Forum » Igre » Fallout 4
Fallout 4
boset ::
OoO.... can't wait
ka mogoč kdo ve, ali bo omejitev levelanja? Če bo bo to velik fail!
ka mogoč kdo ve, ali bo omejitev levelanja? Če bo bo to velik fail!
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W
PARTyZAN ::
ahac: to, kakšna naj bi bila igra ob izidu je precej subjektivna zadeva. Dejstvo je, da če ti kaj ne bo všeč obstaja zelo velika verjetnost, da tudi nekomu ni bilo, ki zna delat mode. Modding community je za Fallout/TES serijo zelo velik.
eric_cartman ::
A kdo kaj ve, ali bo imel Fallout 4 podporo za Oculus VR? Oz. kako je to pri podpori pri špilih.. Bodo moral posebi MOD-e delat?
Če bo vse tako kot napovedujejo potem bi bla združitev Fallout-a in Oculusa epic :)
Če bo vse tako kot napovedujejo potem bi bla združitev Fallout-a in Oculusa epic :)
oo7 ::
The Graphics Technology of Fallout 4
The hardware we play games on continues to advance at a rapid pace with exciting new graphics features. Our Creation Engine has evolved to incorporate this new technology in order to empower the artists and designers at Bethesda Game Studios to create an immersive new world. The tech team here is closely aligned with the art team, and together we carefully selected each individual feature based on specific artistic and performance goals we wanted to achieve in creating this world.
The first thing we did after Skyrim was to enhance the Creation Engine's graphical core by adding a physically based deferred renderer. This new renderer allows us to add many more dynamic lights to every scene, and paint our surfaces with realistic materials. We want objects and characters in the world to feel tactile and grounded, and a big part of that is ensuring that these materials are distinct - that metal reflects light in a distinct manner from wood, for example.
As always, our world features fully dynamic time of day and weather. To create that volumetric light spilling across the scene (sometimes called "god rays") we worked with our friends at NVIDIA, who've we worked with dating back to Morrowind's cutting-edge water. The technique used here runs on the GPU and leverages hardware tessellation. It's beautiful in motion, and it adds atmospheric depth to the irradiated air of the Wasteland. Like all the other features here, we've made it work great regardless of your platform.
When a rain storm rolls in, our new material system allows the surfaces of the world to get wet, and a new cloth simulation system makes cloth, hair, and vegetation blow in the wind.
The player can go anywhere in the world at any time of day, so we added dynamic post-process techniques that enhance the vibrancy and color of our scenery for maximum emotional impact. Our virtual cameras received a major upgrade as well. We're not going to spoil every improvement we've made, but for those of you who enjoy the technical details, here's a sampling of what we've added to the latest version of the Creation Engine:
Tiled Deferred Lighting
Temporal Anti-Aliasing
Screen Space Reflections
Bokeh Depth of Field
Screen Space Ambient Occlusion
Height Fog
Motion Blur
Filmic Tonemapping
Custom Skin and Hair Shading
Dynamic Dismemberment using Hardware Tessellation
Volumetric Lighting
Gamma Correct Physically Based Shading
If you're not sure what all of that means, don't worry. What's important is how this technology comes together with the art and gameplay of Fallout 4 to create a dynamic, immersive experience - no matter your gaming system. We pride ourselves in being a highly collaborative team, always balancing graphics, gameplay, art, and performance. We hope that when you get a chance to play the game on November 10, you'll agree.
https://bethesda.net/#en/events/game/th...
The hardware we play games on continues to advance at a rapid pace with exciting new graphics features. Our Creation Engine has evolved to incorporate this new technology in order to empower the artists and designers at Bethesda Game Studios to create an immersive new world. The tech team here is closely aligned with the art team, and together we carefully selected each individual feature based on specific artistic and performance goals we wanted to achieve in creating this world.
The first thing we did after Skyrim was to enhance the Creation Engine's graphical core by adding a physically based deferred renderer. This new renderer allows us to add many more dynamic lights to every scene, and paint our surfaces with realistic materials. We want objects and characters in the world to feel tactile and grounded, and a big part of that is ensuring that these materials are distinct - that metal reflects light in a distinct manner from wood, for example.
