» »

hardwareversand.de

hardwareversand.de

««
9 / 39
»»

GenZNPC ::

Vikend ne delajo.
skibidi

worteleven ::

Ob sobotah delajo, med 14.5 in 17.5 (včeraj) je pa kar nekaj dni minilo, ki so delovni dnevi. Saj ne da se pritožujem, bojo že odpisali, ampak od caseking.de sem dobil odgovor po 8 minutah.

Zgodovina sprememb…

hehe, da nisi v spamfilter padu :D hecam se
skibidi

vse je možno. haha

Markokoz ::

Jaz imam eno rešitev, piši jim na facebooku (privat) :D
Meni odgovorijo v parih urah vedno.

Na mail pa tudi sam čakam po par dni. Drugače pa so vsaj korektni. Poslal nazaj grafično in zamenjal za drugo znamko, v petek dobil mail, da so dobili in naj nakažem razliko, isti dan še preko klika nakažem, danes so že poslali drugo (ponedeljek). Ekspresno hiter:D
Da ne omenjam zastonj poštnine nazaj.

Zakaj se tega nisem spomnil že prej :D Hvala! Nazadnje ko sem jim pislal (januarja) so mi odgovorili po 11 dneh.

Po koliko dneh od dneva nakupa pa si jim vrnil grafično?

Markokoz ::

Še isti dan ko sem jo dobil, sem zapakiral in poslal nazaj, ker ni bilo notri cdja/manuala in grafična ni delala.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Markokoz ()

Anze90 ::

A ima kdo izkušnje, da nečesa ni bilo na voljo in se je preko maila dogovoril, da zamenjajo stvar. Zanima me zaradi tega, ker sem dve stvari zamenjal, ki jih ni bilo na zalogi, pa sem dobil ta odgovor: "wie gewünscht wurde die Bestellung geändert. Der Differenzbetrag wurde angepasst." Ali naj zdaj pričakujem, da bom moral še doplačati 2€ ali so ceno izdelkov prilagodili, tako da mi ne bo potrebno?

jonystar ::

Neki me zanima in sicer čisto nakoncu predno naročiš, ko moraš napisat telefonsko a napišem npr. +38640 123 123 al nj napišem +386040 123 123. Se prav nevem a se napiše +386040 al je brez prve ničle po +386.

Machete ::

0038640xxxxxx
ali
+38640xxxxxx

Anze90 je izjavil:

A ima kdo izkušnje, da nečesa ni bilo na voljo in se je preko maila dogovoril, da zamenjajo stvar. Zanima me zaradi tega, ker sem dve stvari zamenjal, ki jih ni bilo na zalogi, pa sem dobil ta odgovor: "wie gewünscht wurde die Bestellung geändert. Der Differenzbetrag wurde angepasst." Ali naj zdaj pričakujem, da bom moral še doplačati 2€ ali so ceno izdelkov prilagodili, tako da mi ne bo potrebno?

Jaz sem jih poklical in uredil po telefonu. Ker naročenega in plačanega artikla ni bilo na zalogi dolgo in ni kazalo da bo kaj kmalu, sem se zmenil da zamenjam za drugega. Vrnili so mi razliko, ker je bil drugi nekoliko cenejši in spremenili naročilo. Če bi bil dražji, bi ti pač doplačal.
Ampak prej se boš zmenil po telefonu, ker prek mailov zna trajat in trajat. Če le znaš toliko osnove angleščine, še bolje nemščine ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Anze90 ::

Machete je izjavil:

0038640xxxxxx
ali
+38640xxxxxx

Anze90 je izjavil:

Jaz sem jih poklical in uredil po telefonu. Ker naročenega in plačanega artikla ni bilo na zalogi dolgo in ni kazalo da bo kaj kmalu, sem se zmenil da zamenjam za drugega. Vrnili so mi razliko, ker je bil drugi nekoliko cenejši in spremenili naročilo. Če bi bil dražji, bi ti pač doplačal.
Ampak prej se boš zmenil po telefonu, ker prek mailov zna trajat in trajat. Če le znaš toliko osnove angleščine, še bolje nemščine ;)

Sem že takoj po tem, ko sem dal vprašanje tukaj gor napisal mail v nemščini, pa sem dobil čez nekaj ur potrditev, da je paket pripravljen za pošiljanje. Kljub temu da je bilo 3€ razlike, ni bilo potrebno doplačati.

