Forum » Loža » kartica urbana
kartica urbana
chrispy ::
kaj se zgodi če te zalotijo da uporabljaš urbano katere le ti nisi lastnik?
najebeta oba? lastnik ter ta ki jo uporablja? ali samo tisti ki jo je uporabljal medtem ko je bil pri tem zaloten?
sprašujem zato, ker me je prijateljica prosila če ji posodim urbano. Sej na mestnih avtobusih ni problem ker se to ne opazi/kontrolorji niso tako pogosti. na medkrajevnem kjer lahko še vedno uporalbjamo urbano pa so kar pogosti.
najebeta oba? lastnik ter ta ki jo uporablja? ali samo tisti ki jo je uporabljal medtem ko je bil pri tem zaloten?
sprašujem zato, ker me je prijateljica prosila če ji posodim urbano. Sej na mestnih avtobusih ni problem ker se to ne opazi/kontrolorji niso tako pogosti. na medkrajevnem kjer lahko še vedno uporalbjamo urbano pa so kar pogosti.
vorantz ::
Še najbolj boš ti se mi zdi.
Urbano bodo vzeli in če jo hočeš dobit nazaj oz kadarkoli v prihodnosti sploh met urbano boš moral plačat kazen.
Njo direktno ne vem kolko lahko...z busa jo bodo poslali.
Urbano bodo vzeli in če jo hočeš dobit nazaj oz kadarkoli v prihodnosti sploh met urbano boš moral plačat kazen.
Njo direktno ne vem kolko lahko...z busa jo bodo poslali.
alexa-lol ::
A ni tko da ne smejo preverjati istovetnosti - legitimacija ?
Dokler sta oba istega spola mislim da ni težav.
Dokler sta oba istega spola mislim da ni težav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urbana (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 54963 (3845) | Lonsarg |
» | Uporabna vrednost urbane (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 54000 (50847) | Ziga Dolhar |
» | UrbanaOddelek: Loža | 4658 (3521) | fosil |