As always, our world features fully dynamic time of day and weather. To create that volumetric light spilling across the scene (sometimes called "god rays") we worked with our friends at NVIDIA, who've we worked with dating back to Morrowind's cutting-edge water. The technique used here runs on the GPU and leverages hardware tessellation. It's beautiful in motion, and it adds atmospheric depth to the irradiated air of the Wasteland. Like all the other features here, we've made it work great regardless of your platform.
When a rain storm rolls in, our new material system allows the surfaces of the world to get wet, and a new cloth simulation system makes cloth, hair, and vegetation blow in the wind.
The player can go anywhere in the world at any time of day, so we added dynamic post-process techniques that enhance the vibrancy and color of our scenery for maximum emotional impact. Our virtual cameras received a major upgrade as well. We're not going to spoil every improvement we've made, but for those of you who enjoy the technical details, here's a sampling of what we've added to the latest version of the Creation Engine:
Tiled Deferred Lighting
Temporal Anti-Aliasing
Screen Space Reflections
Bokeh Depth of Field
Screen Space Ambient Occlusion
Height Fog
Motion Blur
Filmic Tonemapping
Custom Skin and Hair Shading
Dynamic Dismemberment using Hardware Tessellation
Volumetric Lighting
Gamma Correct Physically Based Shading
If you're not sure what all of that means, don't worry. What's important is how this technology comes together with the art and gameplay of Fallout 4 to create a dynamic, immersive experience - no matter your gaming system. We pride ourselves in being a highly collaborative team, always balancing graphics, gameplay, art, and performance. We hope that when you get a chance to play the game on November 10, you'll agree.
https://bethesda.net/#en/events/game/th...
Kurzweil ::
scipascapa je izjavil:
Kakor gledam filme in slike, tole ni prav nič obetavno....grafika je slaba.
hehe, another one...
No pa mi razloži, kaj je tako slabega v novem Falloutu glede grafike, da je kakor izgleda zate celotna igra neobetavna?
Epialt ::
scipascapa je izjavil:
Si videl slike in filmčke na neogafu? Res bi lahko bila boljša grafika.
Fallout 4 =/= Witcher 3
Get over it ...
Furbo ::
scipascapa je izjavil:
Ne štekaš poante Fallouta, zaradi mene bi lahko nekdo zrisal celo igro s svinčnikom, pa bi jo še igral.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Ah tisti filmčki so iz konzol na PC-ju bo čisto druga pesem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()
Izi ::
Android owners rejoice:
Fallout Pip Boy
https://play.google.com/store/apps/deta...
To zgleda precej uporabno tudi če nimaš tistega PIP Boya, ki ga natakneš na roko.
Aplikacija se dejansko poveže s tvojo Fallout 4 igro in iz nje vleče vse tvoje statistike in tudi zemljevid je na voljo z vsem kar si odkril.
Je kot drugi monitor na katerem imaš med igranjem vse nujne podatke iz igre in zemljevide. Edini problem je, da imam jaz premajhen telefon. Ugotavljam, da bi rabil tablico za tole aplikacijo
Verjetno bo tole tudi za ios, potem bom poleg računalnika hkrati okupiral še ipad lol.
Fajn zadeva, moj nečak, ki že komaj čaka da dobim tole in da spremlja igranje, se bo počutil kot kopilot. :>
Fajn zadeva, moj nečak, ki že komaj čaka da dobim tole in da spremlja igranje, se bo počutil kot kopilot. :>
In deluje ne glede kje imaš igro, na PC, XB1 ali PS4.
Pregleduje vse tvoje statistike, pregleduješ lahko inventar, zemljevide, poslušaš Fallout 4 radijske postaje in celo igraš tiste PIP Boy igre, ki jih najdeš skozi igro.
Deluje tudi ko je igra ugasnjena saj si shrani vse podatke.
Pregleduje vse tvoje statistike, pregleduješ lahko inventar, zemljevide, poslušaš Fallout 4 radijske postaje in celo igraš tiste PIP Boy igre, ki jih najdeš skozi igro.
Hm, sej res, kdo ve če igra podpira 2 minutorja, na drugem bi imel pip-boy in mapo recimo.
Verjetno bo tole tudi za ios, potem bom poleg računalnika hkrati okupiral še ipad lol.
Evo
https://itunes.apple.com/us/app/fallout...
