Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team
GUFY ::
Vode se že nekaj časa preteka po mojem računalniku, pa le ta še vedno ni neslišen. Kaj hočem spim lehko le pri res popolni tišini.
morphling1 ::
Pol pa comp ven iz spalnice
Zile, congrats za 30k, le tako naprej
Zile, congrats za 30k, le tako naprej
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
roCkY ::
Čestitke!
Z enim procesorjem zgibam za toliko enkrat pozimi.
Če gdo ni porajtov. Skupen števec se vrti na 49----
.
To je pa že kar nekaj.
Fold on - - -
Z enim procesorjem zgibam za toliko enkrat pozimi.
Če gdo ni porajtov. Skupen števec se vrti na 49----
To je pa že kar nekaj.
Fold on - - -
Sergio ::
...in moja malenkost 4k. Ni veliko, je pa nekaj ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Bane_ ::
hehe Sergio se mal pa te prehtim (Bane_)!
Jest upam da se bo vecin ljudi vrnl iz dopusta in da bomo dobl tist zagon 50k tock!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
monster-x ::
Mensezdi, da majo na šoli na katero sem se vpisal 20 kompov po 700 MHz. To bo še zanimivo...
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
ELan_Belisarius ::
Evo mene, spet sem se vrnil iz dopusta, ter nevede preckal 50.000 tock ... uh, nic nisem slavil, no bom pa konec tedna slavil 60k tock.
Tudi moje cestitke vsem jubilantom
BTW, Morph pridete na LAN?
Tudi moje cestitke vsem jubilantom
BTW, Morph pridete na LAN?
morphling1 ::
Yep, ravnokar sem govoril z ziletom, prideva v čet. dop. rezervirajte dva dobra placa oz. tri če gre še en kolega, ki ga moram še poklicat 
Drugače pa tud jaz čestitam vsem, ki so prebili svoje mejnike, zdaj pa veselo do novih. Men je sicer produkcija malo padla, ker testiram en kup grafičnih kartic, bo po lanu spet bolje :)
Drugače pa tud jaz čestitam vsem, ki so prebili svoje mejnike, zdaj pa veselo do novih. Men je sicer produkcija malo padla, ker testiram en kup grafičnih kartic, bo po lanu spet bolje :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
c3R4R ::
Moj cilj za te počitnice je, da čimprej prebijem mejo 1k zvitih proteinov...
Mam pa en sam proc
Sej bo kmal šola
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
Jaka83 ::
marshaltito je pa kar zagrabil. bo na vrhu kot bi mignil. Lepa produkcijska črta, kaj naj rečem. Sam še mal, pa bom tud jst vklopu dodatne proce. Počakte do septembra.
Zoidberg ::
Pol sm pa jaz mislu de mi gre dobr
pa tkole en meni nič tebi nič napreduje v skokih po 10.
Ampak še vseeno FOLD ON
Ampak še vseeno FOLD ON
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
ELan_Belisarius ::
Morph, ni problema dej, bomo na LANu dva dni foldali :) lol sej bo meni takrat tudi produkcija padla za ene 5 PCov, sam ostalih 50 jih bo pa delalo
.
njok ::
http://folding.rozica.com/
Koncno sem se privezal k stolu in stipkal stran do konca. :) Prosim, da mi vse napakice sporocite, prav tako mi sporocite karkoli vas na strani moti oz. karkoli se vam zdi da na strani manjka. Darkolord, prosim za dovoljenje, da dodam tvoj installer med datoteke. :) A mas mogoce tudi uradno stran?
Sedaj grem stipkat se vodic za win98.
Serz, mogoce novicka za pol maljona tock? :)
Koncno sem se privezal k stolu in stipkal stran do konca. :) Prosim, da mi vse napakice sporocite, prav tako mi sporocite karkoli vas na strani moti oz. karkoli se vam zdi da na strani manjka. Darkolord, prosim za dovoljenje, da dodam tvoj installer med datoteke. :) A mas mogoce tudi uradno stran?
Sedaj grem stipkat se vodic za win98.
Serz, mogoce novicka za pol maljona tock? :)
Na podstran vprašanja bi pomoje sodila številka ekipe. Neglede na to, da je pri navodilih seveda navedena. Ali pa kar v samo glavo strani.
Konzolo FAH3Console 3.25beta, bi morda označil z priporočamo.
Nekako pa bi bilo dobro dodatno izpostaviti parametra -advmethods in -forceasm, ki poskrbita da vse špila na maksimumu.
