» »

Race Driver: GRID

Race Driver: GRID

kixs ::

Se ene 54 minut... in odstevamo :O

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kixs ()

Mavrik ::

Okej, sem preizkuso Xbox demo. Po izgledu zgleda zadeva nora, poškodbeni model je tudi odličen in boljši od praktično keregakoli špila... poleg tega pa zadeva laufa popolnoma gladko tudi v gužvi. Kul pogon. Prav tako so zanimive fore z replayi in flashbacki ko se razbiješ kot alibaba.

Voženje je rahlo arkadno, sam vseeno kar paše. Zdaj edino samo ostaja vprašanje tega, kakšne dirke in vozila bodo v originalu. Če bo večinoma rižasto sranje ter driftanje bo brezveze. Če bo pa bolj DTM/racetrack usmerjeno bo pa dejansko kar kul špil.
The truth is rarely pure and never simple.

Pesimist ::

Pa daj no tron prosim te lepo. To niti odtenka simulacije ne vsebuje ali kak si razlozit, da avto totalka zlamas, zvijes pa sevedno dohitevas AI? :\
Me pa vseeno zanimam kak tekoce dela na PCju mi zdaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Mavrik ::

Ni cista arkada, ampak ena taka fajna mesanica, ki je ravno prav arkadna in ravno prav realisticna. Pa vizualno in tehnicno vrhunska zadeva.

Fun stuff torej. :)


Am, to je arkada. Edina hujša je ono sranje od NFSja. Saj ni nič narobe... samo primeri arkadnih simulacij so bolj zadeve tipa Gran Tourismo/Forza Motorsport.
The truth is rarely pure and never simple.

Orbit89 ::

LOL, kaj imate vi za arkado.:))
V katero zvrs potem pase Outrun 2006? Ultra arkade???

Se 10 min preden mi pobere demo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Orbit89 ()

Pesimist ::

grfx, vizual damage in interaktivnost ceste sta pa res neverjetna. Ko sem se prvic zabil v gume nisem verjel kaj vidim. Ko BMw ko se je zapikno pod gume zadnic :P

GLAVNI ::

Kaj pa igra! :d

Nora igra, ne morem verjet, kaka dobra dirkačina. Fenomenalno v glavnem!

Zgodovina sprememb…

  • polepsal: Mavrik ()

Pesimist ::

Igra pa se je samo ena stevilka vec ki je nebom igral dalje kot demo, da sprobam smao kak dela na kompu.

Tr0n ::

Hehe, cool spilcek. Prvi racer, ki mi res da obcutek hitrosti. Zadeva zgleda fenomenalno na 1920x1200 (vse na max) in tudi laufa brez zatikanja. Online quick match je tudi lag free po zaigranih 3 igrah.

Zabavno, ni kaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

Orbit89 ::

Tudi jaz sem navdusen.
Predvsem sem se bal, da bo stekal kot dirt, vedar mi dela na ultra v 1280x1024 z 16xCSAA povsem glatko in to mislim 60 fps trdih kakor kamen kost.

GLAVNI ::

Sploh pa je replay fenomenalen, sploh na tretji dirki, boljše kot v kakem filmu. Postavitve so nore. In sploh kamera v ovinku, ko pokaže kako zadriftaš v ovinek in gas do konca. Legendarni špil!

Pesimist ::

Ah na mojem X2 4200 dela tudi kar vredu. Zgleda da ma HDR. Kar se je extra presenetljivo ampak detajli ceste niso cisto razvidni. deluje bol kot Low quality texture with HDR.
Z volanom je cisto drugi obcutek, dosti bolse, cisto easy ko mario kart ampak vseeno spil ze leti z diska. Kot dirkalna igra je katastrofa.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Orbit89 ::

Pa mi je vsec predvsem, da lahko zavtis cas nazaj, kot pri Prince of Persia.
Res je da odstrani se nekaj realizma, vedar je veliko manj frustraciji, ko recimo v zadnjem od deseti krogih zajebes.

