Forum » Zvok in slika » Snemanje dvb programov
Snemanje dvb programov
tadeee ::
Pozdralvjeni.
Imam dva problema glede tv Sharp lc32sh130.
Omenjeni tv imam priklopljen na strešno anteno. Ko hočem posneti katerikoli slovenski program z REC gumbom na daljincu, se mi tv sploh ne odzove(beri ne izpiše ničsar). Ko isto naredim na hrvaških programih le to deluje. Če nastavim časovnik na določeno uro in slovenski program, bo snemalo brez problema.
Enak televizor imam priklopljen tudi na kabelsko od siola. Snemanje deluje na vseh programih brez problemov. Sem poskusil z istim ključkom, tako da le ta ni vzrok. Se komu sanja zakaj je temu tako?
Pa gremo še k drugemu problemu. Če posnamem kakšno oddajo na usb ključek ter priklopim le tega v računalnik, ne morem gledati posnetkov. Datoteke imajo končnico .ts, za katere sem prebral, da naj bi VLC predvajal brez problemov, vendar temu ni tako. Naložil sem tudi K-Lite Codec Pack, ter poskusil odpreti s priloženim predvajalnikom, vendar še vedno ne dela. Ve kdo, kaj bi lahko ukrenil glede tega?
Hvala za vse odgovore.
Imam dva problema glede tv Sharp lc32sh130.
Omenjeni tv imam priklopljen na strešno anteno. Ko hočem posneti katerikoli slovenski program z REC gumbom na daljincu, se mi tv sploh ne odzove(beri ne izpiše ničsar). Ko isto naredim na hrvaških programih le to deluje. Če nastavim časovnik na določeno uro in slovenski program, bo snemalo brez problema.
Enak televizor imam priklopljen tudi na kabelsko od siola. Snemanje deluje na vseh programih brez problemov. Sem poskusil z istim ključkom, tako da le ta ni vzrok. Se komu sanja zakaj je temu tako?
Pa gremo še k drugemu problemu. Če posnamem kakšno oddajo na usb ključek ter priklopim le tega v računalnik, ne morem gledati posnetkov. Datoteke imajo končnico .ts, za katere sem prebral, da naj bi VLC predvajal brez problemov, vendar temu ni tako. Naložil sem tudi K-Lite Codec Pack, ter poskusil odpreti s priloženim predvajalnikom, vendar še vedno ne dela. Ve kdo, kaj bi lahko ukrenil glede tega?
Hvala za vse odgovore.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Tadej ::
Sem ugotovil še eno težavo. Če snemam oddajo na eni tv in nato usb ključek vstavim v drugega, mi sicer zazna, da je nekaj posneto gor, mi pa tistega ne predvaja. Programska oprema je na obeh televizijah enaka v8.0.6g, vendar nisem uspel najti nobenih posodobitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 12384 (10911) | solatko |
» | Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Zvok in slika | 234946 (102618) | telexdell |
» | chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13428 (7643) | bizi72 |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58459 (35171) | Alexius Heristalski |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7605 (6439) | Lyon |