» »

Pritožbe

Pritožbe

««
2 / 20
»»

perci ::

zdravccu sem dal naziv, razlog zakaj ga ni dobil že prej pa je to, da moderatorji ne morejo lepiti nazivov, sam pa njegovih postov nisem opazil.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: perci ()

Tomi ::

Thomas:

ko seveda najde čas pogledat tja

Na žalost ( pa tudi na srečo zaradi našega RL ) je tako, da ne moremo več videti vsega. Če pogledaš zelo površno, forum moderirajo trije ljudje + nekaj delavnih moderatorjev. Preprosto ne gre tako lahko.
metrodusa.blogspot.com

sketch ::

Thomas, moji posti v debati so bili posti uporabnika - nate sem se "spravljal" kot razdražen forumaš in ne kot moderator.
Pravilo je tako, da se debat, v katerih aktivno sodeluješ, ne moderira - tako da ne pride do "proaktivnega" vodenja debate. Skratka, takoj ko napišem prvi post, naj ne bi moderiral te teme.
Tako da moje pomanjkanje moderiranja (čeprav nisem opazil potrebe po njem) v temi "NATO - we are on" ni posledica lenobe.
Kar se pa tiče ostalih tem - AFAIK loža trenutno ne potrebuje nekega jakega moderiranja. Če pa se ti zdi, da svojega dela na splošno ne opravljam dovolj dobro - bodo pa ostali moderatorji in admini presodili.

lp
s.
Adapt and overcome.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: sketch ()

Mercier ::

sketch:
Pravilo je tako, da se debat, v katerih aktivno sodeluješ, ne moderira - tako da ne pride do "proaktivnega" vodenja debate. Skratka, takoj ko napišem prvi post, naj ne bi moderiral te teme.
Dobro pravilo, ampak _izključno_ v Loži, ne?

Thomas ::

Samo nekej bi rad reku. Jest mam debelo kožo, kar gre odlično k trdi glavi.

Tko da hude krvi je z moje strani dokaj malo, če sploh kaj.

Problem je v tem, da v forumu se nabere kar nekaj junka, kjer nekateri brezveze sakramentirajo o osebi, ali o blodijo nečem tretjem, ne pa o stvari.

Ali pa kr neki - brez vsake zveze na karkoli. Potem se pa okoli takih postov nabere kot snežena kepa kontrapostov.

TO MISLIM, da mal pucite. Distrakcije od teme. Pa ne tistih, ki peljejo v druge teme. Tiste, ki so smalltalk.

Sploh mi je pa šla najbolj na jetra tema, ki jo je odprl v Loži City. Ker bi se morala nadaljevati v temi, ki sem jo odprl jest. Nedopustno je, da se odpira podobna tema - in se zmanjša s tem pritisk nate v stari temi.

Ko bi recimo meni šlo slabo v temi o blondinkah, ko bi me tam Nadezhda stisnila v kot - bi pa jest odprl novo temo o genetiki! Podn.

Ali pa ko debatiramo nekej zanimivega, se nekdo spravi napisat - ah sej tko nič ni znanega o tem, jest to vem, yada, yada. Kar tako na splošno.

Vunbacit!

:)

----
p.s.

Tko da ti govori zarad mene v temi "NATO" karkoli hočeš, Sketch. Ampak oplevi njivco! Izruj podobno temo ki se pojavi, kakor plevel.

:D


Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

Sicer pa mislim, da je čas za oddelek Politika, pod resnimi debatami.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tomi ::

Thomas: ne, ni čas, in ga tudi nikoli ne bo. De facto, sprejeto na enem od sestankov.
metrodusa.blogspot.com

Thomas ::

In preden mine leto in dan - se board of directors premisli.

Od tedaj naprej, je to eden najpopularnejših oddelkov. :D

Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tomi ::

Thomas: ne. Execi se ne bomo premislili.
metrodusa.blogspot.com

Thomas ::

Tomi, oglej si film Dvanajst jeznih mož, s Henryjem Fondao v glavni vlogi.

Kako popuščajo drug za drugim, v svojem začetnem, prenagljeno zavzetem stališču. Vsake toliko se preštejejo, kdo je še za prvotno odločitev. Dokler nazadnje res pravično ne razsodijo.

Kdo od execev morda misli, da oddelek Politika bi pa morda le bil dobra stvar?

:))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Ziga Dolhar ::

Hmmmm, se mi zdi da gre pri tej "Politiki" za dva različna pristopa oz. razumevanja.

