Forum » Igre » Vprašanje za .bat za minecraft 1.21.4
Vprašanje za .bat za minecraft 1.21.4

jedateruk ::
Prej sem staro verzijo za tlauncher in .bat za minecraft 1.19 mi je delal. Naredil sem ga z procexp64.exe. Ker so mi mulci težili, da naj z njimi igram 1.21, sem moral inštalirati novejši tlauncher. Za narediti .bat za star minecraft sem prej uporabil program procexp64.exe. Uporabil sem ga tudi za 1.21.4, ampak ta .bat ne dela. Morda bi moral .bat narediti kaj drugače.
No, zdaj sem naredil malo drugače. Prej sem imel na začetku start "" "E:\Igre\.minecraft\runtime\java-runtime-delta\windows\java-runtime-delta\bin\javaw.exe", da se je cmd takoj zaprl. Imel sem to tudi za 1.21.4, ampak se minecraft ni vklopil. Če je na začetku "E:\Igre\.minecraft\runtime\java-runtime-delta\windows\java-runtime-delta\bin\javaw.exe" brez start "", se minecraft vklopi. Imam na koncu exit, ampak cmd se sam zapre samo, ko zaprem minecraft. A obstaja kak drug ukaz, da se bo cmd takoj sam zaprl?
No, zdaj sem naredil malo drugače. Prej sem imel na začetku start "" "E:\Igre\.minecraft\runtime\java-runtime-delta\windows\java-runtime-delta\bin\javaw.exe", da se je cmd takoj zaprl. Imel sem to tudi za 1.21.4, ampak se minecraft ni vklopil. Če je na začetku "E:\Igre\.minecraft\runtime\java-runtime-delta\windows\java-runtime-delta\bin\javaw.exe" brez start "", se minecraft vklopi. Imam na koncu exit, ampak cmd se sam zapre samo, ko zaprem minecraft. A obstaja kak drug ukaz, da se bo cmd takoj sam zaprl?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Minecraft (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 76624 (4194) | Gagatronix |
» | Download.com še vedno pakira namestitvene programe v trojanceOddelek: Novice / Varnost | 6069 (3270) | Invictus |
» | Starejši računalnik - nalagnje spl.strani in flashOddelek: Pomoč in nasveti | 1370 (1221) | opeter |
» | zagon Java aplikacijeOddelek: Programiranje | 1211 (1073) | l0g1t3ch |
» | [Java] Zagon brez instalirane JaveOddelek: Programiranje | 1969 (1707) | noraguta |