Forum » Pomoč in nasveti » Epox problem! (again!)
Epox problem! (again!)
Jebiveter ::
Spet jest z istim problemom z isto maticno plosco!
Ce se kdo spolne sem imel tezave z Epox 8k5a2+ kupljeno pri Mlacomu.
Problem je bil/je v tem, daplata ni hotela vpalit! Vse ostalo priklopljeno na plato (ventilatorji, itd.) se vzge a stvar se ne zbudi. Ne trza sploh! Niti debug zaslon se ne prizge.
No, plosco sem nesel na servis, kjer so najprej ugotovili, da ne dela, cez en teden pa da dela! Ko sem plato dobil domov spet ni delovalo! Zato sem jo odnesel skupaj z procom in rami tja in se je pred mojimi ocmi normalno prizgala!
Na servisu so uporablili mocnejsi napajalec zato sem mislil, da je problem v mojem sibkem 200W.
Nakar danes nabavim 420W Chieftec in ko ga prinesem domov in ga priklopim, ne proradi!
Sm skoraj popizdu!
Torej vprasanje za vas (predvsem pravnike):
Kaj mi je storiti? Na servisu je stvar delovala, pri meni ne! Kako naj v torek (ko grem v LJ) prepricam serviserja, da stvar stvarno ne deluje in da zelim takoj novo DELUJOCO plato!?
Ce ima kdo kaksno idejo zakaj se vedno ne dela, se priporocam!
Ce se kdo spolne sem imel tezave z Epox 8k5a2+ kupljeno pri Mlacomu.
Problem je bil/je v tem, daplata ni hotela vpalit! Vse ostalo priklopljeno na plato (ventilatorji, itd.) se vzge a stvar se ne zbudi. Ne trza sploh! Niti debug zaslon se ne prizge.
No, plosco sem nesel na servis, kjer so najprej ugotovili, da ne dela, cez en teden pa da dela! Ko sem plato dobil domov spet ni delovalo! Zato sem jo odnesel skupaj z procom in rami tja in se je pred mojimi ocmi normalno prizgala!
Na servisu so uporablili mocnejsi napajalec zato sem mislil, da je problem v mojem sibkem 200W.
Nakar danes nabavim 420W Chieftec in ko ga prinesem domov in ga priklopim, ne proradi!
Sm skoraj popizdu!
Torej vprasanje za vas (predvsem pravnike):
Kaj mi je storiti? Na servisu je stvar delovala, pri meni ne! Kako naj v torek (ko grem v LJ) prepricam serviserja, da stvar stvarno ne deluje in da zelim takoj novo DELUJOCO plato!?
Ce ima kdo kaksno idejo zakaj se vedno ne dela, se priporocam!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Jebiveter ::
Saj to nameravam. Zanima me, ce ima kdo kak nasvet kako cimhitreje prepricat serviserja/prodajalca (kateremu so bile namenjene besede ob mojem zadnjem obisku: Upam, da nikoli nasvidenje!), da me ne zanima vec kaj je narobe in kako to odpravit temvec le to, da dobim NOVO DELUJOCO plosco!
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
VASkO ::
ja ze prvic bi nesel kisto tja, ker je faktorjev za nedelovanje lahko mnogo
ponavadi se iz takih zadev potem pride do tega, da je napaka cisto neka banalna stvar, na katero si mogoce pozabil
kaj pa vem, nesi celo kisto in naj pred tabo sprobajo
ponavadi se iz takih zadev potem pride do tega, da je napaka cisto neka banalna stvar, na katero si mogoce pozabil
kaj pa vem, nesi celo kisto in naj pred tabo sprobajo
boštjan ::
jebiveter,sem mel podoben problem,ko mi moj dvd-rom ni bral doma,ko pa sem ga na servis odneso pa je bral ko šus.vendar mi je prodajalec reko da mi zamenja z pioneerom če hočem.nisem ga zamenjo ampak prodal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancijsko popravilo - 45dni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12960 (10037) | smacker |
» | Toptime servisOddelek: Mobilne tehnologije | 4840 (2800) | papa962 |
» | Geforce Winfast A400 GT THD ojoj kaj naj naredim !!!???Oddelek: Strojna oprema | 1525 (1263) | Yamasaki450 |
» | Vprasanje glede MLACOMA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5634 (3774) | Primoz78 |
» | Spet MLACOM!! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5078 (3138) | flipflop |