Forum » Omrežja in internet » Joost invite?
Joost invite?
OmaDesala ::
Baje gre za bug (vsaj tako pise na forumu).
Sicer je pa zadeva uporabna...pravkar gledam Earth Final Conflict (SciFi serija...)
Sicer je pa zadeva uporabna...pravkar gledam Earth Final Conflict (SciFi serija...)
Fuks ::
Tudi jaz se priporočam za enega
Že v naprej hvala.
Aja še mail, skoraj pozabil:
len.ko.fuksAFNAgmail.com
Že v naprej hvala.
Aja še mail, skoraj pozabil:
len.ko.fuksAFNAgmail.com
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fuks ()
ricola78 ::
Najlepša vam dala :)
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.
Stihler ::
Pa vam tale joost dela? meni kar ne zgine z ekrana ˝comming soon˝ sem malo bral po joost forumih pa ma kr dost ljudi take tezave. Ali vam dela joost BP?
HunterMan ::
Joost dela super, le da tam kjer bi ga jaz rad uporabljaj imam preslab računalnik . Škoda je le da so tisti res fajni programi sam v US.
Yacksy ::
Hvala za invajt.
Druače pa zadeva super izgelda. Sicer je hardversko precej zahtevna, je pa kvaliteta slike presenetljivo dobra. Samo še kaka bolj znana SciFi ali Comedy show manjka gor.
Druače pa zadeva super izgelda. Sicer je hardversko precej zahtevna, je pa kvaliteta slike presenetljivo dobra. Samo še kaka bolj znana SciFi ali Comedy show manjka gor.
Shit happens
schranz ::
prosim lepo ce mi lahko posljete preko maila invite za joost meni se mail: tadej.pagon@gmail.com
ali tadej.pagon@siol.net
ali tadej.pagon@siol.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: schranz ()
TechBeats ::
U zanimiva zadeva, sem že najprej mislu da je to kakšna torrent scena
A bi lahko tud jaz prosim dobiu en invajt?
Hvala že v naprej
e-mail: toxicfilter@gmail.com
A bi lahko tud jaz prosim dobiu en invajt?
Hvala že v naprej
e-mail: toxicfilter@gmail.com
AciD TriP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TechBeats ()
netanyahu ::
http://joost.com/presents/gigaom-newteevee/
Spletna stran, kjer si lahko vsak sam pošlje invite. Hitro klikajte, preden zaprejo.
Spletna stran, kjer si lahko vsak sam pošlje invite. Hitro klikajte, preden zaprejo.
tonimona ::
Ker sem zamudil klikanje vljudno naprošam kako dobro dušo, če mi lahko posreduje ta invite na njokod@yahoo.com. Vnaprej se zahvaljujem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google+ (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 128070 (108476) | Looooooka |
» | Google Wave (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 80735 (75297) | root987 |
⊘ | Google GMail Invitation (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 115790 (56567) | jvolk |
⊘ | MSN 8.0 beta invite (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 122620 (113205) | OmegaBlue |