Vparšanje za tiste k ste plačal predplačilo na pošti. A ste dobil takle obrazc?

darkolord ::

A delaš anketo? :)

Vprašanje je zanimivo, ker preko spleta plačaš lahko z navadno položnico. Nobene tujina fore al nakazilo v tujino pa to.
skibidi

ne, ampak sem prebrou v temi, da je možno plačat na pošti preko UPNja in na 5. strani maš tut primer. Ta obrazc k sem ga pa jest dobu je pa čist drgačn, plus to, da morš na tem obrazcu k sem g jest dobu napisat banko prejemnika, k je pa gledena un primer ni blo nikjer potrebno napisat in mi je pač mal čudno tole.

Machete ::

To je očitno interni nalog Poštne banke, ker očitno plačuješ preko njih. Izpolni in plačaj.
Rezultat bo na koncu isti.

Nemorm izpolnit, ker nevem banke prejemnika.

bluefish ::

Jo lahko določiš na podlagi IBAN/BIC.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Ja pa nabavi UPN al maš do pošte, pošte, petrola 100km.
skibidi

banka prejemnika ti piše na potrdilu o naročilu, ki si ga dobil na mail in tudi na "Order History" ga imaš na hardwareversand.de

Drgač še nism oddal naročila, tko, da še nimam podatkov. Ampak se orientiram glede na primer iz 5. strani in ker gre za moj prvi nakup iz tujine bi rat mel vse prštiman predn oddam naročiu.

@bluefish iz IBAN/BIC jest nevidm za kero banko gre.

@m0LN4r sj sem mislu, da se bo preko UPNja plačal, sam kaj ko so mi na pošti rekl, da samo preko tega lahko nakažem v tujino.

Napiši sem IBAN in dobiš podatke.

Itak pa ignoriraj pošto. Pojdi na neko normalno banko ali do bolj razgledanega poštnega uslužbenca in izpolni UPN.

Nwanko ::

A ni boljše da gre na banko svojo in direkt iz računa se prenese,je nekako bolje če se slučajno kaj zatakne,lahko vsaj denar na račun nazaj dobi,ki ga v primeru upn nimajo kam nakazat...ali se motim?

Če vejo od kod so vzel dnar, vejo tut kam mora nazaj :D
skibidi

Pol pa res najbolš, da grem magari na A banko pa tm plačam. Še to me zanima, a mogoče kdo ve kolk je provizije na banki?

Na spletni strani vsake banke je tudi cenik storitev.

Gyza ::

Mene pa zanima, če se da ta upn plačati preko bank@net ali moram it direkt na banko? Pa še to nekje sem prebral, da ti lahko oni sestavijo računalnik za 20€ pa me zanima kje se to označi, ko opravljaš nakup...

Gyza je izjavil:

Mene pa zanima, če se da ta upn plačati preko bank@net ali moram it direkt na banko?
Lahko prek Bank@Neta.

Gyza ::

bluefish mi prosim poveš kak se to naredi, ker sem čisto nov z bank@net.
To bo moj novi pc. http://pcpartpicker.com/user/Gyza/saved...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gyza ()

Jutri oz. v petek bom oddal naročilo in ko bom dobu podatke bom izpolnu navadn UPN obrazec in šel na Poštno banko(ker mam tam odprt račun) in dvignu denar. Pol pa letim na A banko pa rečem, da hočm plačat preko UPN obrazca. Zdj pa mene zanima, če sem na primeru pravilno izpolnu obrazc, al kj manka. Podatki so izmišljeni, razn podatkov prejemnika(naslov, Iban in BIC)

klkkkkkkkkkk ::

ima mogoče kdo kakšno kodo za popust?
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7

AaBoy ::

amacar ::

jonystar je izjavil:

Jutri oz. v petek bom oddal naročilo in ko bom dobu podatke bom izpolnu navadn UPN obrazec in šel na Poštno banko(ker mam tam odprt račun) in dvignu denar. Pol pa letim na A banko pa rečem, da hočm plačat preko UPN obrazca. Zdj pa mene zanima, če sem na primeru pravilno izpolnu obrazc, al kj manka. Podatki so izmišljeni, razn podatkov prejemnika(naslov, Iban in BIC)

Je že bilo objavljeno: https://slo-tech.com/forum/t588643/p432...

