Forum » Loža » Folding@Home Slo-Tech team
Folding@Home Slo-Tech team
C_maniak ::
@alien, drži, ampak posledica obremenitve procesorja z nečim drugim je pa daljši čas obdelovanja posameznega procenta frame-a. pogleej pod settings>interface v udmonitorju, pa boš vidu, da je res.
ok, še eno glupo vprašanje. kero je pa pol grafična verzija? to ni mišljeno izrisovanje proteinov v EM-ju? ali pač? sam ko sm vidu, da maš, morph, to vklopljen, se mi pa zdi, da ni, ker vem, da si glavni nasprotnik grafične verzije, ker je počasna.
njok ::
50k!
Team, spet rabimo tistega smajla.
Za barve v UDmonitorju poglejte v nastavitve, kjer si lahko poljubno nastavite, čez koliko časa po zadnji shranjeni stopnji naj se pokaže rumena in kdaj rdeča barva.
Maniak, grafično verzijo najdeš na stanfordovi strani pod download.
Nizmot, sponka, sentimental, ejTed, go!
Za barve v UDmonitorju poglejte v nastavitve, kjer si lahko poljubno nastavite, čez koliko časa po zadnji shranjeni stopnji naj se pokaže rumena in kdaj rdeča barva.
Maniak, grafično verzijo najdeš na stanfordovi strani pod download.
Nizmot, sponka, sentimental, ejTed, go!
Sergio ::
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
PaJo ::
Se moje cestitke nam vsem, tudi tebi darko za 10k.
Upam da mi se ta teden rata vklucit nekaj dodatnih GHz-jev:p
Upam da mi se ta teden rata vklucit nekaj dodatnih GHz-jev:p
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
tx-z ::
tle sm mal gledu slike pa vidu da mate tut drgačne te programe za foldat,,kje se jih dobi ?
tx-z
SFI rox! :)
Sem imel minuto časa da sem clienta namestil na eno racunalo v eni izlozbi v neimenovani italijanski trgovinici z racunalniki. :) Masina je (baje) 2GHz P4 ki tiktaka na 3,3 GHz. Upam samo da stabilno. Will see... :)
Sem imel minuto časa da sem clienta namestil na eno racunalo v eni izlozbi v neimenovani italijanski trgovinici z racunalniki. :) Masina je (baje) 2GHz P4 ki tiktaka na 3,3 GHz. Upam samo da stabilno. Will see... :)
aaaaaa!! ql, tole morm pa jez ene parim poslat. se jim ne da vsega gor devat. kaj vse pa vsebuje SFI??
mah, končno mi je naredu tale paketek, ej. njprej pride do 47 %, bluescreen, ker sm se neki z voltažo špilu. uh, gremo od začetka, pride do cca. 60 %, po pomot kompjuter iz napetosti izklopil (stikalo imam pri nogah).
Jezn ko hudič sm bil!!! In za povrhu: v tretej mi je delal 3x počasnej
. Sm rabu 60 ura za 53 točk vredn WU. jao...
mah, končno mi je naredu tale paketek, ej. njprej pride do 47 %, bluescreen, ker sm se neki z voltažo špilu. uh, gremo od začetka, pride do cca. 60 %, po pomot kompjuter iz napetosti izklopil (stikalo imam pri nogah).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
ok men je zdej naredu že 12/250 v pol urce.. na ta starmu procesorju (0.95 GHz) pa mi je isto delu 2 tedna pol pa šel od začetka
tx-z
Urajmal ::
Za vse ki imajo težave z inštalacijo. Priporočam pa seveda FireDaemon-a, ki je bolj stabilen kot EMIII (vsaj pri meni).
Fold on
Fold on
darkolord ::
FireDeamon in EMIII sta čisto drugi stvari... FD ti stvar instalira kot service (kot SFI), EMIII je pa za monitorirat napredek
Sam pr men je vseeno FD bolj stabilen kot EMII, ki mi je vsakič hotel nov paketek ko se je temp. proca dvignila nad 55C
jez mam 3.24, pa me zanima, če bo dost boljš s 3.25 beta verzijo? pa kok nej zamenjam. kr staro zbrišem, pa novo na isto mesto??