Tak da takega oddelka, kot je blo na sestanku rečeno, da ga ne bo -- ne bo. Kakšnega drugačnega... can't say. I'm just a pisun ;)

sketch ::

Thomas:
Jah, problem pri moderiranju offtopic tem je, da je težko presoditi, kaj je offtopic in kaj ne. Ostre meje ni, presoje pa so ponavadi izredno subjektivne. Glup primer: Če bi šel jaz brisat offtopic poste v temi o NATO, bi med njimi zagotovo izginilo tudi nekaj tvojih. Če bi šel pa ti, pa verjetno nekaj mojih. Skratka, ne da se efektivno presoditi kaj je offtopic in kaj ne. Itak pa so zastranitveni posti včasih koristni, saj se debata razširi na druga področja.

lp
s.
Adapt and overcome.

Thomas ::

Ne ... zastranitveni posti so kar v redu, to se strinjam. Ampak čvekanje brezveze pa ne. Paralelne teme so pa sploh za poplet.

:)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

smash ::

PROTESTIRAM!!!!!!!!! Moja tema "I AM THE MAN" je kar naenkrat izginila iz lože v oddelek kultura..???!??? Pa kaj bom s to temo v kulturi??? Kdo sploh obiskuje kulturo?? jest rabim folk, zato sem dal v ložo...da bo več možnosti za odgovore...kultura sucks!!!

prosim za postavitev teme nazaj v ložo...saj je loža namenjena vsemu razen warezu..tudi temam, ki bi lahko spadale v ostale oddelke pa ne spadajo

hvala lepa za posluh ter uresničitev moje zahteve

Gandalfar ::

za zacetek je tema imela naslov "I AM BACK" kar ni ustrezno ze zaradi velikih crk. Tako da sem zadevo malo popravil, da je bolj jasno o cem se gre in da ne 'krici'.

Kar se tice premika imamo oddelek Kultura, ki je namenjen temu. Zadevo bi morda lahko premaknil tudi v Gibljive slike a sem se odlocil za kulturo.

Glede tega, da tvojo temo nihce ne bo videl pa tudi ni res kajti v Lozi je se vedno objavljena povezava na tvoj post in tisti, ki ga bo zanimal T3 bo se zmeraj lahko kliknil na temo.

jetam ::

McHusch srce... V vecini tvojih novic kar mrgoli pravopisnih napak, da ne omenjam novic, ki bi marsikateremu uporabniku tule prinesle naziv, ti se pa spustis kritizirat moje voscilo?

Kako ze gre tista: najprej pred svojim pragom...

Ziga Dolhar ::

Jetam: kot sem jaz razumel tisto jamranje glede Božiča/božiča, je blo bolj kot tebi namenjeno čisto splošni javnosti. Recimo oblikovalcem vizitk, ki lepo tipkajo "Božič" z veliko ;).

(Ne -- tole glede oblikovalcev NI letelo nate :)).

McHusch ::

jetam: Tista pripomba o pisanju božiča ni bila namenjena nikomur posebej, ne vzeti osebno, temveč pač ena opazka, ker vem, da veliko ljudi piše to narobe.

Glede pravopisnih napak, priznavam, moje novice niso popolne oz. so daleč od popolnosti, pa vendar mislim, da ni tako _zelo_ hudo. Ne razumem pa, kaj misliš z novicami za PR nazive? Katera novica je tako sumljiva?

Ajde, šibam jest.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: McHusch ()

helena_blagne ::

Zelo bi pohvalila vse vaše razen enega člana in upam da boste še tko delal naprej.Tisti član k ga pa nebi pohvalila pa ga rajš ne bom imenovala.Dela se pametnega in drugim nič ne pomaga ko ga kaj vprašam.;((

Lp

Predator ::

nam lahko zaupaš svoj pravi nick in zakaj se skrivaš za drugim nickom?


helena_blagne

Datum včlanitve v Slo-Tech: 29.12.2002 20:46:38
Datum zadnje prijave: 29.12.2002 20:59:52

------------------------------------------------
Št. sporočil v forumu: 1

helena_blagne ::

Kdo je reku da se skrivam.Spremlam vas že dolgo časa in zdej sem se odločila da se prijavim in da komentiram.

