Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team
gamer ::
pozdravljeni
vaša F@H ekipa ma novga člana... mene
, zdele glih dol ulečem F@H programček...
in sm ga že...
in glede na to da zdej spodi pr tray ikonci piše working... verjetno že aktivno sodelujem v ekipi
vaša F@H ekipa ma novga člana... mene
in sm ga že...
in glede na to da zdej spodi pr tray ikonci piše working... verjetno že aktivno sodelujem v ekipi
a sej res... če je kej nujnga k morm vedt o tem F@H mi nej kdo pove k se mi res ne da vseh 1500 ... oz 1499 sporočil brat
Jaka83 ::
gamer:
Če si pravilno nastavil cifro ekipe in svoje ime, te bomo kmalu zasledili na razpredelnici rezultatov.
Če si pravilno nastavil cifro ekipe in svoje ime, te bomo kmalu zasledili na razpredelnici rezultatov.
em kok hitr ta zadeva osvežuje stanje k zdej mi piše 5/500...1%... najprej je blo seveda nč pol pa kr na enkrat 5 in zdej spet nč ne pokaže...
sej to je tud tko k prime da ti pove če maš komp mal nestabiln... no sej ne da bi moj biu... če 14h prima prežvi je stabiln... a ne?
sej to je tud tko k prime da ti pove če maš komp mal nestabiln... no sej ne da bi moj biu... če 14h prima prežvi je stabiln... a ne?
Raje si naloži konzolno različico, ker je grafična ščiš (beri: meni je v grafični vse štekalo, konzolna pa dela ko šus).
Zadeva dela po frame-ih, tko da en frejm je pr teb 5, ker imaš paket velik 500. Ponavad dela po 5%, vsaj pri meni.
Kakšen proc pa imaš?
Zadeva dela po frame-ih, tko da en frejm je pr teb 5, ker imaš paket velik 500. Ponavad dela po 5%, vsaj pri meni.
Kakšen proc pa imaš?
za enkrat je xp@2000mhz ampak ko bo morphling naredu moj blok bo pa zdeva poletela vse do 2500... sm meu že na 2400 mislm da 1.75v ampak je tale proc izjemno vroč in moj volcano tega ne prenese tko da... voda... pumpo mam že radiator... hm ne vem ke bi ga dobu k sploh nevem kje je kšn avtoodpad bliz kranja...
zakaj pa konzolo? kako ti je pa štekal? tko za vsakmu framemam?
zakaj pa konzolo? kako ti je pa štekal? tko za vsakmu framemam?
em drgač sm grafičnga dol potegnu k piše zravn recomended
, če o stvari nč ne veš pol pač nardiš tist kar piše
En radijator mam še jst doma, samo je Al/plastika. Vendar je ogromen in hladi čisto dobro (jst imam drgač od jugiča, ker mi je tale prevelik). Je pa od Fiat Croma in sem ga sam izvlekel iz avtomobila (prokleta plastika za prezračevanje je bla tolk trda
).
A to imaš Bartona al t-bred? A si pisal realne frekvence al ratinge (+)? Dej piši v realnih frekvencah, da bomo vedl pri čem smo.
Jst mojega trenutno laufam 1800@2400MHz 200x12 1.77V + H2O hlajenje (Barton jedro).
A to imaš Bartona al t-bred? A si pisal realne frekvence al ratinge (+)? Dej piši v realnih frekvencah, da bomo vedl pri čem smo.
Jst mojega trenutno laufam 1800@2400MHz 200x12 1.77V + H2O hlajenje (Barton jedro).
morphling1 ::
Vzem si komandno različico jo vrži v en direktorij ter naredi bližnjico v startup (to je nujno da nikol ne pozabiš vklopit zadeve
) potem klikni na lasnosti te bližnjice in dodaj ti dve komandi v target okence za fah3console.exe: -forceasm -advmethods. To je to, za pregled je meni najbolj všeč EM3 ker se da komandno okence skriti in vse skupaj počiva v systrayu.
Upam da imaš stabilno mašino (či ti prime95 dela brez težav več ur ne boš imel problemov s foldanjem).
Sicer pa dobrodošel v ekipo :)
Upam da imaš stabilno mašino (či ti prime95 dela brez težav več ur ne boš imel problemov s foldanjem).
Sicer pa dobrodošel v ekipo :)
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
to je Tbreadb... pisu sm realne frekvence... od jugiča?
