Forum » Zvok in slika » Računalnik na TV, ni zvoka!!!
Računalnik na TV, ni zvoka!!!
AcoAco ::
Kabel mi omogoča sliko, nimam pa zvoka, rabim še dodaten kabel za zvok, ali pa nisem nastavitve dobro naštimal?
Xserces ::
Najprej povej kakšen kabl...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
AcoAco ::
HDMI
VGA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AcoAco ()
xxurban ::
Kaj zdaj VGA ali HDMI? Če imaš HDMI, potem bi zvok moral delati, če pa imaš VGA, rabiš imeti zvok priklopljen posebej.
BorutK-73 ::
Katera grafična?
Če imaš DVI to HDMI adapter, je treba malo komplikacij da dela zvok.
Takole jaz dela na mojem htpc ki ima adapter. Prižgeš TV in PC, ko se bios nalaga, na TV prestavim na HDMI in počakam da se PC naloži in zvok dela vedno. Pri karticah ki imajo "pravi" HDMI izhod dela brez tega.
DVI to HDMI:
Če imaš DVI to HDMI adapter, je treba malo komplikacij da dela zvok.
Takole jaz dela na mojem htpc ki ima adapter. Prižgeš TV in PC, ko se bios nalaga, na TV prestavim na HDMI in počakam da se PC naloži in zvok dela vedno. Pri karticah ki imajo "pravi" HDMI izhod dela brez tega.
DVI to HDMI:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Lightning115 ::
Če imaš HDMI, potem na računalniku pejt v nadzorno ploščo v nastavitve zvoka in nastavi HDMI kot privzeto...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Lightning115 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11560 (4125) | acookook |
» | Pretvornik HDMI to VGA + audioOddelek: Pomoč in nasveti | 4479 (4100) | Kron |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21848 (10960) | BorutK-73 |
» | Iz grafične kartice pride samo slika brez zvoka.Oddelek: Zvok in slika | 2364 (2150) | damirez |
» | VGA to DVI to HDMIOddelek: Zvok in slika | 5868 (5434) | Stupo |