Forum » Mobilne tehnologije » Simobil - problem
Simobil - problem
skidoo600 ::
Torej imam majhen problem. Simobil mi je računal 120€ prenosa podatkov. To sem videl okoli 20.4 in takoj ugasnil internet. Preveril števec porabe na moj simobil, ki je kazal okol 900mb (imam 1gb zakupljeno). Danes kaže 130€ (ker mi je vmes še malo štel internet, čeprav je izklopljen). Števec pa še vedno ni presegel 1024mb. Po natančnem pregledu vseh klicev, smsev in prenosa, sem ugotovil da mi je vmes kar malo štel prenos, potem naslednič pa spet ne. Glih kakor se mu je zdelo. Klical sem simobil in seveda ne morejo reševati preden je izdan račun, torej 7. v mesecu v mojem primeru. Ima kdo kakšno idejo kaj zdaj tu ni v redu?
ahac ::
a se ti ne zdi, da bi bilo bolje če pokličeš na simobil?
Se ti ne zdi, da bi bilo fajn prebrat njegov post v celoti?
spoiler: Je že klical na simobil.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Sem že poklical in tudi pisal in vedno dobil enak odgovor. Ne morejo nič dokler ni izdan račun. In seveda se bom pol pritožil. Tu pač sprašujem, če se komu sanja zakaj sem dobil tak račun.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skidoo600 ()
...:TOMI:... ::
Simobil ima čudno trenutno porabo. Lahko se zgodi, da bo račun čisto OK. Se mi je že velikokrat zgodilo, imam tudi mobitel, kjer pa deluje sprotna poraba.
Tomi
Problem je, ker števec na kaže nobene prekoračitve zakuplenih količin. Račun so mi pa nabili na 130€.
Doman ::
Meni ravno sedaj kaže da imam 700min klicev v druga omrežja, tri dni nazaj sem imel pa 120min:)rralno stanje je pa 140min do tega trenutka.
feryz ::
Ne kompliciraj!
Napisal boš pritožbo in ta bo upoštevana.
Videno že neštetokrat; zgovarjaš se na nepravilno prikazovanje podatkov (trenutna poraba preko SMS, android aplikacije, moj simobil...).
Napisal boš pritožbo in ta bo upoštevana.
Videno že neštetokrat; zgovarjaš se na nepravilno prikazovanje podatkov (trenutna poraba preko SMS, android aplikacije, moj simobil...).
GupeM ::
Pa umiri se no. Tako v SMS-u ti piše:Informativna poraba za 040... kot na spletni strani moj.simobil.si ti na koncu piše: Podatki so informativne narave.
Hayabusa ::
Edino simobil ima ves čas težave z obračunom klicev, podatkov, pri vseh drugih Mobitel, Tušmobil dela bp.
Res čudno .
Res čudno .
DonRan ::
Čist klasično za Simobil. Se kar bojim kaj bo stega ven prišlo. Račun bo izdan za 130€, a nobeden na Simobilu ne bo znal razložit zakaj je temu tako. Pač kasična izjava. Toliko si kao pač porabil po njihovem števcu, ki se mu verjetno vsake toliko mau strga :) Kako da pri drugih ni podobnih težav in tako kot je že nekdo omenil, se to dogaja samo na Simobilu?
Pojma nimam. Pa ko števec za minute, smse in prenos podatkov menda kaže prav (po njem nisem nič prekoračil). Trenutni znesek za plačilo pa je 130€.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60370 (23269) | ttommy |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35710 (20814) | Veron |
» | Resen problem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 31665 (26841) | mat xxl |
» | Si mobil in napake (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21063 (17649) | Mitja358 |
» | Orto u nulo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12185 (8440) | neres |