» »

Folding@Home Slo-Tech team

Folding@Home Slo-Tech team

««
28 / 86
»»

C_maniak ::

ne može, njok, ne može.
slučajn delaš kak 10824 skin??

njok ::

Po cem sklepas? :D

Skoda da se ne da spremenit, res je grd. :D

A se se komu dogaja, da se EM sesuje pri menjavi skina?

Gandalfar ::

kaj bi sam ene slikce gledal :>

pogledas lepo unitinfo.txt, ce zadeva se dela in zivis naprej :)

lopov ::

Ali pa pogledas FAHlog.txt in se sekiras nad pocasnim napredkom :) Brez heca, za remote nadzor linux masin preh SSH imam skriptico, ki mi lepo prebere zadnjih 5 vrstic in izpise rezultat za vse mlincke hkrati.

huh, poslušte to. mau sm paketek p909_vill_str0 in mi ga je končal sam do 83 % in naprej BP poslal8-O . ql:D !

ma tale 3.25b version se ne obnese pr men. pa že z UDMonitorjem ni združljiva;( .
je pa zdej en drug problem. sm šou pač nazaj na 3.24, dl-ja nov WU, se pojav en bluescreen :8) , pa ga zgleda ni v redu dokončal.

[14:12:02] Writing local files
[14:12:02] Extra SSE boost OK.
[14:12:04] .D.
[14:12:06] ing local files
[14:12:06] Completed 0 out of 250000 steps (0)
[14:12:51] ting local files
[14:12:53] Size of work/wudata_01.goe not what saved.

ja, SSE je vklopu, ampak pol po restaru in dl-ju novga paketa mi vklop pa sam 3D boost. pa nč nism nastavitev spreminju. WTF?

Hammer ::

{C_maniak}: Nestabilno mašino imaš.

CaqKa ::

ja nestabilno mašino imaš
:D

Mater kolikokrat sem to že slišal v tem threadu.

ali3n ::

:D nestabilno izgleda takole:

[18:39:09] Writing local files
[18:39:09] Completed 240000 out of 500000 steps (48)
[18:39:09] Extra SSE boost OK.
[18:43:04] Quit 101 - Fatal error: Too many box elem corrections 1
[18:43:04]
[18:43:04] Simulation instability has been encountered. The run has entered a
[18:43:04] state from which no further progress can be made.
[18:43:04] If you often see other project units terminating early like this
[18:43:04] too, you may wish to check the stability of your computer (issues
[18:43:04] such as high temperature, overclocking, etc.).
[18:43:04] Going to send back what have done.
[18:43:04] logfile size: 39004
[18:43:04] - Writing 39574 bytes of core data to disk...
[18:43:04] ... Done.
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Ne, sej priznam, da je bil bluescreen zarad nestabilnosti, kr zdej iščem mejo. RAM ni zdržal.
Ampak blem je bil v tem, da je enkrat vklopu SSE (prvič), 1x pa 3D boost (drugič).
Zgleda, da je problem odpravlen, kr dela BP z SSE.
In je fakin' hitrejš tole!!8-O Iz 8 min/frame na 6min/frame. Iz 15 h na WU na 10 h. Huh...

Fold on everybody!!8-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: C_maniak ()

njok ::

Darko! :D Lepo, vidim da si kar podvojil produkcijo. Go and catch 'em! :D

CaqKa ::

kako se forca sse? imam celeron566 pa mi ga je prej vklopil zaj pa sem šel gledat v log pa ni vklopljen.

Zheegec ::

CaqKa: -forceasm
Sicer pa pri nekaterih paketikih vklopi SSE, pri nekaterih paketkih@AMD pa 3DNow! - to je odvisno od paketka.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

tx-z ::

a mi lahko zdej kdo pove kaj je SSE, SEE, 3Dboost, 3D now ,... ??
tx-z

a kdo ve kako nardit, da bo EM3 skrit ko je neaktiven, tist klicaj k je zravn tega programa pa vedno skrit. Če to naštelam v nastavitvah taskbara, mi vedn zamenja k na nov zaženem al pa se nanov prjavm. EM3 mi nardi vedno skrit, tist klicaj pa skrit ko je neaktiven. A se da ta klicaj izklopt-sploh ne vem za kaj je?
tx-z

SEE ne obstaja tuki.
3D now boost (ne pojavlaj se posebi sam kot 3d boost, al pa 3d now): pač 3D now "pospešek". Pač neka funkcija, ki jo uporablja procesor. Naj ti kdo, ki se bolj spozna, natančneje razlož. Enako velja za SSE. Ne vem točn. Pohitri pač vso zadevo.
Glede EM pa ne vem, če se sploh da. Mogoč HideItX al neki podobnga. Najdeš ga na isti strani kot EM3.

