» »

siol tv

siol tv

simone ::

imam siol tv na preizkušnji ta mesec in sedaj mi deluje sicer ok samo na momente mi mal slika šteka ampak se da gledati je solidno...je imel še kdo takšne izkušnje da je imel na preizkušnji tv pa kako mu je potem delalo ko je naročil?Sicer mi na centrali pravijo da sem malce oddaljen od centrale.se da recimo da na centrali kakšne nastavitve popravijo ali je res tako velik problem na liniji?zanimajo me samo izkušnje če je kdo imel isti primer samo to...hvala za odgovore

telexdell ::

Ali se ti pojavljajo kockice ali pa ti na vsakih nekaj minut slika "zamrzne" za nekaj sekund? Če je prvo, potem si zares daleč in bo stvar težko rešljiva. Če pa je drugo moraš na servisnih straneh spremeniti način predvajanja. Lahko pa pokličeš dežurnega tehnika, pa ti bo uredil on.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

PacificBlue ::

Moj brat se je nedavno nazaj razburjal, ker mu na sk prime hd ali sport klub hd ob live prenosih slika steka oz se pojavijo kocke..ampak samo ob live prenosih, drugače ne. Je možno kaj izboljsat? gre se za optiko 20/20, kjer bi moglo delat vse.

Zgodovina sprememb…

deltacqb ::

Mi smo od centrale oddaljeni kar precej. Sam sem pred naročitvijo šel na spletni pogovor in tam so mi zagotovili, da je moja max širina 15/2 (za upload nisem prepričan - se ne spomnim več). Moja zahteva je bila dva tv-ja in internet. Svetovali so mi variabilni internet (odvisen od tega ali sta tv-ja prižgana).

Rezultat: če sta prižgana dva tv-ja je hitrost interneta okoli 6/1, če sta ugasnjena pa do 14/1.5. Programi občasno kockajo, včasih kaj zašteka. Za povprečnega gledalca sprejemljivo. Zdaj imam total tv na preizkušnji in do zdaj dela precej bolje, kar zadeva sliko. Zdaj ne me lovit za HD pa ločljivost, ker sem povprečen gledalec in me to niti ne zanima. Glavno, da pogledam kak dnevnik, stuido city pa kake Poglede Slovenije in če je čas kak film.

Absolutno pa se ne zanašaj na to, da bodo kaj na centrali poštimali. Razen če je kje blizu tebe doma kak vodja oddelka na telekomu. Pol boste dobili hitro še eno centralo blizu.

Če se bo Total tv izkazal za ok, ga bom jaz kar vzel, sploh zdaj, ko je druga tv tako poceni. In imel max internet pa je zadeva rešena.

kratos ::

Da ne odpiram nove teme, vam siol tv dela ? meni piše "nalagam" in se ne premakne od tam, sem že vse probaval in izgleda da je težava na njihovi strani.

telexdell ::

Zagotovo ni okvara na njihovi strani! Preveri kabel.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

kratos ::

Je začelo delovat, verjetno so potrebovali nekaj časa da so preklopili na prejšni paket, ker so imeli 2 meseca neko promocijo kjer so odklenili vse možne programe.

_5er_ ::

Meni slika šteka, če na polno downloadam.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
380105304 (21671) jurre
»

"Kockanje" na siol TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
539968 (8263) rezator
»

ADSL TV @ SiOL (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Omrežja in internet
65956338 (16662) dinozaver7
»

Lastovka vs Siol TV

Oddelek: Omrežja in internet
113547 (3079) Alexius Heristalski
»

SIOL TV da ali ne?!

Oddelek: Omrežja in internet
252411 (1900) Primoz78

Več podobnih tem