Forum » Pomoč in nasveti » Piškotki
Piškotki
cyborg077 ::
Nekaj me zanima glede v zvezi z novim zakonom o piškotkih, kaj je na tem, čekdo kaj več ve!?
(nekdo mi je posredoval e-mail glede tega):
na podlagi Direktive EU je Slovenija uzakonila (Uradni list št. 109/2012; ZEKom-1) nov način obveščanja uporabnikov spletnih strani o uporabi piškotkov. V ta namen smo morali vsi nadgraditi spletne strani s ciljem, da bodo sledile smernicam nove zakonodaje. Zakonski rok za izvedbo je bil 15.6., predvidene kazni pa do vrtoglavih 20.000 EUR.
(nekdo mi je posredoval e-mail glede tega):
na podlagi Direktive EU je Slovenija uzakonila (Uradni list št. 109/2012; ZEKom-1) nov način obveščanja uporabnikov spletnih strani o uporabi piškotkov. V ta namen smo morali vsi nadgraditi spletne strani s ciljem, da bodo sledile smernicam nove zakonodaje. Zakonski rok za izvedbo je bil 15.6., predvidene kazni pa do vrtoglavih 20.000 EUR.
www.isstrani.si
- zaklenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pisarna informacijskega pooblaščenca ponovno presegla samo sebeOddelek: Novice / Zasebnost | 7136 (5299) | terryww |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 38555 (29415) | spegli |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (3)Oddelek: Novice / Zasebnost | 10468 (8202) | primoz4p |
» | Informacijski pooblaščenec predstavil nove dobre prakse pri uporabi piškotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21871 (15605) | AštiriL |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 217694 (169260) | Tydek |