Tr0n ::
Sem jaz edini, ki me nekako ne privlaci ta Fallout? Fallout 3 sem kaksno urco, dve igral, pa se navelical. :)
Sem jaz edini, ki me nekako ne privlaci ta Fallout? Fallout 3 sem kaksno urco, dve igral, pa se navelical. :)
Med 7 milijardami verjetno nisi čisto edini, ampak kaj več kot nekaj 10 vas pa verjetno ni
Če nimaš denarja za pravi PIP Boy si moraš pomagati bolj po domače.
In preden kdo vpraša, ne, to ni moja roka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()
In deluje ne glede kje imaš igro, na PC, XB1 ali PS4.
Sweet, že vlečem dol. :)
Tukaj si lahko pogledate kako deluje ta aplikacija za tablice in telefone.
Dokler ni povezave z igro zadeva deluje v Demo mode.
Kdor je občutljiv na spolerje naj ne gleda saj so notri zemljevidi in podobne zadeve.
Dokler ni povezave z igro zadeva deluje v Demo mode.
Kdor je občutljiv na spolerje naj ne gleda saj so notri zemljevidi in podobne zadeve.
BigWhale ::
V demo mode ni nobenih spoilerjev. Zemljevid celotnega obmocja je in ni blazno podroben in nobenega kraja ni na njem. Potem je navedenih nekaj predmetov in orozja. Pa nekaj opreme. Skoda, ker ni nobenih slik predmetov, so samo opisi. Od statistike je nekaj perkov, to je pa tudi vse. Radijske postaje men niso hotle spilat. Verjetno so izklopljene v Demo mode.
Aplikacija sama najde Fallout 4 session. To pomeni, da se igra oglasuje po celem omrezju. Komaj cakam, da bo kdo reverse engineeral protokol in API. :>
Zmajc ::
Android owners rejoice:
Fallout Pip Boy
https://play.google.com/store/apps/deta...
To zgleda precej uporabno tudi če nimaš tistega PIP Boya, ki ga natakneš na roko.
Aplikacija se dejansko poveže s tvojo Fallout 4 igro in iz nje vleče vse tvoje statistike in tudi zemljevid je na voljo z vsem kar si odkril.
Je kot drugi monitor na katerem imaš med igranjem vse nujne podatke iz igre in zemljevide. Edini problem je, da imam jaz premajhen telefon. Ugotavljam, da bi rabil tablico za tole aplikacijo
Se samo meni to zdi totalno neuporabno sranje? Ne razumem zakaj bi ko igram igro nekaj drkal po telefonu ali tablici če mam itak vse na voljo še tam. Ko pa igre ne igram me pa tudi inventory, skili, in zemljevid 1% ne zanima.
scipascapa je izjavil:
Že tako so zahteve over the roof. Lahko bi bila boljša grafika. In da.. Nekateri imamo hude računalnike, pa ni problem špilat takih stvari.
Sam dost ljudi, ki špila te zadeve pa verjetno konkretno pri FO4 KOMAJ izpolnjuje minimalne zahteve glede igranja.
Minimum
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
Skratka če želijo široko vnovčit igro, da jo lahko igra ves širni svet, potem ne, da ne zmorejo ampak nočejo narest boljše grafike.
Konec koncev ne bi bilo fer, da bi ti v roku enega leta rekli, da potrebuješ dve GTX980ti vezani v SLI, sam da ti bo špil delal, ker bo nenormalno huda grafika.. See my point?
@eric_cartman, točno to. Namreč vsak, ki pozna vsaj malo osnove kako stvari delujejo ve, da je najlažje nabit poligone, teksture in vse mogoče bombončke. Ampak bistvo je prav v tem, kako narediti igro, ki bo zgledala vredu in delala čim večim oz. bo čim bolje optimatizirana. Iz istega razloga je recimo World of Warcraft vedno imel podpovprečno grafiko za današnje standarde, ampak tudi tam je point na prvem mestu, da vsem gladko dela. Po drugi strani pa taisti ljudje potem jokajo kako požrešen je naprimer Witcher 3 in da ne bodo kupovali za to posebej nove grafične. Grafika pri Fallout je čistvo fina, kdor pa se pri Falloutu obeša na grafiko pa več kot jasno ne ve kaj Fallout v samem bistvu je.
Še 5 dni god damn...
