» »

kako se kliče duhove

kako se kliče duhove

1
2
»

OwcA ::

Prosim ne smetite po nepotrebnem . Če nimate povedati kaj pametnega a se ne morete zadržatu, odprite notepad.exe in si dajte duška.
Otroška radovednost - gonilo napredka.

(sic) ::

...potem pa je prišel čarovnik in...

Joj, eni sploh ne dojamejo. Človeški možgani so tako zakomplicirana stvar, da je ne bo nihče razumel. Nikoli! Seveda se ti ne bo pred tabo pokazal duhec in te prestrašil... Vse se dogaja psihično. Pentagram, sveče,... so le simbolično tam, da vnesejo vzdušje, ter tako pripomorejo h koncentraciji.

V primeru, ki ga je DrSergioDJ dal; če ti sebe globoko prepričaš v nekaj in se skoncentriraš, lahko narediš stvari za katere še verjel ne bi. Tisti link, ki sem ga dal - naključje - verjetno, razljožljivo - to se pa vedno diskutiralo. To, da večina misli o bav-bavih in Satanu kot osebi podobni kozorogu z grdimi uhlji so le krščanske nategovanja... Če bi si en vernik vsaj prebral temelje satanistične vere (ki po moje sploh ni vera, ampak le nek " nasvet" kako boljše) živeti), verjetno več ne bi bil tako zvest "svoji" veri, ki mu preprečuje največje užitke v življenju in obljublja večni raj po smrti.

Isto je pri magiji in drugih zadevah - cerkev nekaj natvezi, nakar ji vsi verjamejo. Dokazano je, da človek ni le kosti, kri in meso, ampak nekaj veliko večjega. Človek oddaja svoje "signale", ki jih vsi drugi podzavestno čutijo. Z magijo lahko ti te svoje, kot tudi druge, "signale" obvladuješ.

BTW: Največji mojstri magije so bili Babilonci. (tolko za info, če koga zanima)

Fuck you all!!!

Double_J ::

Dokazano je


A upaš povedat ti te svoje dokaze. Da ti jih neusmiljeno sesujemo.

DSmidgy ::

> Dokazano je, da človek ni le kosti, kri in meso, ampak nekaj veliko večjega. Človek oddaja svoje "signale", ki jih vsi drugi podzavestno čutijo.

Po živcih teče električni tok -> okoli toka se pojavi magnetno polje. Isto je z možgani - je pa pomojem zelo šibko. To, da to polje lahko zazna druga oseba pa ne vem.

krneki0001 ::

1. primer: Živeli so 4 fantje in so vsak dan klicali duhove, da bi jim napovedovali prihodnos. Po 2-h letih so zadevo hoteli prekiniti. Duh jim je povedal 4 besede in jim zaželel nesrečo. Ni jim šlo dobro od rok in posledica; 2 mrtva v tednu dni, 1 na vozičku(česar se je nbajbolj bal v življenju) in četrti se je zatekel v neko cerkev in na steni videl napisane 4 besede, ki jih je povedal duh. Prosil je duhovnika naj mu pomaga in ta mu je razložil, da ima vsaka župnija svojega izganjalca duš. Po prihodu izganjalca duš se je stanje preživelima umirilo. Ta na vozičku je moj dober prijatelj.

2.primer: Sestra je s kolegicami klicala duhove(sicer niso vsega znale in naredile prav), po tem dogodku je dobila božjast(po trditvah naših zdravnikov) Vsako noč od 1h do 3h zjutraj - nekje med tema dvema urama se je zbudila in kazala z roko na steno in se drla; lej ga, dej ga stran, ubit me hoče in to vsako noč cele 3 leta, dokler nisem spoznal ljudi, ki se ukvarjajo z reikijem in so mi pomagali rešiti zadevo.

3.primer: Pred dvema letoma na novo leto sem ga zažural s kolegico. Okoli polnoči se začne moj pes (75kg težka rottweilka) zaletavati v vrata in jih vrže s tečajev in zbeži iz hiše. Kolegica pade u trans iz ketrega je nisem mogel zbuditi in po petih minutah se zbudi. Obiskala naju je 13 letna deklica, ki je bila osamljena za novo leto. Nič ni problema če bi prišla skozi vrata in prej pozvonila, PROBLEM JE BIL V TEM DA JE TA DEKLICA BILA MRTVA ŽE 3 LETA. Ko sem se po novem letu malo pozanimal, sem odkril, da jo je na novega leta dan zbil avto. Zvedel sem tudi, da je ta kolegica MEDIJ, a se sama tega ne zaveda.

Verjamem v dosti teh zadev, ker sem jih veliko videl z lastnimi očmi in vem da se duhov ne kliče. Zato vas prosim vse nadebudneže, da tega ne počnejo, ker se jim lahko vrne v zelo hudi obliki. PUSTITE MRTVE NA MIRU!!!

