Forum » Zvok in slika » HD na tv-ju
HD na tv-ju
Hribowc ::
Par noobish vprašanj pa prosim ne mi zamerit.
Če hočem gledat HD na TV-ju rabim kar HD player, ker pa tega ne želim bi rad zadevo rešu drugače.
Ali lahko dam recimo HD film (pobran z neta) na zadosti velik USB?
Ali se lahko na TV povežem iz kompa prek HDMI-ja odprem film v nekem predvajalniku in ga pogledam na TV-ju. Ali bo v HD kvaliteti?
Slišal sem da obstajajo tudi neki HD boxi, ki ga lahko priklopiš na TV ali na računalnik in hkrati dela kot trdi disk.
Hvala za odgovore,
Če hočem gledat HD na TV-ju rabim kar HD player, ker pa tega ne želim bi rad zadevo rešu drugače.
Ali lahko dam recimo HD film (pobran z neta) na zadosti velik USB?
Ali se lahko na TV povežem iz kompa prek HDMI-ja odprem film v nekem predvajalniku in ga pogledam na TV-ju. Ali bo v HD kvaliteti?
Slišal sem da obstajajo tudi neki HD boxi, ki ga lahko priklopiš na TV ali na računalnik in hkrati dela kot trdi disk.
Hvala za odgovore,
koli99 ::
Lahko daš na USB, samo TV mora podpirati primeren format (recimo .mkv). Če ga ne, rabiš dekoder, na katerega priklopiš disk/USB ključ, dekoder pa na TV preko HDMI. Tak je npr WDTV. Ja lahko povežeš HDMI comp in TV, brez problema.
Xserces ::
ko boš povezal na tv ni nujno da bo avtomatsko nastavilo 1080p resolucijo. Možno da boš moral sam na nadzorni plošči ali driverjih "sekundarni ekran"
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584817 (24146) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11383 (3948) | acookook |
» | Samsung TV in HD filmOddelek: Zvok in slika | 2156 (1270) | _jackson_ |
» | LCD LED TV z USBOddelek: Zvok in slika | 5416 (4959) | Ashrack |
» | Prosim za pomoč pri postavitvi HDTV okoljaOddelek: Zvok in slika | 3739 (2550) | Okapi |