» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
10 / 39
»»

darkolord ::

Brez DDVja lahko kupijo samo davčni zavezanci.

m0LN4r ::

Bo kdo naročal iz MB in okolice danes ? Naročil bi par manjših stvari za polovično poštnino.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Bo kdo naročal iz MB in okolice danes ? Naročil bi par manjših stvari za polovično poštnino.

Naročal bom nekaj v vrednosti 64€ in imam še kupon za 5€ nad 100€ in 20€ nad 400€. Tako, če kdo zmano naroči je zastonj poštnina v primeru nad 400€.
Trade Republic 38MVDVXM

ribakill13 ::

Zakaj ne veljajo več cene z geizhals.de?
http://geizhals.de/asus-r9280x-dc2t-3gd...
http://www.hardwareversand.de/articlede...
Kaj se zdaj gredo?

klkkkkkkkkkk ::

na idealo.de poišči
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7

FlyingBee ::

klkkkkkkkkkk je izjavil:

na idealo.de poišči

isto naredi, tako sem najprej pomislil, da so tudi oni začeli 22% davek vendar 257 deljeno s 1,19 in potem krat 1,22 ne pride 268 ampak 263

klkkkkkkkkkk ::

pa res verjetno kakšen bug
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7

amacar ::

Glupi so. Naročim komplet pc + še nekaj stvari, pa napišejo da ni rama na zalogi, da bo za počakat do 12.6, da pride na zalogo. Včeraj pride ram na zalogo pa mi napišejo da ni plate na zalogi več in da ne vejo roka dobave. Mislim a so res tak nesposobni, da ne morejo dati stvari na stran če mam že plačan order. Seveda sem jim takoj pisal da naj zamenjajo plato z drugo, ki je na zalogi in zaenkrat še ni odgovora.

hav0c ::

Yo! A še komu popusti prek idealo.de ne primejo?

Unrelated pa, kako je kaj z nemškimi spletnimi štacunami sedaj? Po revieweih in ocenah je mindfactory bolj opevan kot HWVS. Je kdo posloval z mindfactory v zadnjem času?

Dr_M ::

Na enih artiklih dela popust, na nekaterih ne.

Mitch ::

@hav0c -> Mindfactory ima 30€ poštnine za Slovenijo...

Se je še komu zgodilo, da je na banki nakazal znesek za naročeno pri HW Versand nakar šele po petih dneh prejmejo znesek in še to ne v celoti! Manjka namreč kar 18€! Šel sem na banko z vsemi papirji vendar se oni na vse načine branijo, da kao oni niso nič zajebali. Zdaj sem odprl "case" na HW Versand vendar še niso nič odločili...

Map ::

Kje na HV je remark field? Ko dam vse v košarico ga nikjer ne vidim in je verjetno korak naprej od košarice.

amacar ::

Je v kasnejšem koraku, ampak dvomim da berejo kaj, sem jim izrecno napisal, da če kaj ne bo na zalogi da mi naj javijo pa bom vzel drugo stvar, pa še kr čakam...

theBill ::

hav0c je izjavil:

Unrelated pa, kako je kaj z nemškimi spletnimi štacunami sedaj? Po revieweih in ocenah je mindfactory bolj opevan kot HWVS. Je kdo posloval z mindfactory v zadnjem času?

Mindfactory ima od trgovin, katere pošiljajo v Slovenijo, generalno gledano najnižje cene, ampak zraven tudi svinjsko drago poštnino, 30€.

V poštev pridejo HWVS, Computeruniverse in Caseking, kateri imajo mnogo cenejšo poštnino, generalno gledano so dražji od Mindfactory, se pa najde tudi kak artikel po zelo ugodni ceni. In to v kombinaciji s cenejšo poštnino je zmaga.

Hoh.de, Meinpaket, Mix, Pixmania in ostale cenovno ugodne nemške trgovine pa žal ne pošiljajo v Slovenijo.

daj rajš povej kako s tvojo pcs+

Map ::

amacar je izjavil:

Je v kasnejšem koraku, ampak dvomim da berejo kaj, sem jim izrecno napisal, da če kaj ne bo na zalogi da mi naj javijo pa bom vzel drugo stvar, pa še kr čakam...

Sem jim pisal na mail in so rekli, da moram v remark field vpisat VAT number, da potem sami odštejejo DDV in mi pošljejo novo ceno na mail.

theBill ::

FlyingBee je izjavil:

daj rajš povej kako s tvojo pcs+

Beri:

https://slo-tech.com/forum/t611130/p445...

theBill je izjavil:

hav0c je izjavil:

Mindfactory ima od trgovin, katere pošiljajo v Slovenijo, generalno gledano najnižje cene, ampak zraven tudi svinjsko drago poštnino, 30EUR.

