Forum » Izdelava spletišč » Ponudbe za dokončanje spletne strani
Ponudbe za dokončanje spletne strani
dtoman ::
Pozdravljeni,
prosim nekoga, ki se spozna s spletnimi stranmi. Imam težavo ker imam narejen dizajn strani in sedaj nimam koga da bi mi dal na strežnik in sprogramiral do konca na VPS mini pri hitrost.com. Pošljite mi ponudbe na e-naslov letalec15@gmail.com in strinjati oz potrditi more, da mi ne bo ukradel ideje in da je med nama v nasprotnem primeru bom dogovor uporabil kot dokaz. Lahko pa se tudi govorimo potem tudi za nov dizajn.
Lepo pozdravljeni! Kontakt: letalec15@gmail.com
prosim nekoga, ki se spozna s spletnimi stranmi. Imam težavo ker imam narejen dizajn strani in sedaj nimam koga da bi mi dal na strežnik in sprogramiral do konca na VPS mini pri hitrost.com. Pošljite mi ponudbe na e-naslov letalec15@gmail.com in strinjati oz potrditi more, da mi ne bo ukradel ideje in da je med nama v nasprotnem primeru bom dogovor uporabil kot dokaz. Lahko pa se tudi govorimo potem tudi za nov dizajn.
Lepo pozdravljeni! Kontakt: letalec15@gmail.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem 2 zainteresirana za paket A1 Orto Epik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 42232 (5083) | Reloaded |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80752 (75314) | root987 |
» | Gmail - sporocila se ne dostavljajo ?Oddelek: Omrežja in internet | 1750 (1545) | Cokolesnik |
» | Joost invite? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 62427 (59146) | Lery |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122656 (113241) | OmegaBlue |