Forum » Pomoč in nasveti » Win XP "explorerless"
Win XP "explorerless"
kolesar ::
ZGODBICA:
Dogajalo se mi je, da se je masina vcasih reboot-ala (3 krat v enem tednu). To me ni prevec motilo, zihr sem bil da je kak stik ali kaj takega - "bom ze postimal"... No, pa se je zgodilo, da sem jo pustil celo noc prizgano nekaj racunat - naslednji dan je bila polomija - boot na cca. vsake dve minuti, vse sesuto.
Masina je romala na servis - kriv je bil RAM, po zamenjavi RAM-a pa so Winsi se vedno dokaj sesuti.
PROBLEM:
Ko se logiram itd. mi prikaze le sliko ozadja in nic drugega - desktopa ni, Start knofka ni, itd.....
S pomocjo Task Managerja lahko zazenem nekatere programe, ampak nikakor ne Explorer-ja in Control Panel-a.
Baje, da stalni reset-i niso ravno blagodejno vplivali na registry in ostalo saro....baje da se vseeno vcasih da kaj popravit...
VPRASANJE:
Kaj je narobe? Kako postimat (ce se sploh da)?
INFO:
Win XP Pro, Intel MB, ma saj HW tu nima veze...
Virus ni, ker sem naredil "clean install" na drugi disk in prescaniral.
Hvala za vsako mnenje inu odgovor.
Dogajalo se mi je, da se je masina vcasih reboot-ala (3 krat v enem tednu). To me ni prevec motilo, zihr sem bil da je kak stik ali kaj takega - "bom ze postimal"... No, pa se je zgodilo, da sem jo pustil celo noc prizgano nekaj racunat - naslednji dan je bila polomija - boot na cca. vsake dve minuti, vse sesuto.
Masina je romala na servis - kriv je bil RAM, po zamenjavi RAM-a pa so Winsi se vedno dokaj sesuti.
PROBLEM:
Ko se logiram itd. mi prikaze le sliko ozadja in nic drugega - desktopa ni, Start knofka ni, itd.....
S pomocjo Task Managerja lahko zazenem nekatere programe, ampak nikakor ne Explorer-ja in Control Panel-a.
Baje, da stalni reset-i niso ravno blagodejno vplivali na registry in ostalo saro....baje da se vseeno vcasih da kaj popravit...
VPRASANJE:
Kaj je narobe? Kako postimat (ce se sploh da)?
INFO:
Win XP Pro, Intel MB, ma saj HW tu nima veze...
Virus ni, ker sem naredil "clean install" na drugi disk in prescaniral.
Hvala za vsako mnenje inu odgovor.
astras ::
Kr preko teh winsov nalozi se ene, brez formata, s tem bos obdrzal podatke iz diskov!
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mac VS PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6527 (5318) | lopov |
» | Sovražim Linux, prosim prepričajte me da ga imam rad! (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10668 (7759) | SOLMILE |
» | Power Mac G5 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6150 (4888) | MitjaP |
» | Operacijski sistemi[splosne izkusnje] (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6417 (5311) | LordWorm |
» | Sesuvanje forumaOddelek: Slo-Tech | 1201 (1040) | Primoz |