LP
Nebivedu


DSmidgy ::

Včasih so stvari drugačne, kot se zdijo (fatamorgana). Človek dostikrat narobe interpretira stvari - je pa isto prepričan da je interpretacija pravilna, kot takrat ko je res pravilna. Za vsako stvar SE najde fizikalna razlaga. Problem je včasih, da ne poznamo dosti človeških možganov, tako da ne znamo razložiti vseh primerov. Nadnaravnega ni. Je pa možno da fizika še ni dosti raziskana da bi lahko vse pojasnila.

> PUSTITE MRTVE NA MIRU!!!
Kaj je pa potem z živalmi? Opice so dosti podobne človeku. A potem obstajajo tudi opičji duhovi? Kaj ko (če) se opice evolucijsko razvijejo na sedajšno stopnjo človeka. A potem se bo z opicami dogajalo isto. Kdaj v razvoju se bo to zgodilo? A ker nekatere opice ne bojo isto razvite kot druge, potem bojo samo ene postale duhovi? Kaj pa potem duševno zaostali ljudje. A se po IQju mer? In kaj sestavlja duha (fizikalno)? V čem je živo bitje drugačno od navadne snovi; v čem je živo bitje drugačno od mrtve organske snovi? Kaj pa prvi zametki življenja (ki so bili na meji organskega-anorganskega)? Kdo določa mejo? Kje je meja?

Kaj pa ostale živali, rastline, virusi. Kje je tukaj meja?

DSmidgy ::

Thomas. Zakaj raj kaj bolj konstruktivnega ne napišeš. Recimo da bi šu ti k psihiatru - kuko bi se ti počutu da bi ti on govoru da si na meji normalnega. Tole tvoje zaničevanje ljudi je prov moteče. Kaj pa če te avto zbije pa boš pretres možganov imu in poš pol mal omejen. A bo fajn če te bojo drugi zajebaval? Pač nimajo vsi istega načina razmišljanja. In to je dobro - ker če bi ga imel človeštvo nebi nikamor prišlo.

Thomas ::

To ni nobeno zajebavanje - to je resen nasvet.

To mu jest rečem tako, kot bi mu svetoval, da si gre pogledat koleno. Ne delam nobenih razlik.

Samo tukaj je nekaj drugega.

Tole zgodbico tazadnjo - sem že slišal v rahlo drugačni verziji. Ena dokaj frekventnih modernih zgodb o duhovih.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

DSmidgy ::

> Tole zgodbico tazadnjo - sem že slišal v rahlo drugačni verziji. Ena dokaj frekventnih modernih zgodb o duhovih.

Dobr pol - zanga :) Da ne misl resno da je to ddživu.

krneki0001 ::

Thomas, ko se bo teb kej tazga zgodil, boš u norišnci pristal. Pa sej u bistvu od genija do norca ni daleč, ane Thomas. Vsi te imajo za genija, tut moj brat prav da si ene vrste genij, Vsi pa vemo kaj je zadnja stopnja genija - norišnica. HE HE. Še skor vsi so tam zaključl. Thomas pejt raj zdej h psihiatru da ne boš tm pol pristal za mal dalj časa.

Zakaj bi pa duhovi bili nadnaravni? Mogoče je to samo del narave del ciklusa obnavljanja. Ne vemo, še noben ni vstal od mrtvih, da bi pršu nazaj to povedat. Očitno jim je full lepo tm.

LP
Nebivedu

undefined ::

No, če se gremo malo teorije, bi bila zgodba o obstoju teh "duhov" povsem možna. V to teoretično možnost lahko verjameš enkrat, ko začneš dojemat več kot le 3 prostorske dimenzije. Že če samo pogledamo četrto dimenzijo, se stvari iz perspektive treh dimenzij hudo zapletejo. Sam sem komaj začel dojemat teorijo četrte prostorske dimenzije, kaj več je pa še toliko bolj komplicirano in z vsako nadaljno dimenzijo še toliko težje - seveda vse to temelječ na podlagi, da naše vesolje dejansko je multi-dimenzionalno. In nadalje, če je, potem je tudi povsem možno, da človek ob smrti zapusti svojo 3D obliko in morda postane več-dimenzionalno bitje (higher plane, whatever you wanna call it), ki pa seveda iz 3D prostora izgine (kot "bitje" -> "duša"). Se pa v 3D lahko spet pojavi, ali namenoma ali čisto slučajno. Vendar bi bila možnost, da bi se pojavil v točno takšni obliki, kot smo ga poznali prej v 3D, skoraj nemogoča, vsaj po tem kar vemo o pravilih prostorskih dimenzij danes. Kvečjem bi bila njegova oblika nekonstantna in povsem dotakljiva, se pravi materialna. Tako, da že to samo dejstvo ovrže 90% pravljic o duhovih kot prozornih prikazni in smrti osebkov po klicanju le-teh. :)

sketch ::

nebivedu, Thomas, umirita se - sicer ne bom šel za nazaj brisat, a pazita za naprej.
Vsi, ki mislite samo smetit temo, se prosim vzdržite (pepe, thomas).