LP

kixs ::

Ravnokar probal... hja, cista arkada. Izklopim vsa pomagala, pa ni dosti tezje.

Sem pa impresioniran, da deluje dosti boljse (hitreje) od DiRT-a na moj "olde makina"

PS:
Sem bil zadnjic na Grobniku s svojim avtom in igre kar izgubijo svoj car :))

Tilen ::

Vse na max 1920x1200 deluje bp. Igra je ena redkih dirkačin v zadnjem času, ki se mi spet dopade. V nekatere detajle se vidi, da so res vložili veliko truda. Dopade se mi, da ni čista arkada. Hude simulacije me pa tudi živcirajo, pa ne da bi bil softič. Pač rad igram z užitkom in ne z "mukami". Me pa tukaj recimo čelni trk z drevesom celo ustavi, kar me recimo pri NFS serijah ne. velika vrjetnost tudi, da si bom šel kupit volan ;D Igra me je nevrjetno impresionirala. Iz gum se ne kadi kar nekaj za brez veze, ampak prav z občutkom. Prvič tudi recimo vidim, da enega z dirkališča odnese na pesek in ko se vrne na stezo prinese nekaj peska zraven. Dejansko lahko vidiš v naslednjem krogu kako je en po pesku ril in nasipal za kako lopato po cesti.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Meizu ::

Zakon :) Komaj čakam, da mi dol potegne zadevo. Glede na gameplaye je špil super!

Meizu ::

Mah, to je krneki. Probal špiljo, zdej pa ne vem, ali mi je grafa v kurcu, a se pregreva, ali so drajverji, ali pa ima igra kakšne nekompatibilnosti:

1. Igro zaženem, dela 5 minut recimo čisto vse ok. Vse na max, res. 1680x1050 okoli 60-70FPS. No, tko dela približno 5 min. Potem pa kar naenkrat padejo frejmi na 1-2FPS. In to potem kr traja. Vsake toliko dobi prebliske in švigne nazaj na 70, drugače pa ostane med 1 in 3 FPS. Sprva sem sumil, da gre za pregrevanje (verjetno), ampak poglej to - če se obrnem, torej začnem voziti v obratno smer, se FPSji nemudoma (manj kot četrt sekunde) dvignejo na konstantnih 70. Se obrnem nazaj v pravo smer - 2FPS. Se obrnem kontra - 70 FPS. Torej pregretje odpade. Prestavim pogled v kabino, eko, spet 2FPSja. A so to problemi z drajverji? Imam tazadnje nvidiine drajverje? Z grafiko bi moglo bit vse ok, vsaj s pregrevanjem, saj sem preigral četrt Crysisa brez da bi šel ven iz igre, sodeloval v težkih fajtih, pa se ni pregrela? Mislim, FPSji niso padli navzdol?

iLichu ::

ja men tud bolje deluje kot dirt :D pri dirtu sm mel sam 4xAA,kle mam lahko do fula use pa ne zasteka niti enkrat ^^ edin me jebe k ne vem kako da pol s uno kamerco pogledam kako se zaletis :D k sm vidu na filmckih da pol ful hudo pokaze kako se zaletis .

Tr0n ::

Meizu: Odinstaliraj gonilnike, spucaj z Driver Sweeperjem in instaliraj ta zadnje 175.16. Glede na to, da imas 9800GTX ti bi moral spil letet ko nor.

iLichu ::

a ste že probal multiplyer ?? men je hud ^^

T-Majo ::

Bo delal tole na C2D 2.45ghz, 2gb rama 800mhz, Radeon 2600xt 256mb ddr3, sata II 16mb disk??


Ciljam nekje na 1440x900 na medium.

Meizu ::

Tron, hvala, bom sprobal.

Pesimist ::

Mas slucajno XP pa zadne 174.64 drivere al kaj so? Mene totlano fukajo, kr zruzi se sredi GTR2 pa zasteka za 10 sekund.Potem se nekak pobere pa gre normalno dalje.