... sej to morm dobit grelc od kabine a ne? zdej mam kr dva procesorja doma edn je dut3c drugi pa L in ta l je vroč in hitr un U pa hladn in počasn
, a poznaš koga k bo kmal jugiča na avtoodpad pelu? da mu splunem grelc?
Komandno, konzolno, whatever, pač tisto ki dela hitreje in laufa v dos oknu
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
em če zdej grafičnga ugasnem k mam konzolo že gor bo delal napšrej al bo šlo od začetka... pa od kje ideja da dela hitrej?
roCkY ::
Nalož si beta različico (konzolo) brez kakršnihkoli dodatkov! Najbolša in najhitrejša izbira. In ne pozabi zagnat na tale način oz. naredi bat datoteko v startup za samodejen zagon in not vpiši "C:\netdl\FAH3.25-Console-beta.exe -advmethods -forceasm" kjer je namesto "netdl" sevede mapa kjer maš konzolo.
Dela naprej od zadjega shanjenga "procenta".
Konzola le računa zvijanje in se ne ubada z risanjem, zato je veliko hitrejša!
Mel sem probleme le, ko so serverji štekal in zej ene 2 tedna mi ni jasen zakaj v prvem poskusu ne naloži novga paketka. Kot sem že zgor nek omenu je 99.9% kriv firewall?!
Dela naprej od zadjega shanjenga "procenta".
Konzola le računa zvijanje in se ne ubada z risanjem, zato je veliko hitrejša!
Mel sem probleme le, ko so serverji štekal in zej ene 2 tedna mi ni jasen zakaj v prvem poskusu ne naloži novga paketka. Kot sem že zgor nek omenu je 99.9% kriv firewall?!
Bane_ ::
tudi jaz sem imel probleme z tem da mi v prvem poskusu ne pošlje paketa in sem našel da je sigurno kriv firewall saj brez njega pošlje brez problema!
Pa da ga izradim sa čekičem za intel pa se to ne pomaga!
Jebiveter ::
Heh, jest sem se vam tud pridruzu
(z dvema P4 2.4GHz
)
Pa kmal (se danes) prideta v igro se 2 (ce bo zneslo)
Pa kmal (se danes) prideta v igro se 2 (ce bo zneslo)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Zakon
no zadeva delazdej je pr 8 frameu... gre počas... rabm blok... in bom probu še ta drug comp spravt do tega da bo tole delu
tist je pa xp2000 na žalost nenavit... ker je kao skupn blabla... ampak sej ne bo noben dojeu
morphling1 kako pa pol ta program EM3 prpraves do tega da ti skrije to dos okno!Men niti slucajno ne rata!
Zheegec ::
Po mojih izkušnjah beta rula
Če se mi sistem sesuje imam po restartu paketek še cel, ne pa da ga na novo začne iz 0 delat...
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014

Dr_M ::
ALIEN3001: jest sploh ne stejem vec kokrat mi je su od 0 s to beta verzijo....lohk pa tko na uc recem da usaj 50x. vecina paketov je bla na 80%+
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zheegec ::
Zanimivo
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Men še prov nikol. Od sredine maja odkar je ta beta got je sitem sicer nekajkrat počepnu. Še to v glavnem zaradi kratkorajne prekinitve napajanja. A je šlo vedno naprej.
Spet ena, ki jo ne priznavate in nikakor ne marate slišat. Imaš nestabilno mašino in ko ponovno štartaš že opravljeno delo ni pravilno zapisano na disk. Potem pa jovo na novo. A nonstop goniš kakšen p2p z ogromno simultanimi prenosi? Pri tem so po mojih izkušnjah rade težave pri pisanju na disk.
Spet ena, ki jo ne priznavate in nikakor ne marate slišat. Imaš nestabilno mašino in ko ponovno štartaš že opravljeno delo ni pravilno zapisano na disk. Potem pa jovo na novo. A nonstop goniš kakšen p2p z ogromno simultanimi prenosi? Pri tem so po mojih izkušnjah rade težave pri pisanju na disk.

Dr_M ::
p2p nikol ne uporablam. recimo ce se mi resetira al pa ce mi zmrzne comp (sploh zdej ko je tok vroce) ponavad nadaljuje, ampak samo ce je paket pod 80%, ce je nad zacne od nule, tako kot sm prej napisu.