V poštev pridejo HWVS, Computeruniverse in Caseking, kateri imajo mnogo cenejšo poštnino, generalno gledano so dražji od Mindfactory, se pa najde tudi kak artikel po zelo ugodni ceni. In to v kombinaciji s cenejšo poštnino je zmaga.

Hoh.de, Meinpaket, Mix, Pixmania in ostale cenovno ugodne nemške trgovine pa žal ne pošiljajo v Slovenijo.

Hja, sem poslal najprej mail mindfactorijevcem, s customer številko in vsem, da mi popravijo naslov na slovenskega. Čez par ur dobim nazaj v polomljeni angleščini, da naj jim posredujem customer number. Wat.

Potem so pa 2h kasneje na HWVS dobavili grafično zaradi katere sem sploh razmišljal o mindfactory, tako da je sedaj kar nekaj robe naročene in plačane pri HWVS. Upam, da bo vse potekalo smooth, ker sem imel na računu še prejšnjo ceno grafične, ki se je sedaj podražila za nekaj evrov.

Hvala za list trgovin. Upam, da se versand obnese. Nizka poštnina, očitno dobra dobavljivost iskanih artiklov... It's gotta work.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hav0c ()

MacoLa27 ::

Zdravo,

naročiti nameravam celoten računalnik, preko hardwareversand.de, pa imam nekaj vprašanj za vse tiste, ki imate izkušnje z njimi:

Poštnina:
- če grem do zadnjega koraka pred potrditvijo naročila, naj bi bila poštnina 11EUR. Ali je to za vse komponente (case, matična, grafična, proc, disk, ...)? Upam, da ne računajo na paket, glede na to, da je vsaka od teh zadev v huge škatli.
- Če dam računalnik sestavit, ali vseeno dobim vse pripadajoče škatle, ali samo CD-je, rezervne dele, ...?
- med pogoji poslovanja imajo navedene neke fiksne cene pošiljanja v SLO - 20EUR. A to se ne upošteva?
- nekje v temi sem zasledil še neke kupončke za 10EUR popust na poštnino - torej me bo poštnina prišla 1EUR?
- koliko približno traja dostava, če so vse komponente na zalogi?

Plačilo:
- Domnevam, da je najbolj običajno nakazilo direktno na račun. Kaj pa je s plačilom po povzetju? V pogojih poslovanja imajo navedene neke dodatne stroške za plačilo po povzetju.

Reklamacije:
- Kake izkušnje imate z uveljavljanjem reklamacije?
- Kdo nosi stroške pošiljanja v primeru reklamacij?

Hvala za odgovore...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MacoLa27 ()

naroči v Sloveniji, tole je preveč

MacoLa27 je izjavil:

Zdravo,

naročiti nameravam celoten računalnik, preko hardwareversand.de, pa imam nekaj vprašanj za vse tiste, ki imate izkušnje z njimi:

Poštnina:
- če grem do zadnjega koraka pred potrditvijo naročila, naj bi bila poštnina 11EUR. Ali je to za vse komponente (case, matična, grafična, proc, disk, ...)? Upam, da ne računajo na paket, glede na to, da je vsaka od teh zadev v huge škatli.
- Če dam računalnik sestavit, ali vseeno dobim vse pripadajoče škatle, ali samo CD-je, rezervne dele, ...?
- med pogoji poslovanja imajo navedene neke fiksne cene pošiljanja v SLO - 20EUR. A to se ne upošteva?
- nekje v temi sem zasledil še neke kupončke za 10EUR popust na poštnino - torej me bo poštnina prišla 1EUR?
- koliko približno traja dostava, če so vse komponente na zalogi?

Plačilo:
- Domnevam, da je najbolj običajno nakazilo direktno na račun. Kaj pa je s plačilom po povzetju? V pogojih poslovanja imajo navedene neke dodatne stroške za plačilo po povzetju.

Reklamacije:
- Kake izkušnje imate z uveljavljanjem reklamacije?
- Kdo nosi stroške pošiljanja v primeru reklamacij?

Hvala za odgovore...

1. Poskusi pa boš videl
2. Poglej malo nazaj v temi, tiste ki so dal sestavt
3. Kuponi niso na poštnino, ampak so za nakup. Tisto je blo krneki napisano.
4. Če so res vse na zalogi (To pomeni, da lahko da ko ti oddaš naročilo in plačaš da do takrat že kaj zmanjka). Potem cirka 5 delovnih dni od takrat ko si ti nakazal denar.
5. Plačila po povzetju NI za izvenmejna naročila.
6. Za odg. na vprašanja z reklamacijami je že blo tudi odgovorjeno in napisano ene parkrat. Ne verjamem, da bodo vsi šli še enkrat pisat. Tako da lepo nazaj po temi in prebrat.

