Forum » Zvok in slika » Wireless povezava računalnika ali telefona s smart TV
Wireless povezava računalnika ali telefona s smart TV
Unknown_001 ::
Rad bi se z računalnikom (OS=Windows7) ali telefonom (OS=android) povezal na Philipsov smart TV. Zdej me pa zanima ali potrebujem oz. kje lahko stegnem software prek katerega bo tole šibalo. Rad bi gor streamal slike, filme, musko... Prosim tiste, ki imajo izkušnje s temi zadevami da mi obrazložijo, kako so stvar uredili pri sebi.
Hvala
Lp!
Hvala
Lp!
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Djz3l3 ::
Kar rabis je da sta tv in pc oz telefon na istem omrezju, Npr sam imam 50" smart philips zadnja serija. In ko sm se z obema povezu na net mi je avtomatsko v galeriji na telefonu uprasal ce hocem predvajat na tvju... Pol npr ce z telefonckom brskam po youtube te vprasa ce hoces predvajat na tv. Če pa hoces npr predvajat filme z racunalnika itd potem rabis dlna server, sicer kar men ni vsec ker pol npr ne delajo vse datoteke oz formati filmov ali zvoka... tko da hdmi in vlc še zmer zmagata ker ni stvari da je nebi predvaju in tudi v 3D se obnese odlično.. Imas pa uradno philisovo aplikacijo za telefon kao remote mal pogugli... sory (sory za neberljiv post, ampak se mi mudi :D )
Unknown_001 ::
Ok, hvala, to z androidom je vrhunsko uspelo in je prov zakon, ko je dalinc v tretjem kotu sobe, telefon pa v žepu pa si prelen, da bi se vstajal
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 153466 (1603) | fpbs |
» | zanimam se za nakup televizije - nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8903 (6717) | Ijus |
» | Kako najbolj elegantno predvajati v filme s podnapisi na TVju?Oddelek: Zvok in slika | 5887 (5463) | smacker |
» | Stream PC to TVOddelek: Programska oprema | 2091 (1777) | kitl76 |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28743 (22071) | popster |