Emmm, 20. smo že!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: C_maniak ()

Tody ::

če se ti da natančna navodila iskat (hint: na vhodu teme klikni vse strani in potem odklikaj na edit-finde on this page-- vstavi ključno besedo)EM3 se da skrit tako da mu obkljukaš hide. Zadevo je mal težje pridobit nazaj. 3D boost je za pentiume SSE pa za AMD procesorje, uglavnem je to da pohitri kodo in računanje.

Boky ::

Kolikor vem so SEE ukazi intelova pogruntavščina, ki so jo, če me spomin ne vara prvič vgradili v Pentium 3 proce, AMD pa jih je prvic vgradil v Athlon XP procesorje. 3D-Now pa je AMD-jev nabor ukazov, ki je bil prvč predstavljen v K6-II procesorjih.(naj me kdo popravi, če se motim)

@tody, kok mislš 3d now boost za pentiume, SSE pa z AMD-je? jez mam najvekrat glih 3d boost vklopljen, SSE je pa še zmeri izjema.

kako pa pošlem en WU. Sm ga hotu poslat, pa je neki prekinl povezavo in zdej ma pod queue eno DONE, drugo pa WORKING. A morm počakat da še ta drugo konča pa pol pošlje al kaj?
pa še neki: prejšn WU mi je delu 13ur pa je vreden 57 točk, tega zdej pa bo delu 20ur pa je vreden 19.7 točk. A ni to čudn??
tx-z

c3R4R ::

A lohk vprašam kako veš, kok točk je vredn WU??

[mogoče mal neumesno vprašanje, ampak ne mi zamert]
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

če uporablaš EM ti tk piše tm.
drgač pa pogledaš ker WU ti obdeluje, ga poiščeš tuki in vidiš kuk pik je vredno.
:)

ok,sj mi je poslal..sm že na 186 mestu :)
sam še vedn pa ne vem, kako mi bo ta WU delu 1x več časa, pa 3x manj točk bom dubu. A se da nardit,da bi mel vedn isti protein?-bi velik točk dubu :D
tx-z

morphling1 ::

Kako lep pogled je na to statistiko vedno bolj barvasto postaja in imam občutek da bo Darko kaj kmalu tudi oranžen :)

Sploh je fenomenalno, da smo po dnevni produkciji že na dvajsetem mestu svetovno :)

Kaj naj rečem drugega kot fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

Da bo jasno: SSE in SSE2 (in pa seveda MMX ter MMX+ ki jih pa podpirajo vsi novejši proci) so Intelova pogruntavščina, P4 ima oboje (SSE in SSE2), medtem ko ima AMD 3DNow! in pa 3DNow+ ter pa SSE. S Prescottom pride pa še 1 nov nabor ukazov.
Janez Janša, 29.04.2014

Zoidberg ::

to sm že med prvih 100 :)
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.

Aja samo nekaj kako se kaj držijo P3 za foldanje se sploh splača prklopit. Je pa 450 in bi laufal samo zato tako da nevem če naj priklopim ali ne.

Če je 24/7 potem ni problema, še SSE bo malo pomagal...
Janez Janša, 29.04.2014

seveda to naj bi bil dedicated 24/7. Sicer pa že rihtam da bo zalaufal

Tody ::

A je kdo reku 10. 000 točk na dan da je naš cilj? >:D

Zgodovina sprememb…

• polepsal: Sergio ()

Ti je caps lock zašteku?
Janez Janša, 29.04.2014

AtaStrumf ::

He, He tale bratov Duronček je mal prej prilezel na 50% :D. A se spomnete kdaj sem ga vklopil? Groza, tale WU mu pustim da dokonča pol pa izklopim k nima smisla. Pa gre za 933 MHz Durona, k drugače super laufa, tako da še zdaj težko verjamem da gre tolk počas. Kako je pol šele z raznimi Celiji pa P3, ki so še počasnejši od mojga Durončka?!? Saj to sploh nima smisla imeti vklopljeno, ali pač?