Če ti pa je to preveč, pa naroč prinas. Mislim 2014 smo pa še nekateri niste v EU nč kupli?
Trade Republic 38MVDVXM

Nabavljal sem v EU, nabavljal sem iz ZDA in Kitajske, nikoli pa nisem nabavljal paketa (ali več njih) volumna 1 m3 in vrednosti 1k €. Če te izkušnje nimam pač še nisem zaplankan provincialc, ane?

Hvala za odgovore, 3, 4 in 5, take informacije sem želel! :)

Glede branja teme za nazaj pa je zadnje 3-4 strani pogovor tekel o plačilu z UPN-jem - to recimo da bom zmogel... ;) OK, grem gledat nazaj, če bo kaka uporabnejša informacija.

Če neboš ti pogledal, bom pa moral jaz pa ti še enkrat napišem :D Tak da... Sej maš F3 tipko :D
Trade Republic 38MVDVXM

pa ctrl in f tudi :-)

Raje plačaj preko spletne banke, če imaš to možnost, da te ne bodo zajebali na banki tako kot so mene!

gembleru ::

A ma kdo izkušnje s plačevanjem preko UPN na hardwareversand.de?

Js sm naroču pa nevem kaj naj kam vpišem, BIC in IBAN že ampak druga polja?

Kam se vpiše namen in kaj v referenco, ter naziv, naslov in kraj?

Info

Info

Plačal pred 30 min... :)

Za referenco ne izberi nič, izberi 3. model iz dropdowna na levi.

Naziv naslov in kraj imaš v mailu:

hardwareversand.de GmbH
Daimlerweg 4, 59519 Moehnesee

Namen je pa tvoje osebno popredalčkanje, lahko daš samo izdatek.

gembleru je izjavil:

A ma kdo izkušnje s plačevanjem preko UPN na hardwareversand.de?

Js sm naroču pa nevem kaj naj kam vpišem, BIC in IBAN že ampak druga polja?

Kam se vpiše namen in kaj v referenco, ter naziv, naslov in kraj?

Info

Info

Naziv in naslov ti piše na vrhu računa: hwv hardwareversand.de GmbH, Daimlerweg 4, 59519 Möhnesee
Referenca, čeprav ni nujno potrebna jo lahko izračunaš po naslednjem pravilu:
98 - vaša_želena_referenca271500 % 97
kjer pod želeno referenco izbereš številko naročila.
To formulo lahko vneseš v google in ti jo bo izračunal. Glej pa, da izbereš pod referenco kodo RF nato tale dvomestna koda, ki si jo izračunal in nato v zadnje polje še številka naročila...

MacoLa27 je izjavil:

Plačal pred 30 min... :)

Za referenco ne izberi nič, izberi 3. model iz dropdowna na levi.

Naziv naslov in kraj imaš v mailu:

hardwareversand.de GmbH
Daimlerweg 4, 59519 Moehnesee

Namen je pa tvoje osebno popredalčkanje, lahko daš samo izdatek.

Ne bo držalo. Namen plačila mora biti obvezno naveden, da lahko razberejo naročilo, ki je vezano na tvoje plačilo, ker namen plačila (Intended purpose) vsebuje tudi številko naročila...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mitch ()

Mogoče smo se narobe razumeli. Na njegovem screenshotu je razvidno, da je namen že vpisal v pravilni predalček. Manjka mu pa koda namena in o tem sem jaz govoril.

Refer-to Number ima vsaka firma po svoje. Če ni specificiran na računu, potem nima haska to vpisovat, ker očitno plačila in terjatve povezujejo drugače (v konkretnem primeru po Namenu).

MacoLa27 je izjavil:

Mogoče smo se narobe razumeli. Na njegovem screenshotu je razvidno, da je namen že vpisal v pravilni predalček. Manjka mu pa koda namena in o tem sem jaz govoril.

Refer-to Number ima vsaka firma po svoje. Če ni specificiran na računu, potem nima haska to vpisovat, ker očitno plačila in terjatve povezujejo drugače (v konkretnem primeru po Namenu).

Ja, tista 4-mesta koda namena je pa vseeno kaj izbere le da ima pravilno vnešen namen plačila...

Hvala vama za replye in oprostita ker spet gnjavim, ampak tako naj bi šlo skoz? :(

Tiste reference še zmeraj ne štekam, ma tu piše da če je nimam naj vpišem SI 99 in da bo v redu.

Info

Info

Pod Kraj vpiši: 59519 Möhnesee. Reference pa kot sva ti že povedala ni nujno potrebno vpisovati, zato izberi kodo NRC.

Nimam izbire RIC, imam le SI in RF.

Tak. Nič drugega.
Trade Republic 38MVDVXM

@m0LN4r -> Kaj je kaj višja provizija, če izbereš Nujno?

gembleru je izjavil:

Povej mi številko naročila (Order Number) in ti bom izračunal referenco...

Zgodovina sprememb…

Tisto, kar je pri meni prazno, se lahko pustim prazno.

