Forum » Loža » Kako hitro pozabimo...
Kako hitro pozabimo...
TESKAn ::
...kaj je kdo rekel ali kaj zagovarja. Je še kdo drug opazil, da ko komu odgovarjaš, v veliki večini primerov njegovo stališče/prepričanje/... določiš glede na konkreten post, ne na to, kaj je ta oseba do takrat napisala po forumu? Tako lahko večkrat izpričanega desničarja zmerjaš s komunistom in hardcore levičarja z neokapitalistom.
Mogoče bi bilo smiselno imet pod avatarjem kratek opis (glede na to, kje na forumu se nahajaš), kjer bi se lahko izjasnil o svojem prepričanju?
Mogoče bi bilo smiselno imet pod avatarjem kratek opis (glede na to, kje na forumu se nahajaš), kjer bi se lahko izjasnil o svojem prepričanju?
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
RejZoR ::
Ne. Glede na to da nam nočejo ponudit avatarjev z izgovorom, da jih ni zaradi "enakosti" lahko na svojo idejo kar pozabiš. Spodaj imaš podpis, to je edino kjer se lahko razjasniš v katero smer ti stoji.
Recimo iz mojega je razvidno da sem zelo eko osveščen ter nisem ne levi in ne desni...
Recimo iz mojega je razvidno da sem zelo eko osveščen ter nisem ne levi in ne desni...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Peticija zoper naziv Persona rudis (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 15185 (11893) | Mavrik |
» | Ukinite "ravnokar" (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 10542 (7735) | ahac |
» | Anketa - Avatarji na Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 42053 (24616) | Gandalfar |
» | "izposoja" moje fotografijeOddelek: Loža | 2409 (1486) | Arthur |
» | Kako do avatarja? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Slo-Tech | 15116 (11458) | V-i-p |