Še 5 dni god damn...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
ahac ::
Skratka če želijo široko vnovčit igro, da jo lahko igra ves širni svet, potem ne, da ne zmorejo ampak nočejo narest boljše grafike.A širni svet pa ni igral Witcherja 3 ali GTA5? Špila sta se super prodajala...
Glavni razlog ni to, da bi oni želel naredil igro, ki laufa na švoh hardwaru... saj tudi sam praviš:
Že tako so zahteve over the roof.Torej očitno izgleda dost švoh, pa ima vseeno kar visoke zahteve. Problem je v tem, da imajo zastarel engine...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
Da je že počasi čas, da upokojijo ta bugast zastrarel engine je jasno vsakemu ki malo spremlja razvoj iger.
Skratka če želijo široko vnovčit igro, da jo lahko igra ves širni svet, potem ne, da ne zmorejo ampak nočejo narest boljše grafike.A širni svet pa ni igral Witcherja 3 ali GTA5? Špila sta se super prodajala...
Glavni razlog ni to, da bi oni želel naredil igro, ki laufa na švoh hardwaru... saj tudi sam praviš:
Že tako so zahteve over the roof.Torej očitno izgleda dost švoh, pa ima vseeno kar visoke zahteve. Problem je v tem, da imajo zastarel engine...
V kolikor bo igralnost top, bom grafiko še nekako prebolel. Ampak ja.. Se strinjava. Ko sem gledal predstavitev gameplay-a na E3-ju sem bil nekako razočaran glede grafike, sploh glede na zahteve. Dans je pač kupca neke igre veliko težje zadovoljit, če imaš za argument le dobro zgodbo in igralnost, grafika pa tako tako.
Če bo kdaj obstajal FO 5, bodo moral nujno nov engine zrihtat, sicer pa boljše, da ne razmišljamo o zahtevah, ker bodo nerealne.
Grafika gor ali dol, jaz priznam, da še nobene igre v življenju nisem pričakoval s takim navdušenjem kot sedaj Fallout 4.
Na nadaljevanje moje NAJLJUBŠE igričarske franšize sem čakal dolgih 5 let (od New Vegasa) in sedaj sem neučakan kot otrok, ki par dni pred božičem čaka na darila
Grafika v Fallout dejansko ni bistvena. Mogoče malo zastarela grafika še bolje pričara tisti ne pogrešljivi duh iz 50. let prejšnjega stoletja, ki se meša z norimi futurističnimi iznajdbami.
Po do sedaj videnem bo igra več kot odlična za vse stare ljubitelje franšize, edino kar me malo skrbi je, da ne bo preveč bugasta na začetku, ker jaz ne mislim čakati na popravke ampak takoj štartam na polno
Moj junak je že pripravljen in v nizkem štartu čaka da se požene v Vault 111 pred atomsko apokalipso.
Build je že sestavljen. In to pot bo:
Ninja Assassin build
SPECIAL
3423475
Level 2 - Idiot Savant (Luck 5)
Level 3 - Ninja (Agility 7)
Level 4 - Sneak (Agility 3)
Level 5 - Locksmith (Perception 4)
Level 6 - Pickpocket (Perception 1)
Level 7 - Hecker (Inteligence 4)
Level 8 - Acton Boy (Agility 5)
Level 9 - Mister Sandman (Agility 4)
...
Ker ima ta build podpovprečno inteligenten je nujen Idiot Savant, ki kompenzira počasnejše pridobivanje izkušenj in treba ga je vzeti takoj da ne izgubljaš dragocenih izkušenj.
Ninja je najmočnejši damage skill v igri, seveda deluje samo v stealth mode, zato je takoj naslednji Stealth in Ninja assassin je že praktično narejen.
Zaradi visokega Agilitya bo na voljo veliko akcijskih točk za VATS in pobijanje poteka iz stealtha skozi VATS s streli v glavo. Dušilec zvoka na orožju bo močno dobrodošel.
Ta junak bo tudi odličen tat. Sreče bo dovolj, edino karizmo bo treba kasneje še malo povišati, da problemov ne bo potrebno reševati preveč nasilno. V drugem delu igre pa še malo dvigniti Endurance, če bo kje kakšen hud šef ali preveč radioaktivno okolje.
