» »

Obešanje računala

Obešanje računala

R@C@ ::

Torej imam problem.... Comp mi v glavnem ne dela in ni delal problemov, pred nedavnim sem menjal napajalnik 300W (sigurno boljši kot prej), dokupil 256 (333) Rama in dobil zamenjano grafično kartico, (ker je prejšnja enak tip kot ta crknila) za novo.

Problem: V zahtevnih grafičnih aplikacijah, kot je recimo igranje Unreala 2 ali laufanje 3DMarka 2003 se računalnik obesi.... se pravi vse komponente delujejo naprej recimo optična miš sveti, vent na grafi se vrti itd..., monitor pa se ugasne KOT V STANJE "SLEEP" !!! in moram računalnik resetirat!

REŠITVE KI SEM JIH POSKUSIL:
- RAM zamenjal in iztaknil v vseh možnih kombibnacijah - Nope
- Reinstall DX9 in Nvidia graphic drivers - Nope
- Vse frekvence CPU in GF4 vrnil na default - Nope
- Vse timinge rama dal na normal - Nope
- naredil samomor - Ne še !!!

KAJ MI STORITI:

A je možno da je grafična kaj v pizdi, a bi reinštalavija Win XP pomagala? ...nevem več.... nimam pa trenutno nikogar v bližini, da bi zadevo sprobal....

KONFIGURACIJA:
- MSI KT3 Ultra2
- XP 1800+
- 2X 256 DDR (333)
- GF4 4200TI Inno 64MB (Nova)
- Napajalnik Enchance 300W
- Pinnacle PCTV
- Mrežna
- CDRW Ricoh MP 7200
- DVD Pioneer 116
  • spremenil: Tomi ()

Trupl0 ::

un ram k si ga nabavu dej vn pa probi zalaufat. Al pa zalaufi un test pr Sandri..neki Burn in al kaj je že..ki ti stestira kompjuter
If you are going through Hell, keep going !

sash ::

win fresh instal
--------------------
Think different...
TOROiD Group

cekr ::

na novo nainštaliraj sistem. Če bo še vedno nagajalo si pa omisli 400W napajalnik, ker nekateri noname napajalniki nimajo niti 200W moči - preverjeno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

jos81 ::

kaj pa zvok ti tudi preneha ali ti deluje naprej in grafična imaš inno gf4 z 4x ali z 8x AGP-jem ker se mi dozdeva da imava enak problem vendar sem jaz sumil da imam problem z najnovejšim biosem ker sem na njihovi strani našel enako zadevo ki se je nekomu zgodila po updatu biosa gre za plato asus tudi sem nadgrajeval menjal sem procesor ,grafično in napajalnik nisem pa še formatiral sistema meni se to dogaja ampak redko zaenkrat samo čakam na najnovejši bios
jos

R@C@ ::

Ravnokar sem poskusil z drugim napajalnikom in z drugo grafično kartico (v bistvu enako Inno 64MB 4X AGP) vendar zadeva ostaja ista.....

Pismu....plato sumim ko svina, sam niti ne vem zakaj bi jo, če vse igre in 3DMark 2001 delajo normalno, do sedaj se mi je to dogajalo samo v Unreal 2 in 3DMark 03 !!!

Bom pa jutri reinstall Winsov naredil, pa upam da bom prijetno presenečen, če ne..... Dober dan a lahko dobim nov računalnik!

boštjan ::

mogoče pa je problem v unrealu2 in 3dmarku2k3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

3d mark 2003 (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Navijanje
56633058 (17205) R33D3M33R
»

GeForce Inno 3d 6600 LE in čudne texture v igrah...

Oddelek: Pomoč in nasveti
421960 (1323) Mirč
»

Škart Inno GF 4 Ti 4200?

Oddelek: Strojna oprema
432485 (1429) LeQuack
»

A7s333, XP1600+, 256, Maxtor 40Gb, DVD116Pionner, GF2MX400_64MbTvout

Oddelek: Kaj kupiti
121015 (777) Joze_K
»

KYRO 2 -- najboljši (strani: 1 2 )