Forum » Igre » Grid 2 Uradna Tema
Grid 2 Uradna Tema
Buggy ::
Mi lahko kdo pove, ce ima pobleme z online igranjem in disconnectom. Steamov Grid 2 in HB paketa. Sem naredil Racenet account...grem online, poiscem quick match, najde igro in igralce ...ko pa se igra zacne loadati pa javi disconnect from the session :(
Firewall isklopljen, Masina v DMZ, uPnP vklopljen. Isto na dveh sistemih. Kaksna pomoc bi bila dobrodosla.
Mi tudi igramo (splitscreen) z gamepadi pa je prav zabavno. Drugace pa imam se drugo tezavo in sicer, ko igro zazenem (racunalnik je priklopljen na projektor) mi vedno starta v 1080p24hz namesto 1080p60hz kar se sicer z ponastavitvijo v settingih popravi je pa odvecen korak. V Catalistih custom profil ne pomaga...ALT+Enter tudi ne...se najbolje bi bilo ce bi mu v konfigu lahko sforsiral 60hz namesto 59hz kot jih ima za 1080p v nastavitvah.
Firewall isklopljen, Masina v DMZ, uPnP vklopljen. Isto na dveh sistemih. Kaksna pomoc bi bila dobrodosla.
Mi tudi igramo (splitscreen) z gamepadi pa je prav zabavno. Drugace pa imam se drugo tezavo in sicer, ko igro zazenem (racunalnik je priklopljen na projektor) mi vedno starta v 1080p24hz namesto 1080p60hz kar se sicer z ponastavitvijo v settingih popravi je pa odvecen korak. V Catalistih custom profil ne pomaga...ALT+Enter tudi ne...se najbolje bi bilo ce bi mu v konfigu lahko sforsiral 60hz namesto 59hz kot jih ima za 1080p v nastavitvah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dirt 3 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17243 (3821) | Buggy |
» | DiRT Rally (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 43384 (22400) | vostok_1 |
» | GRID: AutosportOddelek: Igre | 7460 (5571) | Pipi_Karamba |
» | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 24834 (9031) | uro1001 |
» | DiRT 2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 16020 (8282) | TechBeats |