» »

Trening-kako

Trening-kako

Havq ::

Zdravo,sem star 17 let imam 70 kg,sem velik 170 cm in nimam ravno veliko mišic,da bi se poznale.

zanima me kako naj se lotim treningov?sem začetnik.nekaj časa sem delal trebušnjake in sklece v tem zaporedju: 10 sklec,10 trebušnjakov,30 sek pavze in spet znova,delal sem po 15 serij,in nato vsak teden poviševal za eno serijo. ali je to dobro ali bi se moral na drugačen način tega lotiti?

sem tudi razmišljal razpored vaj:
ponedeljek-roke(biceps,triceps)
sreda- hrbet pa joške
petek-trebuh

sem na pravi poti?

za vaje bom pa pobrskal na netu.

se opravičujem,če je kakšna tema podobna,vendar mi nobena ni ustrezala.

hvala za pomoč.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

z00s ::

Ja mi ITjevci smo velestrokovnjaki za šport:P Joke:)

Če se hočeš lotiti zares, potem pojdi v fitnes, pa naj ti tam sestavijo kvaliteten program, uporabi gugla ali pa povprašaj kakšnega prijatelja, ki se s tem ukvarja.

Jaz osebno sem pa bolj za "naravne" športe (torej ne fitnes) ala plavanje, tek, kolesarjenje...Drugače pa tudi v gozdu dobiš mišice (moj prijatelj gozdar je močan kot bik), pa še zaslužiš kaj:)

lp,Z00s

Havq ::

kle sem vprašal,ker vem da veliko ljudi bere to stran in ve o tem.

saj sem mislil naravne metode(sklece,trebušnjaki-lastna teža).

ampak pri daljšem roku gozdarjenja trpi hrbtenica,kolikor jaz vem,
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.

flbroker ::

Delaj trebušnjake, sklece, počepe, izkorake različnih varijant do odpovedi kak mesec dni, vsak dan razen v nedeljo. Potem se vpiši v fitnes in začni delat vaje za celo telo kake pol leta do leto oz. dokler ni več napredka. Potem šele začni delat split vaje. Maxximum forum si preberi po dolgem in počez, potem pa sestavi svoj trening in jedilnik in ga predstavi tam na forumu in prosi za komentarje.

_IKE_ ::

maximum in THE forum si preberi ....

bluefish ::

Havq je izjavil:

10 sklec,10 trebušnjakov,30 sek pavze in spet znova,delal sem po 15 serij,in nato vsak teden poviševal za eno serijo. ali je to dobro ali bi se moral na drugačen način tega lotiti?
Verjetno napačno, ker ob pravilni izvedbi definitivno ne bi naredil 150 sklec/trebušnjakov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pripomoček za vadbo rok, trebuha

Oddelek: Loža
212725 (1798) louser
»

Prsne mišice. Kako? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13117499 (14231) m0LN4r
»