Gledam tisti Aquaboy Perk, ki kaže na to, da bo vsa voda hudo radioaktivna, Boston je pa obmorsko mesto, kjer se morje zajeda globoko v mesto in vse naokoli je cel kup otokov. Predvidevam, da bo kar nekaj raziskovanja tudi pod vodo in perk, ki te naredi imunega na radioaktivnost vode in ti celo omogoči dihanje pod vodo bi znal biti bolj pomemben kot se zdi na prvi pogled.
Na nadaljevanje moje NAJLJUBŠE igričarske franšize sem čakal dolgih 5 let (od New Vegasa) in sedaj sem neučakan kot otrok, ki par dni pred božičem čaka na darila
Grafika v Fallout dejansko ni bistvena. Mogoče malo zastarela grafika še bolje pričara tisti ne pogrešljivi duh iz 50. let prejšnjega stoletja, ki se meša z norimi futurističnimi iznajdbami.
Po do sedaj videnem bo igra več kot odlična za vse stare ljubitelje franšize, edino kar me malo skrbi je, da ne bo preveč bugasta na začetku, ker jaz ne mislim čakati na popravke ampak takoj štartam na polno
Moj junak je že pripravljen in v nizkem štartu čaka da se požene v Vault 111 pred atomsko apokalipso.
Build je že sestavljen. In to pot bo:
Ninja Assassin build
SPECIAL
3423475
Level 2 - Idiot Savant (Luck 5)
Level 3 - Ninja (Agility 7)
Level 4 - Sneak (Agility 3)
Level 5 - Locksmith (Perception 4)
Level 6 - Pickpocket (Perception 1)
Level 7 - Hecker (Inteligence 4)
Level 8 - Acton Boy (Agility 5)
Level 9 - Mister Sandman (Agility 4)
...
Ker ima ta build podpovprečno inteligenten je nujen Idiot Savant, ki kompenzira počasnejše pridobivanje izkušenj in treba ga je vzeti takoj da ne izgubljaš dragocenih izkušenj.
Ninja je najmočnejši damage skill v igri, seveda deluje samo v stealth mode, zato je takoj naslednji Stealth in Ninja assassin je že praktično narejen.
Zaradi visokega Agilitya bo na voljo veliko akcijskih točk za VATS in pobijanje poteka iz stealtha skozi VATS s streli v glavo. Dušilec zvoka na orožju bo močno dobrodošel.
Ta junak bo tudi odličen tat. Sreče bo dovolj, edino karizmo bo treba kasneje še malo povišati, da problemov ne bo potrebno reševati preveč nasilno. V drugem delu igre pa še malo dvigniti Endurance, če bo kje kakšen hud šef ali preveč radioaktivno okolje.
Gledam tisti Aquaboy Perk, ki kaže na to, da bo vsa voda hudo radioaktivna, Boston je pa obmorsko mesto, kjer se morje zajeda globoko v mesto in vse naokoli je cel kup otokov. Predvidevam, da bo kar nekaj raziskovanja tudi pod vodo in perk, ki te naredi imunega na radioaktivnost vode in ti celo omogoči dihanje pod vodo bi znal biti bolj pomemben kot se zdi na prvi pogled.
Strinjam se, da grafika ni glavna stvar. Med mojimi najljubšimi igrami zadnjih let je cel kup takih, ki grafično niso nič posebnega, ampak to rešijo tako, da imajo nek čisto svoj izgled.
Fallout (glede na leaked video / screenshote) ni taka igra. Tukaj grafika izgleda outdated in to je vse.
Pa je treba, da je grafika taka? Gre za nek majhen studio, ki nima denarja? Nope... majhni razvijalci imajo igre, ki izgledajo dost boljš.
Je težko dobit dober engine? Sestrska firma od Bethesde je id software. Tudi, če ne morejo uporabit id tech engine (EA uporablja Frostbyte za vse od strategij do RPGjev, ampak mogoče pa id tech ni primeren za Fallout), bi jih lahko prosil za pomoč...
Ampak OK... recimo, da grafika ni pomembna in so bolj važne druge stvari.
V času, ko imajo nekatere igre like, ki jih že težko ločiš od pravih ljudi je tole je animacija enga od prvih obrazov, ki jih vidiš v Fallout 4?
edit:
Pa recimo, ko v videu pride do vaulta se tisti vojak umakne tolk leseno kot C-3PO. Kje je kakšen človeški gib?
----------------
edit2:
Launch trailer
Fallout (glede na leaked video / screenshote) ni taka igra. Tukaj grafika izgleda outdated in to je vse.
