Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy S2 in težave s fotografijami
Samsung Galaxy S2 in težave s fotografijami
tequila ::
Pozdravljeni.
Že nekaj časa opažam, da mi telefon slika zelo motno oz. malo zamegljeno, brez prave ostrine.
Glede na to, da aparata nimam v etuiju sumim, da je za slabše fotografije kriva rahlo zdrsana leča na hrbtni strani telefona.
Poizkušal sem jo očistiti a ne pomaga.
Kaj mi svetujete? Se morda da zamenjati samo lečo? Jo spulirati s kakšnim sredstvom?
Hvala za nasvete.
Že nekaj časa opažam, da mi telefon slika zelo motno oz. malo zamegljeno, brez prave ostrine.
Glede na to, da aparata nimam v etuiju sumim, da je za slabše fotografije kriva rahlo zdrsana leča na hrbtni strani telefona.
Poizkušal sem jo očistiti a ne pomaga.
Kaj mi svetujete? Se morda da zamenjati samo lečo? Jo spulirati s kakšnim sredstvom?
Hvala za nasvete.
tequila
tequila ::
A nihče nima izkušenj s tem?
Drugo vprašanje - isti telefon.
Kolegici je padel na tla in naj bi počil zaslon. Telefon lahko še vedno normalno uporablja.
Koliko so stroški popravila?
Drugo vprašanje - isti telefon.
Kolegici je padel na tla in naj bi počil zaslon. Telefon lahko še vedno normalno uporablja.
Koliko so stroški popravila?
tequila
salex ::
Meni se je tudi, to dogajalo ampak samo za kratek čas (ene par fotografij) pol pa ne več, tako da je to pomojem softwersko. Mogoče maš makro vklopljen ali kaj takega?
fujtajksel ::
Leča ni na zunanjosti, to je šipca, del ohišja. Mogoče se da spolirat, mogoče zamenjat. Lahko da je tud prah med njo in lečo. To se da v 10 min razstavit in očistit, pogugljaj za servisnimi navodili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kontaktne leče (strani: 1 2 3 4 … 26 27 28 29 )Oddelek: Loža | 303126 (3335) | CleanPower |
» | Bodo brezrcalne kamere izpodrinile DSLR ? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12569 (11392) | no comment |
» | Vidljivost ponoči (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 30099 (28401) | Engineer_ |
» | Nokia izgubila vodjo oddelka za fotoaparateOddelek: Novice / Nova vsebina | 5806 (4474) | PrimozR |
» | Microsoft dodal podporo za format posnetkov RAW v WindowsOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10334 (8277) | LuiIII |