Zgodovina sprememb…

Predator ::

zakaj pa potem ta skrivnostnost? povej kaj je kdo po tvoje narobe naredil pa da se pogleda če se da odpravit ( oz če obstaja razlog zato )

McHusch ::

Tkole bom reku. Pritožbe so konstruktivna tema, kar pomeni, da so namenjene odkrivanju napak (da, tudi človeških) in njihovi odpravi. Takšno neargumentirano kritiziranje, kot ga podajaš pa enostavno ni fer. Če si toliko možá, napiši jasno in glasno: kdo ti gre tako v nos, kje ti ni pomagal in zakaj to misliš. Argumentirano, seveda.

Pa da ne bo vroče krvi, še citata iz tvojega lastnega sporočila.
Dela se pametnega in drugim nič ne pomaga ko ga kaj vprašam
in
Kdo je reku da se skrivam.Spremlam vas že dolgo časa in zdej sem se odločila da se prijavim in da komentiram

Kako bi ti lahko kdo pomagal, če nisi bil/a prijavljen/a?

helena_blagne ::

Po emailu sem že dolgo časa pisala pa ni nobeden odgovoril.Če bom pa napisala kdo je to in kaj mi je naredil pa bom dobila vzdevek.

Zgodovina sprememb…

Primoz ::

se zgodi.. zato pa mamo forum :)
There can be no real freedom without the freedom to fail.

helena_blagne ::

Napisal ste da pošljemo sam stran na naslov info@slo-tech.com.Jaz sem poslala novice pa niste niti ene objav.Zdej ko sem prijavljena upam da boste.

Hvala za vaš trud predator in ostali:D

Primoz ::

Kje smo to napisal? Me res zanima, da bom lahko izbrisal (če so kakšna navodila). Novice se pošilja tako, da se klikne na "pošlji novico" in pošlje.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

helena_blagne ::

alien3000 če sem prov napisala ste vedno rekel naj napiše sam naslov ker ne zna pisat.:P

Drugič pa mal več spremljaj forum.

Primoz ::

Jah.. naslov novice na info@slo-tech.com

...... gre direkt v smeti. In dvomim, da je ta naslov povedal kdo iz ekipe.

There can be no real freedom without the freedom to fail.

helena_blagne ::

To se pa ne spomnim več kdo je to reku.

Primoz ::

ups
There can be no real freedom without the freedom to fail.

tx-z ::

ne vem če to sm spada:
-zakaj lah sam 10% teksta napišemo s krepko pisavo??
a boste štel al kaj???

-pa še neki za administratorje al moderatorje al krkol že,,
dejte nam na mail al pa drgam napisat original sporočilo, k
nam ga spremenite,,neki napišem, pa pozabm, pogledam čez kakšn teden pa je sporočilo spremenjeno in se ne spomnm kaj sm tazga napisu..
tx-z

Gandalfar ::

hmm zate vem da sem ti edino tisto sporocilo spremenil, ko si povpraseval po warezu.. don't do it.

Predator ::

tistih 10% je okvirno, če se bo kdo preveč drl ( torej capsal ) - torej pretiraval naprimer v imenu topica, al pa v threadu se mu spremeni v navaden tekst

spremembe posta so shranjene, tako da če misliš da ti je kdo spreminjal reci tp/adminu ali moderatorju v tvojem oddelku naj ti pasta kaj si imel napisano, čeprav ne verjamem da je ravno veliko sprememb, vsaj v oddelkih kjer vidim te spremembe

Sergio ::

helena, tega, da se pošiljajo novice na info@slo-tech.com, ti ni mogel reči noben.

No, pa kakorkoli, info@ maile ne prejema NOBEDEN od pisunov. Ravno zdaj je v delu nekakšen ilustrativen vodič po Slo-Techu. Vidim, da bo prišel tistim, ki se zanimajo za stran, zelo prav.

Se pa opravičujem za nevšečnosti. Še povezava za pošiljanje novic.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

JurijTurnsek ::

se nočm bit tečn sm kdj sm pa jst dobu persona rudis... me že iber doug ni blo na slo-tech, zdej sm pa mu prišo in ugotvo, da sm persona rudis čeprou nimam pojma zakej...;(
http://www.slatnaskejta.com

Gandalfar ::

Naziv si dobil zaradi tegale:

KoRnholio8
globalno: persona rudis

registriran: 23.01.2001
Poslano: 20.09.2002 14:41:10 | popravi | odgovori | objavi | na začetek
ega lulek če misliš koga žalit dej rajši sebe k poslušaš bepop.... jst sm bil prijazen, lohka bi use tu preklel in si zaslužil večni ban iz st, pa sm se vseeno zdržal....

bodom ti cepec [:O]

http://www.slatnaskejta.com


[Ta odgovor je izbrisal Perci dne 20.09.2002 ob 20:44:06.]
[Ta odgovor je ustvaril KoRnholio8 dne 20.09.2002 ob 14:41:11.]


