Forum » Šola » marija terezija - referat
marija terezija - referat
mahi ::
LP
a mogoce kdo ve kje bi se dalo dobit kaj o mariji tereziji (kaksen referat ze napisan ,ali pa vsaj une njene bedne zahtevke ... no sej veste, to da je sola obvezna in podobne) pa naj bo to v slovenscini. Jaz sem ze pol gugla presrchow, pa nic najdu pametnega:(
mogoce bo kdo mel kaj usheha .. saj veste,100ljudi,100 nacinov iskanja :) ej hvala no!
a mogoce kdo ve kje bi se dalo dobit kaj o mariji tereziji (kaksen referat ze napisan ,ali pa vsaj une njene bedne zahtevke ... no sej veste, to da je sola obvezna in podobne) pa naj bo to v slovenscini. Jaz sem ze pol gugla presrchow, pa nic najdu pametnega:(
mogoce bo kdo mel kaj usheha .. saj veste,100ljudi,100 nacinov iskanja :) ej hvala no!
- spremenilo: mahi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Informacijski napad na avstrijsko zunanje ministrstvoOddelek: Novice / Varnost | 4223 (2998) | carota |
» | Gravitacijske valove doslej zaznali že štirikrat (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 34102 (28530) | BigWhale |
» | Nakup Fiat Bravo 17 let star za 1000€ - Nateg (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 8360 (4673) | Heavy |
» | Problem (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 123450 (116854) | Ha'kiv |
» | Nicon coolpix p500Oddelek: Zvok in slika | 1407 (1135) | sokel |