Forum » Loža » Senzorji vožnje v rdečo luč - Maribor
Senzorji vožnje v rdečo luč - Maribor
Temo vidijo: vsi
PaX_MaN ::
Ja, mi sam parkirat ne znamo.
Mi vam olisičene avteke, vi nam poslikane avteke.
Dost fer?
Dost fer?
JesusChrist ::
Ja, mi sam parkirat ne znamo.
Dost fer?
Saj je zoki reku "ne lisic"
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JesusChrist ()
JesusChrist ::
Če niso vsem obiskovalcem z lisicami odklenli? Sploh tistim izven LJ, ker ne poznajo mesta in ne vedo kam parkirat (vse parkirne hiše in placi polni)? Sam je pa zoki dovolu. Kangler bi še pajeka poklical.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.
francek1 ::
Da pa boste vsi vedeli, kakšnega župana imamo v Mariboru citiram sledeč post iz portala nkmaribor.com:
"Pa še beseda dve o dupleškem debilu!
Ko se je potegoval za županski stolček je povabil viole na en sestanek. Štirje smo bili prisotni imam tri priče, če bi se slučajno odločil in raziskoval kdo sem. Tak da dupleški debil v štartu odjebi.
Dupleški debil je v enem delu pogovora ko je videl, da niti slučajno nebomo nosili neke majice z njegovimi slogani, da niti slučajno nebo nobenih parol na tekmah njemu v podporo segel v žep izvlekel denarnico in vprašal fantje koliko denarja rabite! Takrat se je pogovor končal in smo se poslovili. Vse to se je dogajalo na štuku zunaj(kafiču)!!! Od tistega trenutka naprej sem vedno nasprotoval kakršnemu koli kontaktu z to osebo.
Tri osebe lahko to potrdijo. Zraven še je bil en njegov lakaj nevem kako mu je ime vem pa kje je zaposlen. Seveda bo lakaj to zanikal vendar to sploh ni pomembno. Dupleško svinjo je treba zbrcat iz Maribora! Pokvarjen je v dno duše! "
"Pa še beseda dve o dupleškem debilu!
Ko se je potegoval za županski stolček je povabil viole na en sestanek. Štirje smo bili prisotni imam tri priče, če bi se slučajno odločil in raziskoval kdo sem. Tak da dupleški debil v štartu odjebi.
Dupleški debil je v enem delu pogovora ko je videl, da niti slučajno nebomo nosili neke majice z njegovimi slogani, da niti slučajno nebo nobenih parol na tekmah njemu v podporo segel v žep izvlekel denarnico in vprašal fantje koliko denarja rabite! Takrat se je pogovor končal in smo se poslovili. Vse to se je dogajalo na štuku zunaj(kafiču)!!! Od tistega trenutka naprej sem vedno nasprotoval kakršnemu koli kontaktu z to osebo.
Tri osebe lahko to potrdijo. Zraven še je bil en njegov lakaj nevem kako mu je ime vem pa kje je zaposlen. Seveda bo lakaj to zanikal vendar to sploh ni pomembno. Dupleško svinjo je treba zbrcat iz Maribora! Pokvarjen je v dno duše! "
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
OmegaBlue ::
In povedali ste izgleda vse.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrhunska signalizacija slovenskih cest (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 14794 (9364) | jype |
» | Hitrost na cesti (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 55985 (45191) | Oki |
» | Peljem po avtocesti, zunaj piha nenormalno, dobim kazen ker ne peljem ravno v črti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 30018 (24809) | Engineer_ |
» | Pojav cone 30km/h v LJ in MB (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 49281 (43901) | BlueRunner |
⊘ | Klub Počasni voznik (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 82062 (74762) | Gandalfar |