Forum » Omrežja in internet » Število naprav v omrežju
Število naprav v omrežju
bigbug ::
Pozdravljeni,
nekje sem nastavil maksimalno število povezav na 1. Sedaj imam težavo, ko želim povezati še tsikalnik vendar se ne spomnim kje sem to nastavil ali na računalniku (Vista) ali wireless router-ju?
Iščem in ne najdem.
Hvala.
Lp
nekje sem nastavil maksimalno število povezav na 1. Sedaj imam težavo, ko želim povezati še tsikalnik vendar se ne spomnim kje sem to nastavil ali na računalniku (Vista) ali wireless router-ju?
Iščem in ne najdem.
Hvala.
Lp
bigbug ::
Sem malo testiral in ugotovil, da sem najverjetneje omejil število možnih povezav do računalnika. Namreč tiskam lahko, skenirati pa ne morem. Na routerju sem preveril vse nastavitve in ni nikjer možnosti za omejitev. Predpostavljam, da sem to storil nekje v Visti vendar ne vem točno kje:) Spremenil sem vrednost iz 5 v 1 povezavo =(
NeMeTko ::
Vklopiš ipv6, pa imaš koj 340282366920938463463374607431768211456 možnih naprav v omrežju
@bigbug - glede na to, da več kot očitno nimaš pojma (ali pa trollaš?) - menda nisi čačkal po registry-ju?
@bigbug - glede na to, da več kot očitno nimaš pojma (ali pa trollaš?) - menda nisi čačkal po registry-ju?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NeMeTko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267101 (66693) | Seljak |
» | Povezava z internetom v študentskem domuOddelek: Omrežja in internet | 1485 (1304) | svetetko |
» | utorrent blokira ves promet - vista sp1Oddelek: Omrežja in internet | 3125 (2784) | kumer |
» | uTorrent 1.7.7 mi precej upočasni povezavoOddelek: Omrežja in internet | 4930 (3478) | dremavec |
» | Problem z računalnikom- dobrodošle ideje ter pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1164 (887) | solatko |