» »

Snemanje dvb programov

Snemanje dvb programov

tadeee ::

Pozdralvjeni.

Imam dva problema glede tv Sharp lc32sh130.

Omenjeni tv imam priklopljen na strešno anteno. Ko hočem posneti katerikoli slovenski program z REC gumbom na daljincu, se mi tv sploh ne odzove(beri ne izpiše ničsar). Ko isto naredim na hrvaških programih le to deluje. Če nastavim časovnik na določeno uro in slovenski program, bo snemalo brez problema.
Enak televizor imam priklopljen tudi na kabelsko od siola. Snemanje deluje na vseh programih brez problemov. Sem poskusil z istim ključkom, tako da le ta ni vzrok. Se komu sanja zakaj je temu tako?

Pa gremo še k drugemu problemu. Če posnamem kakšno oddajo na usb ključek ter priklopim le tega v računalnik, ne morem gledati posnetkov. Datoteke imajo končnico .ts, za katere sem prebral, da naj bi VLC predvajal brez problemov, vendar temu ni tako. Naložil sem tudi K-Lite Codec Pack, ter poskusil odpreti s priloženim predvajalnikom, vendar še vedno ne dela. Ve kdo, kaj bi lahko ukrenil glede tega?

Hvala za vse odgovore.

...:TOMI:... ::

Poskusi posodobiti programsko opremo tv.
Tomi

Tadej ::

Sem ugotovil še eno težavo. Če snemam oddajo na eni tv in nato usb ključek vstavim v drugega, mi sicer zazna, da je nekaj posneto gor, mi pa tistega ne predvaja. Programska oprema je na obeh televizijah enaka v8.0.6g, vendar nisem uspel najti nobenih posodobitev.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

težave pri nameščanju windows 10 na ASUS-a (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5612384 (10911) solatko
»

Xtreamer - IPTV predvajanje (strani: 1 2 3 418 19 20 21 )

Oddelek: Zvok in slika
1019234946 (102618) telexdell
»

chiliGreen MR1210 (strani: 1 2 )

7713428 (7643) bizi72
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26958458 (35170) Alexius Heristalski
»

Zunanji Disk Se Ne Odziva

Oddelek: Strojna oprema
497605 (6439) Lyon

Več podobnih tem