PaJo ::
Po novostih sledec ni bistven razlike med 3.24 in 3.25b, le da bi naj slednja boljse proznala ce proc podpira SSE ali ne:p Drugace glede menajve pa menjas samo .exe datoteko in to je to
Ja morph, res se ti kraljevski stolcek maje, ob enem pa cestitke Elan-u za lep prevzem vodstva
Ja morph, res se ti kraljevski stolcek maje, ob enem pa cestitke Elan-u za lep prevzem vodstva
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
ELan_Belisarius ::
Hvala hvala...
Moji delavci so bili res pridni, skoda da jih polovica dela le 8 ur na dan. Ampak ni vazno, tudi brez njih ne bi slo
...
Se bolj fajn je, da grem jaz na dopust, oni bodo pa se vedno pridno delali. Vsa hvala vam moji zvesti IBMcki
Moji delavci so bili res pridni, skoda da jih polovica dela le 8 ur na dan. Ampak ni vazno, tudi brez njih ne bi slo
Se bolj fajn je, da grem jaz na dopust, oni bodo pa se vedno pridno delali. Vsa hvala vam moji zvesti IBMcki
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ELan_Belisarius ()
morphling1 ::
Bravo Elan, za spremembo v vodstu (po vsej verjetnosti zadnje
) nam pa preostane čim boljši boj za ostanke in nepopuščanje pri novačenju novih članov ter dodajanju novih procov.
Naslednji cilj je 10k dnevno, za kar bo treba kar pošteno pljunit v roke :) ampak verjamem, da nam bo tudi to kaj kmalu uspelo.
Fold on
Naslednji cilj je 10k dnevno, za kar bo treba kar pošteno pljunit v roke :) ampak verjamem, da nam bo tudi to kaj kmalu uspelo.
Fold on
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
ELan, cestitke se z moje strani za prevzem vodstva.
Honda Slo-Tech Folding at Home Racing team. A gremo za sponzorje v motogp?

Honda Slo-Tech Folding at Home Racing team. A gremo za sponzorje v motogp?

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Marjan ::
njok: dobr si ga obleku 
Elan: Bravo! To je bilo pa hitr
Zdej pa med prvih sto (usersov)
Fold on!
ps: Zdej so dal ene morilske - p638_L939 - 400 frames, mi enega dela 10min
Elan: Bravo! To je bilo pa hitr
Zdej pa med prvih sto (usersov)
Fold on!
ps: Zdej so dal ene morilske - p638_L939 - 400 frames, mi enega dela 10min
pa kok to, da jez vedno dobim 100 frejmov vlkega? WU seveda
. Sicer jih nism ne vem kuk obdelu, a vseeno.
Saj sem imel občutek da je moto gp2, samo premal spremljam sceno da bi bil sigurn, mogoče bom pa sprobal :)
Glede na user lestvico imam pa še vedno prednost, sem 399, Elan pa zaenkrat 611, samo kot vse ostalo je tudi to samo vprašanje dni
. Elan gre s tako produkcijo definitivno med top 100 svetovno.
btw meni pa trenutno na eni mašini dela tudi prvič videni p910_vill_str0_rf protein vreden 57 pik, s predvidenim časom 10 ur
the powwa of oc. barton.
Glede na user lestvico imam pa še vedno prednost, sem 399, Elan pa zaenkrat 611, samo kot vse ostalo je tudi to samo vprašanje dni
btw meni pa trenutno na eni mašini dela tudi prvič videni p910_vill_str0_rf protein vreden 57 pik, s predvidenim časom 10 ur
hej, morphling, jez tud tega delam.
že drugič dans. mislim, 2. sm ga sprejel.
1. delal en frejm po 6. min, zdej dela 8. min.
1. delal en frejm po 6. min, zdej dela 8. min.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: C_maniak ()
Jep, nice work.
