Forum » Omrežja in internet » packet loss
packet loss
oracle89 ::
imam problem s povezavo in sicer za igre, katerokoli igro poženem sploh ne poveže.. pingtest mi javi unable to run the packet loss test..firewall mam nastavlen pravilno, porte tud..
več ti ne znam pojasnit ker se na te zadeve ne spoznam, zato sprašujem? pridejo sicer redki trenutki ko se mi uspe kam povezat..drugače pa ne. tudi iz drugega računalnika ne poveže. ip-ji so dinamični, ker si delim internet skupaj z 10 uporabniki..nastavitve na routerju sem že neki gledal, mislim da je vse ok, statičnega ipja ne znam nastavit..težava je tukaj nekje..hvala!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oracle89 ()
Invictus ::
Izklopi torrente ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
torrenti mislim da tukaj nimajo kakšne večje veze, razen pinga. povezat bi moral vseen..težava je nekje v omrežju, katerega pa si delimo (10 odjemalcev, 1 ponudnik). pred nekaj časa je delovalo brez problema, imel sem tudi statični ip, nato je "ponudnik" nekaj spreminjal nastavitve na routerju, od takrat ne poveže več..
Yacked2 ::
Če imajo vsi odjemalci prižgane torrente kaj hitro vse zašteka
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
broken/link ::
če je težava v povezljivosti samo pri igrah in ti recimo WWW dela normalno, je zagotovo ali firewall ali zaprt port na routerju. tako da očitno tega nimaš pravilno nastavljenega. preveri oboje.
ja, problem nastane pri mp igrah, vseh..nameščene igre so delovale brezproblema, brez kakšnih dodatnih nastavljanj..dva meseca nazaj..od takrat ne deluje nič..oziroma če imam srečo kdaj pridem not.linija je dovolj močna, nizek ping, brez problemov, packetloss - 0%. požarni zid na routerju izklopljen, na pcju vse pravilno nastavljeno (izjeme), porti na routerju mislim da so prav nastavljeni (samo za dve igri). dinamični ip sem spremenil na statičnega..same shit.
router
router
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oracle89 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569012 (5841) | c23po |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341221 (41677) | ignats |
» | Varnost statičnega IP? Davčna blagajna (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 16770 (14392) | Er333 |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3871 (3345) | NeMeTko |
» | T-2 in Wireless routerOddelek: Omrežja in internet | 12688 (12220) | iro |