» »

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja

1
2
»

Venum ::

Mene se vedno zanima kolko casa si avtera ponavadi vzame za popravilo?

bobby ::

kolikor je potrebno najbrž in pa znotraj zakonskih okvirov verjetno.
poklič njih pa je ali pa na njihovi strani preveri status popravila

http://www.avtera.si/src/servis.php
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Venum ::

Pod tisto kodo, ki sem jo dobil ne prime oz. piše da ta nalog ne obstaja pač neki v tem smislu.. Jao :S

Drugače mam zaenkrat zelo grenko izkušnjo z avtera "servisom". Danes kličem da bi preveru kaj se dogaja in me morjo 3x prevezat (pravijo aha to bo pa tista in tista oseba vedla..), pri tretjem prevezu pa mi reče operaterka da zato bi pa mogu kontaktirat servis (sem klicu na servisno številko) pa mi pol reče da nej pošljem ta nalog na mejl (še čakam na odgovor, bom še pustiu kako urco pol pa spet kličem :) ). Prau noben neve kdo se ukvarja s temi zadevami v njihovi firmi, klinc vrjetno jih večina ne ve kaj sploh njihova firma dela :D Svašta no.. Upam da funtech nabavlja (očitno že) tut pri drugih uvoznikih, ker avtera je pa res podn in nočem več met opravka z njimi.

mzakelj ::

Rad bi izpostavil pro servis, se pravi servis za dell prenosnike. Tam moraš sam plačati poštnino ?? Me zanima ali je to kako zakonsko rešeno ali je prosto po prešernu. Acord92 kateri tudi servisira prenosnike pa gre na njihove ?!!

M-XXXX ::

VEDNO servis plača poštnino!

RejZoR ::

Poštnino plača servis samo za nazaj, ko ti pošlje popravljen izdelek. Stalna praksa servisov tud v tujini. Imajo pa nekateri pogodbeno in ti pridejo iskat na lastne stroške (nr Philips servisi vem da imajo tko)
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

galu ::

V kolikor se gre za garancijsko popravilo, krije (beri: mora kriti) stroške pošiljanja oz. procesa spravljanja robe do njih servis. Če je plačniški servis, je plačilo poštnine prosto po prešernu.

Če bi prebral prvo stran teme bi to sicer že vedel...
Tako to gre.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste nateg

Oddelek: Loža
175088 (3241) louser
»