 22% davek(torej dvignili z prikazane cene, ki vključuje 19%), tu na hardwareversand pa mi niso nič ekstra v končnem obračunu naračunali, tore hardwareversand očitno še vedno 19% davek uporablja?
amacar ::
Tudi meni niso nič posebej naračunali (kupil 6.6.2014), cena je bila takšna kot jo je prikazal idealo, a če pogledam na račun, piše na njem Umsatzsteuer: 22%.
Se prav hardwareversand da tisti dodatni davek v stroške svoje in ga ne zaračuna tebi, fajn:) Pa že tako so poceni, če greš preko idealota :)
Dr_M ::
Po eni strani mi je bil pa hoh boljsi, ni zaracunaval provizije za paypal. 15km delec na banko se mi pa res ne da vozit za vsak nakup.
Viso imaš, nimaš pa spletne banke, brž na banko zrihtat:) Drgač pa ja, paypal je že fajn sam provizija ubije.
oni ko ste predkratkim naročil a mi lahko poveste od kej do kje je vaš paket potoval da vem če bo prišel danes ali jutri moj paket do sedaj
Germany 22/07/2014 7:44 Order Processed: Ready for UPS
Herne-Boernig, Germany 22/07/2014 21:22 Origin Scan
Herne-Boernig, Germany 23/07/2014 2:26 Departure Scan
Bologna, Italy 23/07/2014 19:30 Arrival Scan
Bologna, Italy 24/07/2014 1:30 Departure Scan
Germany 22/07/2014 7:44 Order Processed: Ready for UPS
Herne-Boernig, Germany 22/07/2014 21:22 Origin Scan
Herne-Boernig, Germany 23/07/2014 2:26 Departure Scan
Bologna, Italy 23/07/2014 19:30 Arrival Scan
Bologna, Italy 24/07/2014 1:30 Departure Scan
pomoje bo ju3 pri tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 190995 (85) | MikeRotch |
» | MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 4 … 52 53 54 55 )Oddelek: Kaj kupiti | 494440 (8438) | fireX88 |
! | Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 409723 (76320) | Nwanko |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 286437 (121223) | darkolord |
» | Grafična kartica R9 280xOddelek: Kaj kupiti | 5924 (5285) | PeroM3 |