Sicer pa dobro narejeno!
Konzolo FAH3Console 3.25beta, bi morda označil z priporočamo.
Nekako pa bi bilo dobro dodatno izpostaviti parametra -advmethods in -forceasm, ki poskrbita da vse špila na maksimumu.
Sicer pa dobro narejeno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
pro549 ::
Fantje, šele zdaj sem opazil kako izkoristit moj računalnik ko mene ni doma :). Zdaj me zanima par stvari pri tem Folding@Home. Kaj ta program ti žre procesor ko ga ti ne rabiš al to vedno žre procesor.Kaj se lahko na fakulteti in na raznih linux serverjev dam ta program gor in se registriram pod moje ime?
> Kaj ta program ti žre procesor ko ga ti ne rabiš al to vedno žre procesor.
Samo, ko ga ti ne rabiš.
> Kaj se lahko na fakulteti in na raznih linux serverjev dam ta program gor in se registriram pod moje ime?
In kaj še cakaš?
Samo, ko ga ti ne rabiš.
> Kaj se lahko na fakulteti in na raznih linux serverjev dam ta program gor in se registriram pod moje ime?
In kaj še cakaš?
goku :) ::
Ja jst imam namen v šoli na t' novejše ubest tale f@h. Samo me zanima če je kej zezanja s kakšnimi IP ali samo napišeš ime?
Navijanje je kamen modrosti
Novicka it is. :)
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
tx-z ::
k pravte da nč ne obremenjuje računalnika tale F@H; vsakič k hočem kakšno igrco zalaufat ga morm izklopt
tx-z
pol mas pa slabo nastavljenega ;)
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Jebiveter ::
Ce bo slo vse po sreci, lahko pricakujete prispevek s strani bodocega solskega clusterja 
(cca. 10GHz). Sam pred oktobrom-novebrom najbrz ne...
(cca. 10GHz). Sam pred oktobrom-novebrom najbrz ne...
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
upirna ::
Jaz bom imel kaj kamlu dostop do enega strežnika, ki ne bo prevč obremenjen, na njem pa bo tiktaka P4 2400C ali 2600C, ne vem še. Upam, da ga bom lahko še kaj navil.
Jeseni grem pa še v šolo pa bom probal naštimat na vse kompe.
darkolord ::
em sej FAH res upočasnjuje pc med igrami (vsaj na mojih 4 različnih PCjih se to dogaja)
Zheegec ::
Jaz dam procesu (fah core) prioriteto namesto low kar below normal, pa v igrah ni nobenih problemov, prav tako je 3DMark2k1 score isti s f@h ali brez f@h v ozadju.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
BaRtMaN ::
Mene pa zanima, kaj neredijo razni parametri, prikazani tule:
Link
Link
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
And sponka goes orange! :>
BaRtMaN:
- service pove odjemalcu, da se med prijavljanjem in odjavljanjem uporabnikov ne ustavlja.
- advmethods od stražnika zahteva tudi beta projekte
- forceasm poizkuša uporabiti 3DNow! in MMX ukaze, v primeru, da odjemalec ne opazi, da so na razpolago
- local išče mapo work kjer se nahaja datoteka FAH3Console.exe
Pa saj smo to že večkrat povedali, pa tudi če prebereš navodila priložena odjemalcu boš našel te parametre vse lepo opisane.
BaRtMaN:
- service pove odjemalcu, da se med prijavljanjem in odjavljanjem uporabnikov ne ustavlja.
- advmethods od stražnika zahteva tudi beta projekte
- forceasm poizkuša uporabiti 3DNow! in MMX ukaze, v primeru, da odjemalec ne opazi, da so na razpolago
- local išče mapo work kjer se nahaja datoteka FAH3Console.exe
Pa saj smo to že večkrat povedali, pa tudi če prebereš navodila priložena odjemalcu boš našel te parametre vse lepo opisane.