Hvala,
s.
Adapt and overcome.

Hypno ::

Za vse "mojstre" klicanja duhov naslednja informacija :)

Vse metode klicanja duhov (kozarci, knjige, kjuči, ouija boards, pendulumi-npr. prstan na vrvici) potekajo na osnovi t.i. ideomotoričnega odziva - ideomotor response, ki se s pridom uporablja v hipnoterapiji in poteka na osnovi podzavestnega odziva mimo zavesti tistega, ki "kliče" duhove, tako da vsak misli, da stvari RES premikajo duhovi :D

Upam, da ne bo kdo preveč razočaran :)
Great are mysteries of the mind ...

Pepe ::

[Odgovor je bil moderiran zaradi nepovezanosti s temo. Vsebina je bila prestavljena v temo [Odgovor je bil moderiran zaradi nepovezanosti s temo. Vsebina je bila prestavljena v temo [st.tema41123] v oddelku Slo-Tech. - s.]
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sketch ()

R33D3M33R ::

Sicer sem bolj znanstvene narave in v večino takih paranormalnih pojavov pa tega ne verjamem pa mi vseeno ni najbolj lahko pri srcu, ker ne vem ali je vsa ta finta s klicanjem duhov res al ne.
Misel da duhovi obstajajo se mi zdi neutemeljena saj bi rekel da je ogromno procentov nadnaravnih snovi plod domišljije.
Kaj pa vem, raje se pa ne bom s tem ukvarjal, kdo ve kako sranje se lahko izcimi iz tega.
Sicer pa "Strah je od znotraj votel od zunaj pa ga ni" verjetno bi lahko to tudi rekel za duhove. Kaj pa vem...
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

DSmidgy ::

IceMan: Tale tvoja teorija se mi mal čudna zdi. Kot vem je vse v 4D (x, y, z, t). Lahko si pa seseda pradstavlaš kaj 3D, 2D. Če pa je večD potem pomoje tudi mi obstajamo v večD, samo se tega ne zavedamo.
Pomojem tali duhovi nimajo fizikalne podlage. Recimo ohranjanje energije. Če je človek mrtev - kdo potem naredi duha. A kr sam ven zleze. A je pol živo bitje. Kje mu pa energija da se premika?
Ni pametno vsem stvarem vrjet. Zato maš pa možgane da sam razmiliš. A se je kermu to zgodil - tud če misl da se mu je bi po pogovoru s psihologom pomoje ugotovu da se samo možgani (misel) učasih malo čudno obnaša. Kot tista, ki jo je en povedal zakaj se ti učasih zdi da si določeno sliko (pogled) že videl v preteklosti.

the_unborn ::

to se meni dogaja, da podozivljam zadeve (al neki podobnega), nekateri prizori so mi znani, kot da sem jih ze videl...i like that, it's so spooky:)

||_^_|| ::

DSmidgy: a ti to resno?

p.s. a je kdo opazu da hoče met pepe otroka s thomasom?>:D

(sic) ::

BTW: Tale zadeva, da se ti zdi kot da si to že nekje videl - kot, da se ti je isti prizor že zgodil in natančno veš kaj bo zdaj... spooky, hah. Deja Vu.

Fuck you all!!!

undefined ::

Smidgy, jaz sem govoril o teorijah prostorske multi-dimenzionalnosti. 4D ni x,y,z,t ampak je x,y,z,w. 'W' kot četrta dimenzija, tukaj ni mišljen čas. Ampak še ni rečeno, da se konča le pri četrti. Teleportacija, hyperspace potovanje (ali črvje luknje, ali warp na enterpriseu, ali karkoli v tem smislu), vse to ni nič drugega kot le potovanje skozi višje prostorsko dimenzijo. In ne, ljudje nismo 4 ali več dimenzionalna bitja, to je povsem kontradiktorna ideja. :)
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

sanje/čakre (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
734712 (3606) dav

Pritožbe (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Slo-Tech
96844442 (23955) kuglvinkl
»

Kaj ali kdo je število 666 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1067158 (5540) undefined
»

Zakaj je kloniranje in ubijanje napačno? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
524646 (4053) Thomas
»

(inteligentno) razmišljanje?

Oddelek: Loža
411855 (1438) Koci

Več podobnih tem