Ne zali drugih uporabnikov na forumu, cetudi so tebi kaj taksnega rekli. Zato so moderatorji, da se jih opozori na nekorektno obnasanje uporabnikov.

JurijTurnsek ::

ahem sej sm v postu napisu da bi ga lohk preklel, pa ga nism... cepec je blo napisan v šaljivem tonu....

btw: ne spomnim se da bi me kdo sploh opozoru... al pa bodoma...
http://www.slatnaskejta.com

Zgodovina sprememb…

madmitch ::

Saj ne da bi bil siten, samo jaz hočem AUTO LOG-IN nazaaaaaaj. Noče in noče delat. Skoz mi NE vrača.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: madmitch ()

Gandalfar ::

preveri, ce nimas slucajno blokiranih piskotkov v tvojem brskanliku.

madmitch ::

Ups, mea culpa, mea maxima culpa. Zdaj tut Klik dela.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

OwcA ::

bps1421 mi je poslal sledeče pismo:
ne vem zakaj si me kregu. ?e misliš da predhodnih tem nisem pregledu se
motiš.
žal nikjer nisem opazil konfiguracije kot jo imam jaz. zato sem povprašal ?e
bi bil kdo tako prijazn da mi
pomaga navit kišto. kaj se spla?a naredit v mojem primeru. vsekakor nisem
"len" in informacije pridno zbiram tu in tam.
in rade volje pomagam komurkoli lahko.
p.s.prošnja ševedno velja
hvala


...ki se nanaša na tole temo.

bps1421: verjetno res ni nobene teme, ki bi se ukvarjala z prav takšno konfiguracijo kot jo imaš ti, ampak vedi, da je za uporabo tovrstnih forumov nujno potrebna določena širina. Osnovna načela navijanja veljajo za vse konfiguracije, drugače pa poskušiš in vidiš kaj se zgodi. Le tako si boš pridobil zadosten upogled v tvoj sistem.
Vprašanje je bilo zastavljeno rahlo pitijsko in zelo (preveč) splošno, torej dopuščam možnost, da sem ga narobe razumel, toda če sprašuješ kako navijati grafično kartico, potem bi si lahko, že samo ko bi preletel naslove tem na prvi strani navijanja, bi našel kar nekaj zanimivih tem. Naprimer:

Geforce, kjer bi izvedel, da si velja prebrati članek Ti4200@Ti4600
Kako naj dosezem vec tock v 3D marku?
OC baza: Geforce 256-4800, tukaj lahko primerjaš, koliko je drugim uspelo naviti geForce.
3DMARK 2001SE build330, še primerjave z drugimi (poleg uradne strani)
Voltmodi na grafičnih karticah. , za konec pa še možnosti za resnejše navijanje.

Problem ni toliko v nevoljanosti pomagati, kot v tem, da se ene in iste teme ves čas ponavljajo. Informacije tako postanejo razdrobljene, kar sili uporabnike v to, da si preberejo grmado tem, kjer ne zvedo skoraj nič novega. To seveda velja le za teme, ki se nanašaja na splošna vprašanja, kadar gre za kakšna bolj specifična vprašanja, si upam trditi, da boš našel na forumu dosti ljudi, ki ti bodo pripravljeni priskočiti na pomoč.

Thomas ::

Zelo zanimivo je, kakšne izraze je dovoljeno uporabljati na moj račun, ne da bi se komu zgodila kakšna persona rudis ali kaj podobnega. Jih moderatorjem primanjkuje?


:\
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Gandalfar ::

Daj link na temo pa povej katera oseba pa bomo pogledali.

MadMicka ::

Pritožba zoper Owco!

V temi "Ali bodo ZDA napadle Irak" Owca briše iz mojih postov izraz "vojni hujskač", včasih celo kar cel post???

Pri tem pa ne briše izrazov kot so "levičar, skrajni levičar ter mirovnik", ki jih uporablja Thomas.

Pravi, da je prvi izraz čustveno obarvan, ostali so pa nevtralni.