The reason why most of society hates conservatives and
EM3 nastavitve:
Jaz imam nastavljeno tako kot je vidno na sliki, bližnjico do EM3 imam pa prav tako postavljeno v startup pod fah_konzolami. Tako se mi vedno na startu zalaufajo konzole takoj zatem pa EM3, ki jih skrije (ter seveda tudi sebe) v systray. Tako da vse kar imaš je mikroskop ikonca tam, ki jo po potrebi odpreš če hočeš pogledat napredek.
Kar se pa tiče beta verzij, jih še nisem sprobal in jih tudi ne mislim, ta klient mi dela popolnoma brez težav non-stop in zato ostajam pri njem.
Jaz imam nastavljeno tako kot je vidno na sliki, bližnjico do EM3 imam pa prav tako postavljeno v startup pod fah_konzolami. Tako se mi vedno na startu zalaufajo konzole takoj zatem pa EM3, ki jih skrije (ter seveda tudi sebe) v systray. Tako da vse kar imaš je mikroskop ikonca tam, ki jo po potrebi odpreš če hočeš pogledat napredek.
Kar se pa tiče beta verzij, jih še nisem sprobal in jih tudi ne mislim, ta klient mi dela popolnoma brez težav non-stop in zato ostajam pri njem.
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: OwcA ()
sej kakšne spremembe v hitrosti med beta pa navadno ni?
Morphling1:
Kako pa to, da laufaš dva boxa? A imaš dve mašini vpreženi, al laufaš vse na enem procu?
Kako pa to, da laufaš dva boxa? A imaš dve mašini vpreženi, al laufaš vse na enem procu?
evo ze ratal fora je bla sam v beta razlicici k jo ni hotl pospravt v tray!
Hudo morph!!!! Od kje ti dnar.
Aja, sej res.
Eni delate overtime.
Počakte, da si jst job zrihtam, pol bojo pa iskre letele od mašin.
Sicer sem pa z mojo mašino kar zadovoljen, samo ram me moti, ker je 166MHz in ne deluje sinhrono s FSBjem. Ampak to je že druga zgodba. Važn da se folda.
PS: En paketek mi naredi v cca 6h do 7h.
PS: En paketek mi naredi v cca 6h do 7h.
Da ti slučajno ne misliš, da sem jaz kupil 3.1 G proc
Vzel sem najcenejšega 2.4 C, 3.1 G mi dela defaut zato temu še ne pravim navijanje.
Kateri paket ti naredi v 6-7 urah ?
Kateri paket ti naredi v 6-7 urah ?
Sej vem, da si vzel najcenejsega, ampak vseeno. Nebi jst zdajle našel denarja niti za najcenejšega P4, kaj šele celoten sistem.
Paket pa je:
Protein 356 p364_tip5p_pf1_Mg
A sem pravo stvar napisal?
Pogruntal sem, da se mi obdelovanje posameznih frame-ov zmanjša za kaki dve minuti, če v task managerju nastavim prioriteto FahCore_78.exe na normal. Tako proces še vedno ne ovira drugih procesov in ob idle-anju laufa hitreje. Na kaj več pa ni opazne razlike, samo ostalo bolj šteka, tako da na RealTime sploh ne poskušaj.
Pa še screen (sem ravno nehal špilat Half-Life, tko da je bil proces malo oviran, zato piše 7:18 do konca WUja):
Paket pa je:
Protein 356 p364_tip5p_pf1_Mg
A sem pravo stvar napisal?
Pogruntal sem, da se mi obdelovanje posameznih frame-ov zmanjša za kaki dve minuti, če v task managerju nastavim prioriteto FahCore_78.exe na normal. Tako proces še vedno ne ovira drugih procesov in ob idle-anju laufa hitreje. Na kaj več pa ni opazne razlike, samo ostalo bolj šteka, tako da na RealTime sploh ne poskušaj.
Pa še screen (sem ravno nehal špilat Half-Life, tko da je bil proces malo oviran, zato piše 7:18 do konca WUja):
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jaka83 ()
Amd še vedno seka za folding, na kolk ti zdaj laufa mašina, 2500 MHz ? to je še vedno velik več kot pa 3.1G P4. pa je vseeno pri men malenkost bolj učunkovito s HTjem. Upam da imam vsaj še ene 20% rezerve v frekvenci, ko bom gor butnil vodno :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: morphling1 ()
Še enkrat si dobr poglej slikco, pa boš videl tam spodaj 2400MHz.
