Forum » Programska oprema » Program, ki prikaže Max load CPU jeder in program, ki pokaže Max uporabo polnilnika RAM?
Program, ki prikaže Max load CPU jeder in program, ki pokaže Max uporabo polnilnika RAM?
--MiRaLdInJo ::
Kateri je kaj tak program?
Core Temp mi ni všeč saj kaže le trenutno obremenitev CPU jeder. Za Max uporabo polnilnika RAM pa sploh ne vem, če kaj takega obstaja.
Core Temp mi ni všeč saj kaže le trenutno obremenitev CPU jeder. Za Max uporabo polnilnika RAM pa sploh ne vem, če kaj takega obstaja.
hojnikb ::
in zakaj rabiš sploh to ?
sicer pa ja, task manager ti kaže porabo pomnilnika (karkoli že to je po tvoje)
sicer pa ja, task manager ti kaže porabo pomnilnika (karkoli že to je po tvoje)
#brezpodpisa
Igram Battlefield 4 Beta, in me pač zanima koliko igra maximalno uporablja RAM pomnilnika in pa koliko je obremenjaen procesor.
Recimo GPU mi obremeni na 99& in pri Ultra nastavitvah uporablja 1940mb GPU memory.
Prebiram, da ibf4 beta zelo obremenjuje tudi novejše 4jedrne procesorje.
Recimo GPU mi obremeni na 99& in pri Ultra nastavitvah uporablja 1940mb GPU memory.
Prebiram, da ibf4 beta zelo obremenjuje tudi novejše 4jedrne procesorje.
BorutK-73 ::
Glej za Riva tuner
Meni to Afterburne sam inštalira - poglej v taskbar - podobna ikona kot afterburner + vijolčna številka 60
Meni to Afterburne sam inštalira - poglej v taskbar - podobna ikona kot afterburner + vijolčna številka 60
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Sssaga ::
Engineer_ ::
--MiRaLdInJo je izjavil:
A kaj drugega ne obstaja?
Ne znajdem se najbolje v upravitelju naprav.
Če se v upravitelju naprav ne znajdeš se ne boš znajdu niti v nobenem drugem namenskem programu.
lp
azislo ::
Za Win 7 uporabljam All CPU Meter, to je gadget, ki je na namizju in da hiter insight v, če mi zmankuje RAM-a (Win + 2 virtualki) in kako je CPU obremenjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: azislo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTX 970 Lag v novih igrah (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6488 (5144) | gddr85 |
» | Ventilatorji se ne ugasnejo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 10842 (9433) | inbox |
» | Vprašanje Msi afterburnerOddelek: Navijanje | 1300 (940) | RejZoR |
» | Navijanje procesorja,grafeOddelek: Strojna oprema | 4750 (4461) | hojnikb |
» | Navijanje Sapphire Radeon HD4770 Arctic CoolingOddelek: Navijanje | 1965 (1381) | Xserces |