Forum » Zvok in slika » Zvok na računalniku - pomoč
Zvok na računalniku - pomoč
DiaMonDer ::
Pozdravljeni!
V tem dopoldnevu sem se malo zabaval in priključil malo večji woofer na računalnik ker sem poslušal glasbo. Ko sem kasneje znova priključil slušalke je začelo šumet. Pod nastavitvami sem ugotovil da mi leva slušalka dela normalno desna pa zelo šumi in skoraj da ne dela. Potem sem slušalke še priključil na prenosni računalnik da vidim če je težava v slušalkah ampak tam delajo normalno. Odprl sem računalnik in ugotovil da imam integriran zvočni procesor (zgolj mala škatlica na motherbordu). Mislite da sem skuril zvočni procesor? Mogoče kakšni nasveti kako naj preverim ali je uničeno.
Hvala za odogovore.
V tem dopoldnevu sem se malo zabaval in priključil malo večji woofer na računalnik ker sem poslušal glasbo. Ko sem kasneje znova priključil slušalke je začelo šumet. Pod nastavitvami sem ugotovil da mi leva slušalka dela normalno desna pa zelo šumi in skoraj da ne dela. Potem sem slušalke še priključil na prenosni računalnik da vidim če je težava v slušalkah ampak tam delajo normalno. Odprl sem računalnik in ugotovil da imam integriran zvočni procesor (zgolj mala škatlica na motherbordu). Mislite da sem skuril zvočni procesor? Mogoče kakšni nasveti kako naj preverim ali je uničeno.
Hvala za odogovore.
- spremenil: DiaMonDer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD je napovedal nove Radeone in TrueAudio (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 30996 (23246) | BaToCarx |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1279 (1083) | Bye |
» | Staro mesoOddelek: Novice / Zvočne kartice | 2076 (2076) | hatch |
» | TEŽAVE Z ABIT KTZA (BREZ RAIDA)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1354 (1236) | AtaStrumf |
» | MP3 playerjiOddelek: Kaj kupiti | 1693 (1476) | DrSergioDJ |