Pomembno je naslednje: Ta vojni hujskač uporablja zgoraj navedene izraze v slabšalnem smislu, kar je razvidno iz njegovih neštetih postov (rabte dokaz? :) ).

Zato je odločitev Owce, da briše zgolj izraz "vojni hujskač", še kako pristranska.

Če Owci ni povsem jasno, kaj naj briše in kaj ne, potem naj se v to raje ne vtika.

Brisati je potrebno extreme, kot recimo tisti post od Thomasa, ko je trdil, da morajo ZDA vojaško napasti vsako državo, ki ni demokratična in dodal, da kdor se s tem ne strinja je bodisi primitivec ali pa idiot.

V bistvu bi lahko takega skrajneža tudi banali iz foruma, ne bi bilo nobene škode, kvečjemu korist.

Hm, morda še bolj plastična predstavitev problema: jaz bi npr. lahko trdil za nekoga, da je "junak". Takšen izraz je prej pozitiven, kot nevtralen. Če pa obenem še obrazložim, da pod "junak" razumem "idiota, ki nima pojma", je pa takšen izraz še kako negativen, oz. kot temu pravi Owca, čustveno obarvan.

Razumeš Owca?


Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MadMicka ()

OwcA ::

Gremo kar lepo po vrsti. MadMicki sem izbrisal natanko 1 odgovor in sicer:

Ustavimo Busha! Ustavimo vojne hujskače!

Preden oni uničijo globalni mir in napredek!


Takšne izjave so navadno podžiganje in nimajo mesta v debati. Ta forum ni namnjen skandiranju manifestacij.

Neprimerni odgovori se brišejo le kadar v njem ni nobene smiselne replike ali če se nanaša na poprej izbrisano repliko (le zato, da se ohranja smiselnost).

Sedaj pa k sržu problema. Pustimo ob strani absurd, da se nekomu zdi žaljivo, da ga označijo za mirovnika in si raje pogljemo ali lahko rabo tega izraza upravičimo. Lahko. Glede na trenutni položaj v svetu je povsem upravičena premisa, da ne bo prišlo do soglasnega napada na Irak. MadMicka zagovarja pozicijo, da je za napad natanko takrat, ko si je v tem sklepu edin cel svet. Ker je to (relano) nemogoč pogoj, ne podpira napada na Irak (v danih okoliščinah). Iz pozicije nekoga, ki je za napd neglede na okoliščine, je MadMicka a priori proti napadu, torej je za mir. Povsem ustrezna definicija mirovnika se mi zdi: "tisti, ki zagovarja mir."

Podobno se da utemeliti tudi umestnost (morda sicer ne ustreznost) rabe izraza levičar.

Opozoril bi tudi, da so ti sporni izrazi uporabljani tudi v priznanih (nepristranskih) medijih, kar kaže na njihovo politično korektnost.

Popravljanje izrazov, ki so tako umestni kot korektni, samo zato, ker nekdo z njimi misli (eksplicitno ne izjavi) nekaj negativnega, se mi zdi nesmisel. Ko smo že pri žaljivih akontacijah bi opozoril na dejstvo, da je bila daleč najbolj žaljiva izjava glede levičarjev: "izraz levičar je žaljiv."

Kaj pa vonjni hujskač. Tukaj se stvari rahlo zapletejo. Izraz že sam po sebi sproži (pri nevtralnemu opazovalcu) podzavesten odpor. Kot takšen se mi zdi neprimeren. Upoštevati moramo, da bo resnični zmagovalec takšne debati tisti, ki bo prepričal večji del (predpostavimo, da spočetka nevtralnih) opazovalcev.
MadMickin primer izraza junaka je neustrezen, ravno zato, ker je a priori odziv nanj pozitiven, za idiota ga lahko označimo šele po racionalnem obravnavanju sprejete vsebine.
Če dovolite bi še sam postregel z pravljico, ki je sicer zrasla na Nietzschejevem zelniku in ima drugačno poanto, vseeno pa lepo ponazori prej povedano.

V ogradi se stiskajo ovce, nad njimi se spreletava jastreb. Ovce se ga seveda saj jih lahko požre, a ob enem pa mu zavidajo, saj je močan, neustrašen in s svojim letom svoboden. Jastreb kot takšen je seveda hudoben, torej je ovca, jastrebovo nasprotje, dobra.