Provizija je dražja, logično, kot pri vsaki banki. Pogledaš cenik. Pri meni je bilo med 1-2€.
Če plačaš zjutraj pred 10. uro nima smisla dat nujno, ker gre v obravnavo še isti dan.
Trade Republic 38MVDVXM

Mitch je izjavil:

@m0LN4r -> Kaj je kaj višja provizija, če izbereš Nujno?

gembleru je izjavil:

Povej mi številko naročila (Order Number) in ti bom izračunal referenco...

Ne rabiš hvala, je šlo skoz. :)

Spet jaz... ni šlo skoz ne, tu mi teži da je BIC napačn.

V mailu mi piše da je PBNKDEFF, ampak ko vpišem IBAN mi ga samo izpolni v PBNKDEFF440. Isti je samo da ima 440 na koncu, je še kdo mel ta problem?

Kaj pa če samo skopiraš prvo stran maila z naslovom in greš na banko in ti tam vse porihtajo? Ne rabiš niti prepisovati na UPN obrazec pa še preverijo sproti v bazi če se vse ujema kot je treba.

Mene res zanima kera banka ma tak čoravo to?
Trade Republic 38MVDVXM

Klikni na tisto lupo zraven pa probaj izbrati pravilni BIC. Možno je tudi, da bi moral najprej izbrati plačilni promet za tujino...

Na banki so pa še večji šalabajzerji tako da rajši probaj sam to uredit, pa še provizija je bistveno manjša...

Zgodovina sprememb…

hav0c je izjavil:

Kaj pa če samo skopiraš prvo stran maila z naslovom in greš na banko in ti tam vse porihtajo? Ne rabiš niti prepisovati na UPN obrazec pa še preverijo sproti v bazi če se vse ujema kot je treba.

To sm mislu najprej nrdit, ma sem se odloču, da bom raje sam, nočem met opravkov z njimi če kaj za*ebejo.

Sem pri Banki Koper btw.

Zdej pa bi res moglo bit, sem vpisal podatke od drugega računa ki ga dajo na voljo in se je izpolnilo v redu.

Mitch je izjavil:

Na banki so pa še večji šalabajzerji tako da rajši probaj sam to uredit, pa še provizija je bistveno manjša...

Slaba 2EUR za 1000EUR nakazilo (nevem če gre po % ali ne). Ni tako grozno, pa do sedaj je vedno vse štimalo. Tako ali tako dobiš račun (oz potrdilo o nakazilu) in lahko preveriš vse podatke, pri njih pa tudi ne gre skozi, če je mismatch med prejemnikom in računom itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hav0c ()

thramos ::

PBNKDEFF je enako kot PBNKDEFF440.

Jaz imam negativno izkušnjo z plačevanjem na banki. Ne da se mi še enkrat opisovati pripetije, če kdo hoče, si lahko prebere moj post višje zgoraj...

Defacto ::

gembleru je izjavil:

Spet jaz... ni šlo skoz ne, tu mi teži da je BIC napačn.

V mailu mi piše da je PBNKDEFF, ampak ko vpišem IBAN mi ga samo izpolni v PBNKDEFF440. Isti je samo da ima 440 na koncu, je še kdo mel ta problem?

Kolikor vem sta na voljo dva računa. Izberi drugega pa ne bo problemov !

jonystar ::

Mene zanima, če neki naročiš in pol neplačaš, po kolkmu času se avtomatično naročilo prekliče?

jonystar je izjavil:

Mene zanima, če neki naročiš in pol neplačaš, po kolkmu času se avtomatično naročilo prekliče?

Po približno enem tednu...

Znida ::

V ponedeljek sem nakazal kupnino (kupnino so prejeli isti dan 4h kasneje in so tudi sprostili za delivery) za izdelek ki je "in stock" in do danes še niso poslali. Koliko časa ponavadi traja da pošljejo?

Sem pa jih kontaktiral preko emaila in telefona, pa naj bi poslali drug teden, vendar mi je vse skupaj čudno, pričakoval sem namreč da bom robo dobil do danes.

lonewolf_ ::

Jaz sem v sredo zjutraj naročil, ob 15. uri sem plačal, danes pa sem že dobil novo mehansko tipkovnico malo pred tretjo uro. Sicer vse komponente so bile na zalogi za odposlati takoj.
Torej so zame potrebovali slabih 48 ur.

Našel sem še tudi voucher za -5EUR tako, da naju je s kolegom poštnina prišla 3,5EUR

Glede na te kriterije jim dam zaenkrat oceno 10, res tipitopi :))
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Zgodovina sprememb…

««
10 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Kaj kupiti
850190996 (86) MikeRotch
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

2746494441 (8439) fireX88
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806409724 (76321) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507286437 (121223) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

255924 (5285) PeroM3

Več podobnih tem