Čakam na hladne dneve, ker imam sedaj ponoči temperaturo v sobi 32C. Če ne verjameš, lahko nardim zdajle posnetek termometra/barometra, ki mi visi tule zraven.
Proc je pa na 48C trenutno, sam se ne sekiram preveč, ker mi še ni začela zmrzovat. Aja, pa venti so na LOW (7v in 5v tista dva pri strani).
Še eno off-topic vprašanje: A misliš, da se mi splača nabavit Abit NF7-S rev2? Rabim predvsem zarad intergirane mrežne in dobre zvočne. Svojega Live-a lahko namreč prodam za skoraj enako ceno, kot sem ga kupil, plato bomo pa že nekam spravli za hude cajte.
Zdej mam Epox 8RDA brez plusa in brez trojke in je čist gut plata, sam rad bi sound spedenal in mrežno tudi. - odvečna periferija me moti.
Proc je pa na 48C trenutno, sam se ne sekiram preveč, ker mi še ni začela zmrzovat. Aja, pa venti so na LOW (7v in 5v tista dva pri strani).
Še eno off-topic vprašanje: A misliš, da se mi splača nabavit Abit NF7-S rev2? Rabim predvsem zarad intergirane mrežne in dobre zvočne. Svojega Live-a lahko namreč prodam za skoraj enako ceno, kot sem ga kupil, plato bomo pa že nekam spravli za hude cajte.
monster-x ::
Jaz imam pa samo še no vprašanje. Verjetno bom zdj uporabil tisto kar morphling priporoča, ampak obstaja kak klient pri katerem si sam izbereš kateri protein bi rad "obdeloval"?
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
NE!
Serverji sami določajo kaj ti pošljejo. Verjetno na osnovi kako hitro dobijo nazaj. Na to kako velik paket dobiš pa mislim da vpliva tudi "benchmarking" ob zagonu klienta.
Serverji sami določajo kaj ti pošljejo. Verjetno na osnovi kako hitro dobijo nazaj. Na to kako velik paket dobiš pa mislim da vpliva tudi "benchmarking" ob zagonu klienta.
Z EMIII se da skrit konzolo in vseskupaj, tako da se sploh ne vidi, da kaj laufa. Razen če odpreš Task Manager.
Kvaj zdej to tale tednska produkcija se ne dvigne skor nc!A so res usi na morju al kuko ce ne b blo dobr da bi se kakšno povabilo za sodelovanje objavl! Kakor sm jest gledu tole nas je 273
od tega jih dela sam 103!
Zdej sm koncno usposobu HT na P4 3.0 sam kva k ga ne smem navijat k je v sluzbi! Tko da bo kr neki točk iz te mašine!
Zdej sm koncno usposobu HT na P4 3.0 sam kva k ga ne smem navijat k je v sluzbi! Tko da bo kr neki točk iz te mašine!
Proti ekipi Folding@Malaysia, ki je neposredno pred nami se vse bolj odpirajo škarice
.
Za nami pa prihajajo z kar precejšno produkcijo Terrabyte Data Systems
.
Ali nas bodo prehteli kot so nas Vitezi, ki kričijo NI
.
Poženite F@H tudi v tem poletnem času!
Fold on - - - - -
Za nami pa prihajajo z kar precejšno produkcijo Terrabyte Data Systems
Ali nas bodo prehteli kot so nas Vitezi, ki kričijo NI
Poženite F@H tudi v tem poletnem času!
Fold on - - - - -
sej ke do dvejsetga mesta ni problema pridt pol se pa ustav k uni k so pa tm je pa mal huda ce res nimas ful racunalnikov!
Welcome. Pa ne prehitro obupat oz. ugašat računalnika čez noč, ma da laufa 24/7
Sej bi mel računalnik skoz prižgan, pa se žal nahaja v sobi kjer spim.
Voda je odgovor.
Jaz čisto lepo lahko spim v svoji sobi, ko je comp prižgan. Se ga skoraj ne sliši, razen rahlega piša vetra.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2666 (1998) | rap3r |
| » | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1138) | zooXit |
| » | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6411 (6411) | frenk |
| » | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1797 (1510) | frenk |
| » | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2988 (2988) | Phoebus |