Forum » Mobilne tehnologije » Google Wallet
Google Wallet
piki12 ::
Pozdravljeni, zanima me če bi naredil aplikacijo, da bi v sami aplikaciji lahko uporabniki kupili recimo kot gold in bi dobil ta denar, vse to bi delal kot Slovenc. Ali je to možno?
techfreak :) ::
Kot Slovenec, ki stanuje v Sloveniji lahko samo v primeru da imaš podjetje v tujini.
radmannsdorf ::
Rad bi kupil eno aplikacijo na Google Play, pa mi Google Wallet noče sprejeti Visa Debit(SKB banka) kartice. Dobim sporočilo: "Pri avtorizaciji kartice je prišlo do težave. Če se ponovi, se obrnite na svojo banko."
Pred dvema letoma sem uporabljal Visa Electron(Abanka) pa je vse lepo delalo.
Skb tel dela danes samo do 14h, tkoda to ne pride v poštev, na svojo banko sem tud klical, mi ne znajo pomagat oz. mi povejo da naj se obrnem na Skb tel v ponedeljek. Je mogoče še kakšen hakeljc?
Je pa številka kartice in 3-mestna varnostna koda 100% pravilna. Kartico tudi uporabljam za spletne nakupe in PayPal brez problema.
Pred dvema letoma sem uporabljal Visa Electron(Abanka) pa je vse lepo delalo.
Skb tel dela danes samo do 14h, tkoda to ne pride v poštev, na svojo banko sem tud klical, mi ne znajo pomagat oz. mi povejo da naj se obrnem na Skb tel v ponedeljek. Je mogoče še kakšen hakeljc?
Je pa številka kartice in 3-mestna varnostna koda 100% pravilna. Kartico tudi uporabljam za spletne nakupe in PayPal brez problema.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
radmannsdorf ::
ah! baje da je treba met gor vsaj 1€, jaz pa sem imel res manj kot to gor :)
google wallet zahteva 1€ na tak način kot paypal, za verifikacijo. problem rešen.
google wallet zahteva 1€ na tak način kot paypal, za verifikacijo. problem rešen.
Morison ::
Dobil mail, da bo GP postal oz. ga bo nadomestil GW in da naj v svojem računu posodobim nastavitve. Potem pa dobil še na uro posodobitev za namestitev GP, kar prej ni bilo mogoče je sedaj kaj novega? Potem hočem namestit GW pa napiše da ni podpore v slo za nobeno napravo. Samsung telefon in ura. Mail isti slo. Zakaj hudiča potem pošiljajo na slo maile oziroma njihovim uporabnikom v slo, če namestitev ni možna oziroma tega ne podpirajo.
Je kakšen obvod? Konkretno za GW in kartice gorenjske banke. Ne curve (curve itak ne podpira), mbills... flik ne dela.
Je kakšen obvod? Konkretno za GW in kartice gorenjske banke. Ne curve (curve itak ne podpira), mbills... flik ne dela.
Tatankas ::
A je sploh kakšna legit varianta za plačevanje podobna temu v slo? flik na skb kao ne dela.
sinalko ::
blink ::
Namestil sem .apk za google wallet, ze prej sem imel google pay s kartico ki ima tuj BIN. Postopek namestitve se ustavi z napisom "Google Pay is updating right now, but you can still pay with your phone using .... card". Ima se kdo to tezavo in kako zakljuciti upgrade?
WaterBoy ::
Namestil sem .apk za google wallet, ze prej sem imel google pay s kartico ki ima tuj BIN. Postopek namestitve se ustavi z napisom "Google Pay is updating right now, but you can still pay with your phone using .... card". Ima se kdo to tezavo in kako zakljuciti upgrade?
Na prejšnem telefonu m je to delalo. Sem si naložil prejšno verzijo in je delalo normalno naprej.
Na apk mirror poglej za eno verzijo prej
ales85 ::
A je sploh kakšna legit varianta za plačevanje podobna temu v slo? flik na skb kao ne dela.
Mislim, da že zdaj ima skoraj vsaka banka svojo aplikacijo, ki omogoča plačevanje s telefonom. Pri NoviKBM deluje tudi Flik pri nakazilu iz enega računa na drugega.
Imajo ja... pa dodatno zaračunavajo. Vsakemu svoje, ampak meni se ne zdi pošteno. Intesa na primer računa 1 EUR/mesec za to. Pa meni sploh ni uspelo usposobiti
Sedaj pač uporabljam Curve za to...
vinkop ::
meni tudi ne deluje nobena google wallet aplikacija. Vseskozi piše, da se aplikacija posodablja in lahko še vedno plačujete s telefonom...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google pay/Samsung pay (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 38611 (807) | PARTyZAN |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 148777 (4824) | Buggy |
» | katera Banka (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 55905 (5428) | cortez |
» | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 46538 (19110) | Excavator |