Položaj se še dodatno zaplete, če upoštevamo retoriko. Kajti nekdo, ki jo obvladuje, si lahko privošči hoditi neprimerno bolj po robu sprejemljivega. Tukaj ni pomoči.
Bi se pa lahko mnogi bolj potrudili pri kulturi dialoga. Moje prvo moderiranje v loži je bil izbris SmarAssovega očitka Thomasu, da je "15 letni mulc" (prosto povzeto). Od takrat naprej sem bil označen kot Thomasov zaveznik ali še kaj hujšega, v vsaki moji potezi so nekateri videli nekorektnost, ki so mi jo tudi ves čas očitali. Prav lahko bi sklepali, da sem predstavljal pripravnega grešnega kozla, ko se je komu zapletlo v argumentaciji
(preusmeritev pozornosti ipd.). Kot podporo bi lahko omenili, da je prišlo do pritožbe šele kakšnih 250 sporočil kasneje in ne takoj, ko je bilo opaženo moje "zavezništvo". Bil sem sicer izzvan, a sem že v temi postregel z podobnimi odgovori kot sedaj, ki pa niso povsem ustavili očitkov. Prav imate, to so le predpostavke, kaj pa dejstvo, da je tako večina izbrisanih kot popravljenih odgovorov Thomasovih?

P.S. zapisano se nanaša na stanje takoj po mojem zadnjem ogledu (moderiranju) Lože dne 18. 2. 2003 ob 2200 (pribljižno).

Mercier ::

OwcA, a tebe pa plačujejo? :)

Keep up the good work! Sam, a veš - pri nas imamo besedo za počasi jest, japonci pa za smrt od preveč dela.

San ::

Zakaj imate to temo sploh odprto, če še nobena pritožba ni bila dovolj utemeljena, da bi moderatorstvo lahko kakorkoli vplivali?

Sorry Owca, sam dejstvo je da še nisem videl NIKOLI do sedaj moderairan Thomasov post, ki je presegel marsikdaj mejo dobrega okusa, se ne drži naslova teme in skoraj vsaki temi nasopa kot Debasser.

Pravtako pa se mi zdi, da nimaš pravice popravljati kako naj bi post po tvojem izgledal, ker je to zelo subjektivna stvar. Zame je MadMickina pripomba, glede na Thomasove poste , da je vojni hujskač, čisto na mestu.

Zato zahtevam, da se vrne nazaj ta post ali pa preprosto zaprite to temo, ker je samo pesek v oči za obiskovalce te strani.

OwcA ::

V pereči temi (ki še zdaleč ni edina, kjer je bil Thomas deležen moje pozornosti):

število izbrisanih Thomasovih odgovorov: 4
število popravljenih Thomasovih odgovorov: 6

Nikoli ne reci nikoli [;)]

Teme so spremenjene samo toliko, da dosežejo nek (sicer katastrofalno nizek) standard, ki forumu kot je naš vsekakor pritiče. Vse svoje odločitve sem že tolikokrat argumentiral, da se mi ne zdi vredno ponavljati se, ponovil bom le sklep; za svojimi odločitvami stojim!

San ::

Tudi jaz Owca, stojim za tem, da se z pritožbo tukaj ni še nič rešilo in da je samo navadno zavajanje, da imate to temo sploh odprto, saj na moderiranje nimamo nobenega vpliva (kar je več kot očitno).

Glede na število postov, ki jih Thomas daje, je to zelo majhna številka, pravzaprav zanemarljivo majhna. Poleg tega pa je njegovo arogantno, izzivalno in poniževalno obnašanje za mnoge mnogo bolj moteče, kot recimo Jebadiahovo, vendar se mu ni treba bati kakšnih opozoril, kaj šele kakšne persone rudis, ki bi si jo marsikdaj po pravici zaslužil.

S tako potezo, kot si si jo privoščil, se zame osebno znižal tudi nivo moderiranja, saj je zelo očitno, da je tukaj VELIK faktor tudi OSEBNO prepričanje moderatorja (s tem ciljam, na tvoje psihološke disertacije).
Da pa ne bi bilo samo slabo, pa bi zopet izpostavil najboljšega moderatorja te strani in to je Tomi, ki bi bil lahko vzor mnogim na tej strani. Brisanje postov se posluži, ko so ta zelo potrebna in poleg tudi navede konkretene razloge (brez nekih študij), če pa je zadeva v sivem področju - kar je Mickin post zagotovo bil! - posluži opozorila.


Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: San ()
««
2 / 20
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Persona Rudis 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
904857 (3524) perci
»

Svoboda govora? (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
755343 (1847) undefined

Več podobnih tem