Pa je treba, da je grafika taka? Gre za nek majhen studio, ki nima denarja? Nope... majhni razvijalci imajo igre, ki izgledajo dost boljš.
Je težko dobit dober engine? Sestrska firma od Bethesde je id software. Tudi, če ne morejo uporabit id tech engine (EA uporablja Frostbyte za vse od strategij do RPGjev, ampak mogoče pa id tech ni primeren za Fallout), bi jih lahko prosil za pomoč...
Ampak OK... recimo, da grafika ni pomembna in so bolj važne druge stvari.
V času, ko imajo nekatere igre like, ki jih že težko ločiš od pravih ljudi je tole je animacija enga od prvih obrazov, ki jih vidiš v Fallout 4?
edit:
Pa recimo, ko v videu pride do vaulta se tisti vojak umakne tolk leseno kot C-3PO. Kje je kakšen človeški gib?
----------------
edit2:
Launch trailer
Zgodovina sprememb…
Problem je v tem, da imajo zastarel engine...
Ding, ding, ding, we have a winner.
Kaj pa če se procesor ukvarja s čim drugim, naprimer z AI, fiziko, istočasnem dogajanjem po celem svetu Fallouta..
Po logiki mastrubatorjev na grafiko, dandanes Atomic Bomberman iz 1997 ne more biti niti slučajno zabaven. Pa je.
Pa kaj je z vami? Grafika je povsem solidna in prav tečni ste že s tem. Preveč berete shitty source, namesto da bi stvar dejansko prebrali na kakšnem relavantnem mestu. Že tule na slo-techu pod tem topicom je bilo navedeno, kaj vse so dodelali in našteli cel kup novih featurjev od raznig post-procesnih efektov, novih fizikalnih prinjemov, precej bolj realnih tekstur, ki bodo dinamične glede na svetlobo, ali bodo suhe ali mokre in tako naprej. Direktno z Nvidio so na dnevni bazi dodelovali in optimatizirali stvari, za kar predvidevam da bo nujno takoj po releaseu treba dat gor zadnje driverje. Celoten shooting/aiming model bo nov, da ne naštevam za cel roman novih stvari. Namesto da berete razne debilnosti na 9gag se raje sami prepričajte, namesto da projecirate sranje, ki ga nekje absorbirate. In absolutno ne gre za ISTI engine:
Fallout 3 engine je Gamebryo
Fallout 4 engine je Creation Engine
Kot pravi Izi, tole je dejansko tudi zame igra, ki jo zadnja leta najbolj pričakujem.
Fallout 3 engine je Gamebryo
Fallout 4 engine je Creation Engine
Kot pravi Izi, tole je dejansko tudi zame igra, ki jo zadnja leta najbolj pričakujem.
SimplyMiha ::
Zamenjali so engine, pa drugim špilom niti do gležnjev ne sežejo?
Še dobro, da grafika ni edina lastnost Fallout-a.
Še dobro, da grafika ni edina lastnost Fallout-a.
Pesimist ::
nisi. Fallout sta samo 1 in 2. Dalje je neka skropuculja če je to sploh beseda.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: BorutK-73 ()
Sssaga ::
Grafika gor ali dol, jaz priznam, da še nobene igre v življenju nisem pričakoval s takim navdušenjem kot sedaj Fallout 4.
Majority: GTA IV -> GTA V
Preveč berete shitty source, namesto da bi stvar dejansko prebrali na kakšnem relavantnem mestu.
Sorry, ampak screenshoti, ki jih razvijalc sam pripravi za oglaševanje igre, niso dober source. Embargo za opise je pa itak tik pred izidom... tako, da so leaki edini pravi posnetki, ki jih imamo.