@FlyingBee, njihove kode pa veljajo le za nove kupce

Vem, da je blo objavleno ampak to so primeri preko spletne banke. V glavnme, ker bo to moj prvi nakup iz tujine, pa še to bom direktno na račun plačou, bi samo rad, da je vse pravilno in da nebom kj zasrou in nakonc nebom nč dobu.

amacar ::

UPN obrazec na spletni banki je enak tistemu na papirju. Meni izgleda, kot da si ok izpolnil. Sicer pa načeloma če je pravilno napisan IBAN bo plačilo prišlo v vsakem primeru.

kolko časa pa ponavadi traja, da ti pošlejo mail z potrdilom, da si plačou?

3-5 delovnih dni.
skibidi

Aha, pol lahko šele v ponedeljek pričakujem, da bo potrjeno, da sem nakazou na račun.

DeeJay ::

dans majo nemci praznik

traks ::

Od kdaj so začeli računati slo davek(22%)? Vedno ko sem naročal preko njih je bilo 19%.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: traks ()

Verjetno so zaradi prometa tudi pri nas postali davčni zavezanec.

user-pass ::

jonystar je izjavil:

Nemorm izpolnit, ker nevem banke prejemnika.

Tukaj je ralozeno, kako je IBAN koda sestavljena: http://www.iban.de/berechnung_iban.html

Tukaj pa dobis vse vrste podatkov iz IBAN kode, Bankleitzahl ali pa preveris kontonummer itd. http://www.iban-rechner.de/

@ user-pass, hvala ampak ne rabm več, ker sem že naroču in plačou in sicer na pošti preko tistega belega obrazca k sem ga objavu mal višje. Je pa zanimivo to, da sem šou najprej na Abanko, kjer sem mislu plačat preko UPN-a pa mi je uslužbenka rekla, da nemorm, ker nism nihov komitent, zarad enga nakazila, pa tut nisem mislu računa odpret na Abanki.

šajtrga ::

kako je pa če naročiš preko firme in z garancijo ima kdo izkušnje s tem?

klkkkkkkkkkk ::

Koliko časa traja, če plačaš preko paypala, da dobiš izdelka(ready for dispatch)?
GA-990XA-UD3, FX 6300 4.6GHz, R9 270X, 8Gb Ram, 1TB, G-550W, Win7

Mitch ::

Mene pa zanima, če komu zagrabi tisti bon za zastonj poštnino (gutenschein)?

xxurban ::

Meni je vedno, ampak je treba gledat da imaš naročeno vsaj za 100€, če želiš uporabiti bon za 5€ in se stopnjuje do 1000€.

xxurban je izjavil:

Meni je vedno, ampak je treba gledat da imaš naročeno vsaj za 100€, če želiš uporabiti bon za 5€ in se stopnjuje do 1000€.

Ja tisti bon glede na vrednost naročila mi že zagrabi ampak na tej strani je tudi bon za zastonj poštnino za nakupe čez 200€ ta pa mi ne prime...

mailer ::

Verjetno bon velja samo za nemške kupce.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

Kaj pa za račun brez DDVja lahko izpolnijo le firme, ki so davčni zavezanci ali lahko tudi druge firme, ki to niso?

Oziroma drugače povedano espeji?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mitch ()
««
9 / 39
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

MindFactory mnenje (strani: 1 2 3 453 54 55 56 )

Oddelek: Kaj kupiti
2797525659 (2807) scythe
»

Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

878203368 (2221) OutOfTheBox
!

Skupinski nakupi iz tujine - deljenje poštnine, je kdo za? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

806429003 (95600) Nwanko
»

Hoh.de (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507294480 (129266) darkolord
»

Grafična kartica R9 280x

256293 (5654) PeroM3

Več podobnih tem