Forum » Pomoč in nasveti » Sekundarni monitor ne dela
Sekundarni monitor ne dela
legice ::
živjo
Stvar je takšna, da včeraj je v celem naselju zmanjkalo elektrike in od takrat mi sekundarni monitor ne dela.
Monitor zazna, priklopim lahko na extended, vendar nič ne vidim na tistemu delu, vendar z miško pa se lahko premikam na oni strani.
Je pa problem, ker ko izklopim primarni monitor, se na tistemu še zmeraj nič ne pokaže, tako da me zanima ali je crknilo kaj v monitorju ali je neka neumna fora z windowsi.
Drugače pa rečunalnik zazna, ko ga izklopim/vklopim in preklopi v single/extended mode.
v naprej se zahvaljujem za pomoč
Stvar je takšna, da včeraj je v celem naselju zmanjkalo elektrike in od takrat mi sekundarni monitor ne dela.
Monitor zazna, priklopim lahko na extended, vendar nič ne vidim na tistemu delu, vendar z miško pa se lahko premikam na oni strani.
Je pa problem, ker ko izklopim primarni monitor, se na tistemu še zmeraj nič ne pokaže, tako da me zanima ali je crknilo kaj v monitorju ali je neka neumna fora z windowsi.
Drugače pa rečunalnik zazna, ko ga izklopim/vklopim in preklopi v single/extended mode.
v naprej se zahvaljujem za pomoč
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
bzp ::
Probaj priklopiti kot primarni monitor (zamenjaj tudi priklop na grafični na tistega ki trenutno deluje). Če slike še vedno ne bo, je crknilo nekaj v monitorju.
astras ::
ja odvisno od tega kaj ti je slo po gobe, ne?...
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
ja to seveda...pač tako rečeno na splošno sprašujem, toliko da vem ali se ga splača servisirat
freesty ::
Si probal odklopit oba ekrana in potem na posameznem priklopu sprobat enega za drugim? Ce delujoci deluje na obeh priklopih, nedelujoci pa na nobenem potem je ziher ekran. Ce si pa probal samo na enem priklopu potem pa mozno, da je priklop na graficni sel. Ceprav je 90% ekran.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Opkow ::
Posveti z mocno lucjo v nedelujoc ekran. Ce vidis kaj na ekranu (ikone, okna, m. kazalec, ...), potem ti je sla osvetlitev...
Odpri monitor in poglej, ce je kak napihnjen kondenzator. Ce je vsaj eden, potem zamenjaj vse, ki so istega tipa, kot napihnjeni...
Odpri monitor in poglej, ce je kak napihnjen kondenzator. Ce je vsaj eden, potem zamenjaj vse, ki so istega tipa, kot napihnjeni...
Looooooka ::
Probaj ga izklopit iz elektrike za tok casa, da mu res vse lucke ugasnejo. Mogoce se more sam software na monitorju(JA MAJO GA) resetirat.
ViewSonic ma ponavad take "izpade".
ViewSonic ma ponavad take "izpade".
bom ga pustu čez noč izklopljenega, drugače pa osvetlitev dela, ker ko sem ga vklopil v elektriko, se je pokazal LG logo , tako da se mi zdi da ali mu je šov neki čip, ki oddaja ali je povezan z računalnikom ali ne (ne zazna sam monitor, oz. ne napiše da ni povezan, ker delujoči to napiše)
pnajvar ::
živjo
Jaz imam podoben problem, le da monitor dela saj sem ga sprobal drugje, pa tudi če prikopim katerega drugega zadeva ne deluje. Monitor rabim sekundarno ob prenosniku. Imam HP Pavilion 9700 z Geforcom 8600m GS, drugi monitor prepozna, kot je napisal legice, se lahko tudi jaz z miško premikam po drugem zaslonu ali pa prenesem okno, le da je tam tema!!!!! Poizkusil sem na novo inštalirati driverje, naložil sem na novo komplet sistem, brez rezultata! Se je mogoče še kdo srečal s podobno težavo ali lahko nudi kakšen nasvet?
Hvala in lp
Jaz imam podoben problem, le da monitor dela saj sem ga sprobal drugje, pa tudi če prikopim katerega drugega zadeva ne deluje. Monitor rabim sekundarno ob prenosniku. Imam HP Pavilion 9700 z Geforcom 8600m GS, drugi monitor prepozna, kot je napisal legice, se lahko tudi jaz z miško premikam po drugem zaslonu ali pa prenesem okno, le da je tam tema!!!!! Poizkusil sem na novo inštalirati driverje, naložil sem na novo komplet sistem, brez rezultata! Se je mogoče še kdo srečal s podobno težavo ali lahko nudi kakšen nasvet?
Hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585457 (24786) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11413 (3978) | acookook |
» | VGA na moderen GPU ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3505 (3112) | Netrunner |
» | Monitor ali računalnik ne deluje?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1987 (1780) | Matej_K |
» | Sistem mi obstoji! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3647 (3073) | DT232 |