Zgodovina sprememb…
Jaz že vsaj 15 let več ne verjamem v neke trailerje, teaserje, screenshote in podobno marketinško sranje. Danes opažam da folk, kot recimo po zadnjem teaserju za Warcraft začne t.i. hype in potem jih poslušam kako jokajo, da je film/game/plata zanič in da so stran vrgli denar. Hočem povedat, da dokler sam ne preiskusim stvari, si ne obklikujem mnenja. Fallout je, kot je bilo že miljardokrat rečeno vedno bil super game s povprečno grafiko, pa je še vedno zame in cel kup mojih kolegov top franšiza ever. Se je pa cel kup ljudi vidim, da že v naprej prepričalo da je grafika zanič in bo tako neglede na vse tudi ostalo. Bodo pa sigurno kasneje še prišli razno razni modi, podobno, kot pri Skyrim recimo, ko si imel vsa mesta v HD teksturah in podobno.
ahac, je pa to letelo seveda na tisto, kar vsi nabijajo brez podlage, da gre za isti engine kot pri FO 3 pa temu ni tako, kot kup debilov, ki ne zna stvar pogledat preden jo našiše oz. posreduje naprej. In še enkrat ne gre za isti engine, grafika bo veliko boljša kot pri FO 3 in ne verjetno niti blizu ne bo Witcherju 3, po čemer tudi ni potrebe.
Isto neumno se mi zdi, ko ljudje pravijo, da bo igra hardwaresko zahtevna, če je za reccomended Core i7-4790 4-Core 3.6GHz FX-9590, GeForce GTX 780 / Radeon R9 290X, 8 GB GD RAM, Win 7 64, DX 11, 30 GB preveč, potem res ne vem kakšne jetre od računalnikov posredujete doma v upanju, da boste igrali najnovejše igre. In ja odprt svet je precej bolj zahteven, kot neka mapa pri Doom 3, kjer v večini primerov vidiš prostor, ki ima 20 kvadratnih metrov.
ahac, je pa to letelo seveda na tisto, kar vsi nabijajo brez podlage, da gre za isti engine kot pri FO 3 pa temu ni tako, kot kup debilov, ki ne zna stvar pogledat preden jo našiše oz. posreduje naprej. In še enkrat ne gre za isti engine, grafika bo veliko boljša kot pri FO 3 in ne verjetno niti blizu ne bo Witcherju 3, po čemer tudi ni potrebe.
Isto neumno se mi zdi, ko ljudje pravijo, da bo igra hardwaresko zahtevna, če je za reccomended Core i7-4790 4-Core 3.6GHz FX-9590, GeForce GTX 780 / Radeon R9 290X, 8 GB GD RAM, Win 7 64, DX 11, 30 GB preveč, potem res ne vem kakšne jetre od računalnikov posredujete doma v upanju, da boste igrali najnovejše igre. In ja odprt svet je precej bolj zahteven, kot neka mapa pri Doom 3, kjer v večini primerov vidiš prostor, ki ima 20 kvadratnih metrov.
todman74 ::
nisi. Fallout sta samo 1 in 2. Dalje je neka skropuculja če je to sploh beseda.
Fallout 3, je zame poleg Dark Souls 1, igra v kateri sem najbolj užival do sedaj. Zato ti ne tukaj o skropuculjah. Če ti igra ne paše, pejt pisat v kako drugo temo...
Meni tudi GTA serija ni več všeč, pa mi ne pride na misel, da bi šel težit tja in ljudem razlagat, kako skropucalo je...
edit: vidim, da je tudi ahac editiral in dodal ta video par postov višje....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
BigWhale ::
Grafika je crap. Ce bo game-play tak kot v New Vegas in ce bodo zgodba in side questi tako dodelani kot v New Vegas, potem je vseeno kaksna je grafika.
HighBane ::
Kaj vsi govorite, da je slaba grafika, ker je meni odlična, morda ne na ravni witcherja, samo ji nič ne manjka (edino pes bi rabil malo imitacije dlake). Zdaj ko gledam launch trailer par postov višje večinoma gameplay footage namesto stoječih screenshotov, pa mi je po zanimanju grafika še najmanjša skrb...
Ne vem, kdaj sem bil nazadnje tako neučakan, da igra pride ven.
Ne vem, kdaj sem bil nazadnje tako neučakan, da igra pride ven.
matobeli ::
Evo tukaj še eden ki ga grafika ne skrbi popolnoma.
Kar se mene tiče bi lahko nardil še en NV z drugo zgodbo pa bi bilo ravno tako dobro igralno.
Kar se mene tiče bi lahko nardil še en NV z drugo zgodbo pa bi bilo ravno tako dobro igralno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 27304 (452) | oo7 |
» | Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 77629 (2386) | todman74 |
» | Fallout 5 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 25482 (1251) | oo7 |
» | Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 53278 (5220) | oo7 |
» | Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 54442 (18577) | oo7 |