Forum » Loža » Težave s plačevanjem preko Vise electron
Težave s plačevanjem preko Vise electron
Phantomeye ::
Imam problem s Viso electron... (zadevo sem že naslovil a-banki, jutri bom pa verjetno primoran poklicat firmico, ki ima v sloveniji čez bančne kartice), ampak vseeno odpiram to temo, da vidim, če ima kdo podobne izkušnje in kako je zadevo rešil...
Pri uporabi dveh spletnih servisov bi moral plačevat mesečno naročnino (en servis uporablja paypal, drugi stripe), pa moja Visa zavrača zahtevke za plačilo (recurring). Prvi je šel skozi, vsi nadaljnji (avtomatizirani) pa so failed.
Pri uporabi dveh spletnih servisov bi moral plačevat mesečno naročnino (en servis uporablja paypal, drugi stripe), pa moja Visa zavrača zahtevke za plačilo (recurring). Prvi je šel skozi, vsi nadaljnji (avtomatizirani) pa so failed.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija, 45 dni, nov izdelek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 41553 (17078) | Furbo |
» | prenosnik v tujini - garancijaOddelek: Strojna oprema | 3543 (1575) | Formula 1 |
» | Vprašanje o reklamacijiOddelek: Loža | 4927 (3802) | St235 |
» | Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8327 (6498) | galu |
» | Mimovrste garancija (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9650 (8047) | St235 |