Jez am zdej tak plan, da tk mimgrede zahaklam kak kompjuter, pol ko se pa šola začne, pa šolske kompjutre okužim, pol ko grem pa na srednjo, pa še une, če ne bojo prfoksi kej težil... Tk da bi pol meu čez 2 lete:
- mojo main mašino: takrt verjetn kak barton 3200 hudo navit z mk4 (oziroma, takrt bo že kak nov blok)=3000 mhz
-tole mašino, ki bo v trgovini pol=1700 mhz
-sproti pobrani računalniki, če jih bo dost pri volji=cca. 10 ghz
-10 oš celly-jev= 10 ghz
-verjetn tud kakih 10 sš celly-jev= 10 ghz
____
rečmo 35 ghz powerja. S tem, da ziher ne bi vse 24/7 laufal (moja absolutno), ampak vseen mi ne uide par tisoč točk tedensko.
Huh, se vid, da je ura že za sanje
Jez am zdej tak plan, da tk mimgrede zahaklam kak kompjuter, pol ko se pa šola začne, pa šolske kompjutre okužim, pol ko grem pa na srednjo, pa še une, če ne bojo prfoksi kej težil... Tk da bi pol meu čez 2 lete:
- mojo main mašino: takrt verjetn kak barton 3200 hudo navit z mk4 (oziroma, takrt bo že kak nov blok)=3000 mhz
-tole mašino, ki bo v trgovini pol=1700 mhz
-sproti pobrani računalniki, če jih bo dost pri volji=cca. 10 ghz
-10 oš celly-jev= 10 ghz
-verjetn tud kakih 10 sš celly-jev= 10 ghz
____
rečmo 35 ghz powerja. S tem, da ziher ne bi vse 24/7 laufal (moja absolutno), ampak vseen mi ne uide par tisoč točk tedensko.
Huh, se vid, da je ura že za sanje
Zgodovina sprememb…
- polepsalo: OwcA ()
milsim, absurd!!
zakaj po bluescreenu začne od začetka paketek delat?? mam UDMonitor, pa sejva pr vsakem procentu. zaka ne more od tm nadeljevat???
že začne od tm naprej delat, pol se pa po minuti na 0 pomakne. jao...
ok, sej mogoč je nestabilna mašina, sam ni zdej poanta v tem.
je pa res, da vem kdaj bo BS, tk da tistega ne bom več delal. NEVER!! mi 66 % uniči. pa 8-9 min dela en frajm. je kr zatežen tale p910_vill_str0_rf, ni kej!
zakaj po bluescreenu začne od začetka paketek delat?? mam UDMonitor, pa sejva pr vsakem procentu. zaka ne more od tm nadeljevat???
že začne od tm naprej delat, pol se pa po minuti na 0 pomakne. jao...
ok, sej mogoč je nestabilna mašina, sam ni zdej poanta v tem.
je pa res, da vem kdaj bo BS, tk da tistega ne bom več delal. NEVER!! mi 66 % uniči. pa 8-9 min dela en frajm. je kr zatežen tale p910_vill_str0_rf, ni kej!
asPeteR ::
Meni se zdi, da so F@H serverji mal zasedeni, ali pac? Namrec men noce paketkov poslat ...
http://blog.stegnar.com
171.64.122.110 strežnik je padel.
maniak,
Mislim da se to zgodi, kadar se ti masina sesuje med shranjevanjem proteina.
maniak,
Mislim da se to zgodi, kadar se ti masina sesuje med shranjevanjem proteina.
njok: In kaj storiti? Obstaja kaksno stikalo v konzoli, da bi preusmeril posisljanje paketkov iz default serverja?
Ne, vsak server prejema samo svoje pakete. Pac pocakas da bo server spet online, brez panike. :)
Server list
Kateri server je zadolžen za kateri paket pa najdeš tukaj:
Protein summary
Server list
Kateri server je zadolžen za kateri paket pa najdeš tukaj:
Protein summary
AtaStrumf ::
He, he zdaj ko se je moj bratec spokal na počitnice, sem zasužnjil še njegovo mašino (sicer sam za 14 dni) da mi folda, sam gre katastrofalno počasi. 42 minut za 1% na Gromacs jedru (Project 909 - 250000) , medtem ko mi moja mašinca isto stvar (sam da je Project 910 - 250000) dela 7,5 minut. On ma Durona 933 (na 133FSB-ju), 256 SDRAM-a PC133, CL2 Turbo na KT133A ASUS-ki, jaz pa Athlona XP 2100+ (1,73 GHz), 512 DDR333 RAM na CL2, 2,5,2 na KT333 Epox-ki. Moja mašina ni niti teoretično 2x hitrejša, kaj šele 5,6x, tako da mi ni čist jasno kaj se dogaja. Any ideas? Najprej sem probal inštalirat z vašim inštalerjem, pa ni šlo najboljš (kao se je inštaliral sam ni bil videti da bi pol kaj delal), tako da sem tist skenslal in ročno zagnal.