A je hitrost ista tudi z Thunderbird Athloni? Enga Athlona 850 MHz prodajam pa ga noben noče k je mal okrušen, pa razmišljam da ga ruknem v bratovo mašino namest tega Durona 900, pa raje Durona prodam k je kot nov, k sem ga kupil novega in samo enkrat inštaliral in pustil na miru. A se mi splača, ker s tem Athlonom je vse OK, ... zgleda da le ni vse tisto jedro.

lukslo ::

hmm to mejo bomo pa kar hitro dosegli :D

fold on

ali3n ::

ataStrumf - Celeron Tualatin 1.2 dela en paketek pribl. slab dan...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Marjan ::

Jap, pa navijat se splača pri FAHu!

Npr:

Taulatin 1.2GHz - 1 frame = 10.5 min,
navit na 1.6GHz - 1 frame = 7.5 min

Paketek ima 100 frames. Torej razlika nanese 5 ur razlike samo pri enem paketku!!!

Zaključek:
Navijajte in laufajte FAH.

:D

No še noje poročilo P3 450Mhz en frame dela 47minut 8-O 8-O . Ampak mi je vseen če laufa ker me ne moti pač bom na vsake toliko časa dobil en paketek več.

Eno vprašanje ali moram na drugem računalniku pod tisto še procesorja da 2 ali 1 če gre to za drugo kišto

lopov ::

Machine ID ti pride prav v primeru vecprocesorske masine, ko zelis poganjati hkrati vec FAH. V bistvu je vseeno, kaj bos dal (1, 2, 3 ali 4), default je pac 1.

Na dual Macu sem najprej poganjal 2 procesa, zdaj pa je aktiven samo se tisti z ID 2 in dela cisto lepo.

Koliko časa vam dela paketek p910_vill_str0_rf protein vreden 57 pik? Meni ga naredi v 7h in pol

čist odvisn.
sm ga že 3x dubu.
od 10-12 h se mi zdi. različno od vsakega paketka.

Sergio ::

Sporočam, da od sedaj naprej pod mano foldajo trije 2GHz+ računalniki. Ni veliko, je pa nekaj ;)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

ja meni je obdelovalo en frame paketka cca 4-5min

ja opazu stran ne dela že od jutra

Roadkill ::

Mogoče posledica unega hackerskega tekmovanja...

:D >:D verjetno >:D

sam zgleda da so vsi FaH serverji offline 8-O

Serverji (še?) delajo. Samo tale statistika je malo ()#$&
Janez Janša, 29.04.2014

roCkY ::

Serverji delajo. Vsaj velika večina. Offline je zgleda le del, ki skrbi za statistiko. Tako je ne morjo računat zunanji neodvisni serverji saj ne morejo do podatkov.

Je pa tistle kar zanimivo. Vprašanje je le ali je vnaprej pripravljeno (pomoje je) ali pa se je nekdo trenutno mal pozabavov.

monster-x ::

Danes sem navil svoj proc iz 1,83 GHz na 2,31 GHz pa morm rečt, da Folding@Home naravnost poleti. Vendar pa sem ga sedaj "odvil", ker sem skoraj znoru, ko mi je komp friznu ko sem že skoraj spisal novico. ;(

Lol Monster-X :D
A si pisal novico o poviševanju voltaže na navitih Athlonih brez česar se lahko zadeva sesuje, ali si pisal novico o hlajenju OC Athlonov?
Janez Janša, 29.04.2014

a je to kej narobe, če računalnik dela 24ur na dan, 7dni u tednu, pa tko naprej; s tem da je procesor neprestano na 100% ? -temperaturo pa bi mel od 43-50'C
tx-z
««
28 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slotech Folding Installer

Oddelek: Programska oprema
282666 (1998) rap3r
»