Forum » Loža » Kolike je poštnina iz EU
Kolike je poštnina iz EU
SleepLess ::
Sicer ne ven če spada tole na v to temo, ampak me zelo zanima, če si je kdo kaj naročal iz kake evropske države in koliko je plačal poštnino?
- premaknilo: bastadu ()
akulp ::
Mene tudi zanima ..sem že spraševal v eni drugi temi glede enega adapterja (Slot T za Tualatine). Piše da je PTT (Deutche Poste) 17 EU...sam kaj pa potem DDV , carina...?
boštjan ::
koliko te bo prišla poštnina maš lepo napisano na tisti strani kjer želiš izdelek kupit.preveri samo da pošiljajo v SLO.carina je 15%,DDV 20%,ampak na rač.opremo ni carine le DDV,pa še ta odpade če je cena izdelka majhna
boštjan ::
Probaj tu pogledat če kaj piše.Naj ti povem da sem jaz uvozo CPU,ki ni blo vrednosti napisane in sem moral carini povedat kolko je vredna pošiljka,pa sem samo napisal 5000sit in nisem niti DDV plačal.
akulp ::
Hm ...poslušte tole, zdele sem govoril s prijateljem k ma fottra carinika.
Rekel je tkole, DDV 20% , carina pride od 2-15% če poreklo ni EU , pa davek se pravi 20% se gleda na ceno :
izdelka+PTT+CARINA....
tko da te pomoje kar lepo "osolijo"....
Rekel je tkole, DDV 20% , carina pride od 2-15% če poreklo ni EU , pa davek se pravi 20% se gleda na ceno :
izdelka+PTT+CARINA....
tko da te pomoje kar lepo "osolijo"....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kitajska roba in carina/davek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25460 (8827) | hotlips |
» | Carina iz USA (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19183 (5913) | St235 |
» | nakup preko eBay-ja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 26409 (14480) | St235 |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96703 (73568) | Tilen |
» | Carina oz. davek na poštnino?Oddelek: Loža | 10417 (9482) | Princo22 |