» »

Resen problem pri sortiranju slik iPad in Samsung Smart tv

Resen problem pri sortiranju slik iPad in Samsung Smart tv

novuporabnik ::

Zivjo,

Imam resnicno velik problem pri razvrscanju slik na elektronskih napravah kot sta iPad in Samsung Smart tv. Verjetno nisem edini s sledecim problemom, tako da bo resitev pomagala mnogim uporabnikom, ki imajo enak problem, teh pa verjetno ni malo.

iPad problem: pri uvazanju slik z racunallnika ( windows okolje) na ipad napravo se vrstni red slik cisto pomesa. Slike, ki so bile posnete prvi dan so razvrcene nekje na sredini, slike posnete zadnji dan so na zacetku itd...skratka vse je pomesano.

Samsung Smart tv problem: problem je podoben, vendar gre tukaj za streamanje slik z racunalnika direktno na tv. Na racunalniku ( zopet win. okolje) so slike pravilno razvrscene, ko jih pa zelim streamati direktno na tv preko aplikacije Windows Media Player, Allshare...so zopet slike razvrscene vsaka po svoje.

Upam da se najde kdo, ki bo znal zadevo resiti. Vem da obstajajo programi, pri katerih lahko spremenis specifikacije same slike od datuma nastanka, exif data ipd., vendar to ne deluje.....

novuporabnik ::

se pravi ni rešitve...?

novuporabnik ::

Pa kaj res noben nima teh problemov al kaj?????? Jaz lahko svoje slike gledam samo še na računalniku in nikjer drugje več, ker mi jih povsod drugje razvrsti čisto po svoje....če jih dam na usb in usb v smart tv ne gre, če jih streamam prek nasa na tv ne gre, če jih dam na ipada ne gre, če jih dam na telefon ne gre.....??????


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
341137003 (8794) zitrus
»

Samsung smart TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
6934711 (13243) kralnahribu
»

Smart tv, dlna, plex media server ali kaj drugega

Oddelek: Programska oprema
223492 (2097) Jeronimo
»

usb & tv

Oddelek: Pomoč in nasveti
101918 (1492) tinkatonka

Več podobnih tem