Forum » Strojna oprema » Gamesurround Fortissimo II - problem z levim kanalom
Gamesurround Fortissimo II - problem z levim kanalom
Microsoft ::
Pred kratkim sem ugotovil, da mi en kanal (levi) na tej zvočni kartici ne dela več.
Zgodl se je pa takle: Ko sm mel PC pržgan, sem poslušu musko. Pol sm pa vmes odprl računalnik, v tistem trenutku pa je stvar (levi kanal) nehala delat.
Zdej sm še enkrat naložu gonilnike, pa stvar še kr ne dela. Pa ugotovil sem tud, da izhod za slušalke tud ne dela.
Zdej mi pa res ni več jasn, ka bi lahka blo narobe!
Kaka ideja???
by Miha
Zgodl se je pa takle: Ko sm mel PC pržgan, sem poslušu musko. Pol sm pa vmes odprl računalnik, v tistem trenutku pa je stvar (levi kanal) nehala delat.
Zdej sm še enkrat naložu gonilnike, pa stvar še kr ne dela. Pa ugotovil sem tud, da izhod za slušalke tud ne dela.
Zdej mi pa res ni več jasn, ka bi lahka blo narobe!
Kaka ideja???
by Miha
- premaknil: ToniT ()
ToniT ::
V principu se računalnika ne odpira, ko je prižgan!
Preveri konektorje na kartici - včasi se kak pin odlota.
Preveri konektorje na kartici - včasi se kak pin odlota.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6856 (4565) | Mikec17 |
» | Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 46531 (12215) | cortez |
» | Softwersko DEKODIRANJE z SkyStar 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Strojna oprema | 129762 (31124) | chrush |
» | hercules 9800 SE AIW (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 3916 (2529) | Tito |
» | prigode računalničarjev :) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7714 (5103) | TERORRIST |