Forum » Programska oprema » Nogometne predloge (template) Powerpoint 2007
Nogometne predloge (template) Powerpoint 2007
enabudala ::
Živjo
Potreboval bi kakšno nogometno predlogo* za powerpoint 2007. Rabil bi kakšno nevtralno, da ni zdaj od kakšne ekipe, igralca, lige, ...
Lahko so kakšne žoge, igrišče, ...
*ne vem če se po slovensko temu reče predloga, to mi je vrglo ven na prevajalniku za angleško besedo template
Hvala vnaprej
Potreboval bi kakšno nogometno predlogo* za powerpoint 2007. Rabil bi kakšno nevtralno, da ni zdaj od kakšne ekipe, igralca, lige, ...
Lahko so kakšne žoge, igrišče, ...
*ne vem če se po slovensko temu reče predloga, to mi je vrglo ven na prevajalniku za angleško besedo template
Hvala vnaprej
eric_cartman ::
Če poveš v katerem formatu boš izdeloval svojo .ppt predstavitev, ti lahko jaz nardim eno predlogo, ker imam v službi ravno čas in ker sem se za danes youtube-a že naveličal...
Ja res se reče temu template.. Ampak tisti, ki so uporabni so plačljivi, tisti ki pa so zastonjski pa niso vredni niti tega denarja..
+ povej mi željo katera barva naj prevladuje oz. odtenki...
Lp
Ja res se reče temu template.. Ampak tisti, ki so uporabni so plačljivi, tisti ki pa so zastonjski pa niso vredni niti tega denarja..
+ povej mi željo katera barva naj prevladuje oz. odtenki...
Lp
enabudala ::
predstavitev bo v normalnem formatu pač tistem ki se ti pokaže ko odpreš powerpoint. Glede barv pa ni tok važn, lahko je tudi zelena kot igrišče. Pač nekaj na foro nogometa, vendar brez kakšnih klubov, igralcev... nekaj tako splošnega (žoge, igrišče, ...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FC Barcelona VS. Real Madrid (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 70298 (59327) | win95<3 |
» | Svetovno prvenstvo v nogometu, JAR 2010 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Loža | 221196 (182005) | DarwiN |
» | Nogometno evropsko prvenstvo 2004 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14442 (10548) | Dr_M |
» | Slovenija 0 - 1 Hrvaška (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5640 (4779) | @ljash |
» | RobobrcOddelek: Znanost in tehnologija | 2154 (1758) | ahac |