Mozno je, da pride do take razlike med paketi istega projekta (pa tudi med frejmi paketa). Ce mas SFI installer potem potrebujes se program za monitoring: EMIII ki ga lahko namesti installer ali kaksen KDFold.
AtaStrumf: Sprijazni se. To je duron.
Dokler sem jaz imel durona v KT7 je tud ene tko hitr delal. No, potem sem pa zadegal not Bartona in sedaj deluje kot mora.
Hint: SEE ukazi pri Duronu ne delujejo ...
Hint: SEE ukazi pri Duronu ne delujejo ...
Kaj če bi vsi foldali za enega uporabnika recimo slo-tech team pa bi sigurn prišli daleč :P
jp sigurn da je duron kriv. Men je tut ZLO počas delu na Duronu 950MHz-K7S5A 512MB DDR
zdej pa kr hitr dela, tko da bo slo-tech dubu od 1-5 work unitov tedensko še od mene
zdej pa kr hitr dela, tko da bo slo-tech dubu od 1-5 work unitov tedensko še od mene
tx-z
lukslo ::
jah duronček je polž glede kakega tbred-a
na sestrinem kompu rabi za en frejm cca. 1h
sm se kar čudu kolk cajta računa
počasi se daleč pride
na sestrinem kompu rabi za en frejm cca. 1h
sm se kar čudu kolk cajta računa
počasi se daleč pride
je res, da je duron počasen, ampak paketki so HUDOOOO različni. tud, če gre za isti WU. sm glih včeri dubu 2x istega. enga delalo 6 min/frame, drugega 8 min/frame. tak da...tud to upoštevaj.
aha, še neki. SSE naj bi bil najboljši način. emmm, jez mam switch -forceasm, pa mi napiše sam 3D Boost OK (al neki podobnga). kok je zdej s tem? je tud ta 3d boost v redu?
sej zdej bom zamenju 3.24 za 3.25b, pa bo mogoč kej boljš. sam tale WU mi še nardi, pa zamenjam.
aha, še neki. SSE naj bi bil najboljši način. emmm, jez mam switch -forceasm, pa mi napiše sam 3D Boost OK (al neki podobnga). kok je zdej s tem? je tud ta 3d boost v redu?
sej zdej bom zamenju 3.24 za 3.25b, pa bo mogoč kej boljš. sam tale WU mi še nardi, pa zamenjam.
Boky: Yes, toda, kot si opazil ne ni bilo govora o morgan jedrih.(vsaj o v mojem odgovoru) Temvec kar o navadnih legendarnih Duronih(ne morgan).
ker program je tole k ga je mel / ma morphling1
ctrl+f pa vpište tole:
Poslano: 27.04.2003 11:37:05
pa dejte vse, da bo najdu
ctrl+f pa vpište tole:
Poslano: 27.04.2003 11:37:05
pa dejte vse, da bo najdu
tx-z
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tx-z ()
To je Electron Microscope 3, ali krajše EM3. Zadeva, ki jo že nekaj časa omenjamo in je namenjena pregledu napredka ter vizualni kontroli fah_konzole (skritje v systray in podobno)
A se je ze kdo ukvarjal s skini pri EMIII? Zanima me, če je tisti gumb za nastavitve sploh možno spreminjat.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Slotech Folding InstallerOddelek: Programska oprema | 2666 (1998) | rap3r |
| » | folding - WU - teamOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1138) | zooXit |
| » | Malo Folding statistike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 6410 (6410) | frenk |
| » | Kako v ekipo?Oddelek: Loža | 1797 (1510) | frenk |
| » | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2987 (2987) | Phoebus |