BaRtMaN ::
S strani sem potegnil CLI klienta in je bila samo izvršna datoteka, nobene pomoči zraven. Zdajle računa svoj prvi paketek, tako da ga še nisem imel priložnosti premakniti na boljšo lokacijo na disku oz. ga določiti za service.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BaRtMaN ()
Bakunin ::
a ima folding kaksen wishlist ?
pri f@h odjemalcu me moti par stvari:
- ne zna se sam instalirati/deinstalirati kot Windows servis (dnet aka distributed.net to zna)
- ne zna uporabljati SMP racunalnikov (dnet to zna sam po sebi. nic "copranja")
pri f@h odjemalcu me moti par stvari:
- ne zna se sam instalirati/deinstalirati kot Windows servis (dnet aka distributed.net to zna)
- ne zna uporabljati SMP racunalnikov (dnet to zna sam po sebi. nic "copranja")
Zheegec ::
Aja, pa da novi člani slučajno ne pozabite napisati poleg user name še team number (10824), ker nekateri verjetno foldate za team 0
Drugače gre pa teamu očitno kar na bolje!
Fold on!
Fold on!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Ok...dons, ko sem zdele prišel domov sm pa čist znoru. Cel dan sem (logično) pustil računalnik prižgan in računal, da se bo vsaj kak paketek ali dva obdelala. Pridem domov. In kaj zagledam? V cca. 12 urah je naredil 20 % enega paketka.
Gre pa za paketek p363_tip4p_pf2_Mg
F@H je računsko zahteven!
363 je iz skupine najzahtevnejših proteinov kar je razvidno iz števila točk, ki jo prinese. Na AMD 2000+ mi zanga porab okol 22 ur. Omenjen paket zastara v 18 dneh.
363 je iz skupine najzahtevnejših proteinov kar je razvidno iz števila točk, ki jo prinese. Na AMD 2000+ mi zanga porab okol 22 ur. Omenjen paket zastara v 18 dneh.
monster-x: jst mam istga; zjutri sm ga downloadu; do zdej pa je naredu 20% (s tem da je bil ene 6 ur v neuporabi-igrce,itd;grmenje
) pa še 2% mu Seti@Home vzame
tx-z
Vem, sam glede na to, da je bil cel dan prižgan komp, sicer trenutno nenavit (nisem hotel, da bi vmes karkol zmrznil :)) ) Athlon XP 2500+. Torej 12 ur = 20%. Mal čudno tole...
Za 2500 pa tole sigurno ni normalno! Ktero konzolo rabiš? A maš slučajn grafičen vmesnik. Uporab 3.25 beta konzolo in forsirej uporabo naprednih funkcij in download zadnjega algoritma. "-advmethods -forceasm"!!!
363 bi pomoje mogu zmlet v cca 16-18 urah.
Kolk % moči procesorja korist FahCore? Povečaj prioriteto. Da nisi slučajen v nastavitvah omeju maksimalen % moči procesorja, ki je FahCoru na voljo.
363 bi pomoje mogu zmlet v cca 16-18 urah.
Kolk % moči procesorja korist FahCore? Povečaj prioriteto. Da nisi slučajen v nastavitvah omeju maksimalen % moči procesorja, ki je FahCoru na voljo.
Uporabljam unga navadnga klienta -- mislim, da mu pravite grafični.
jst mam tut athlon xp 2500+ ; tko je: za vseskp bi rabu 20 ur (recimo 19 ur pa 30 minut) če bi izklopu seti-ja. Drgač pa men dela okol 28 ur; kr igrce velik požrejo..zdej bi rabu 14ur pa pol pa dela 12 ur, torej 6 ur ni delu
tx-z
monster-x:
Probej zadevo rešit s temile navodili, ki so jih naredili v slovenščini. Če pa ti ne bo uspelo pa se mi oglasi v zasebna sporočila, da ne smetiva teme.
Probej zadevo rešit s temile navodili, ki so jih naredili v slovenščini. Če pa ti ne bo uspelo pa se mi oglasi v zasebna sporočila, da ne smetiva teme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: roCkY ()
Bom to jutri poskušal urediti. Če mi ne bo šlo se slišva.
Bakunin ::
V komentarjih na novico je pisalo:
Koliko je to res? A lahko kaksen predstavnik slovenskih univerz preveri to zadevo ?
Ce je tores, potem takoj neham foldati.....
Enkrat se je nekj govoril da evropske univerze nimajo prostega vplogleda v rezultate, itd...a je to res...ne vem zakva bi američanom dajal računsko moč, če pa evropske univerze nimajo nč zravn
Koliko je to res? A lahko kaksen predstavnik slovenskih univerz preveri to zadevo ?
Ce je tores, potem takoj neham foldati.....
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2666 (1998) | rap3r |
| » | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1138) | zooXit |
| » | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6411 (6411) | frenk |
| » | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1797 (1510) | frenk |
| » | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2989 (2989) | Phoebus |