Meizu ::

Ne drajverje mam 174.74 in pa Visto. Fora je, da mi vsi špili laufajo na ful, razen tale GRID mi meče takšne oslarije ven. Očitno so drajverji na udaru.

Meizu ::

AJa, sicer pa kul špil, vsaj to, kar mi je uspelo preigrat, lahko samo pohvalim. Odlična grafika, sper gameplay, drift pa je naravnost odpičen :) NFSPS drift oslarija se totalno skrije pret temi užitki :)

iLichu ::

jst sm prejle igral mutliplayer,uno stezo k vozis s bmwji,tist prvi ovinek je nor,če tist prezivis...debili usi na polno u ovink in seveda eno polovica ma totalko polovica pa pride do cilja :D sam mi je ful usec igra ^^

iLichu ::

evo en screenshot od multiplayerja ^^




EDIT: u peto mi ratal postat sliko lol :D

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

PINki ::

Mi lahko kdo naredi account in mi piše na ZS, ker meni napiše error, ko želim narest nov acc.

matija14 ::

Mogoče kdo ve, zakaj se nič ne zgodi, ko poskušam pognat demo na PC.ju. Pokaže se peščena ura za 5 sekund nato pa nič.

iLichu ::

mogoce ti racunalnik ne ustreza zahtevam ali pa rabis nove gonilnike

matija14 ::

Inštalirall najnovejše driverje, računalnik je pa 100% dovolj dober za to igro.

iLichu ::

se par slik :)

null


null


null


null


null


null


null




ps: tuki lahko vidite moj PRO SKILL :))

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Tr0n ::

Mater, folk online sploh ne zna vozit. Mislijo, da igrajo derby, te pa se ze v prvem ovinku cisto zjebejo. :|

iLichu ::

ma ja to je ful kurac :( usi mislijo da je fora da se zabijas pa kr na polno vate letijo in potem takoj na zacetku dirke dobis totalko in ti gre na jok lol hec :D


EDIT: djte povedat kaksne nicke imate online,jst mam hooligan,dons sm celo vidu enga slovenca :D sam se ne morm točn spomnt kaksn nick je mel,mogoce nerris pa ene cifre zravn :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iLichu ()

GLAVNI ::

Ja folk prek neta se res zaganja v ovinke, lepo počakaš, da se zaletijo in lepo gasa. Kar pa se tiče singleplayera, čisto lepo se da vozit, sam večina se jih v ovinke zapodi in misli, da bo z 200km/h zvozla ovinek, lepo na izi.

iLichu ::

k pride igra vn jo bom kupo,tok mi je usec :D

DonMatejo ::

djte mi povedat ,kak mate nastavitve pod advanced... jst ne morm igrat prek tipkovnce majkemi (hehe, re že dolg nism igral nč, ampak če lahk mcraea igram normaln pa vse nfsje, pa d tega ne bi mogu evo...

PROBLEM: k zavijem avto ne zavije normaln, ampak ga kr za par stopinj zasuče, enako kamero... pol če se slučajn kej ustavš (bognedaj), maš največje jajca spemljat, k vse koplje, pa d ne bi pomislu d slučajn mjhn držiš tipko za smer al pa kej, k boš šel vsaj v drugo ograjo, če ne drugam... mislm svašta an... prosim za pomoč... a vem normlano dela?

hvala za kopijo nastavitev (oni procenti so al kaj že, al je še kkšn keč? al pa se res staram (19) :D

iLichu ::

ja men se zdi da je to normalno lol :D

DonMatejo ::

možno... probal bom še mal zmanjšat detajle, sam vseen,... aaargh

edit: zdle sm zmagal z BMWjem.. zgleda mi prej neki ni delal kt bi mogl... medtem k ajde ajde, drift se bo treba priučiti, groza me je pa muscleov... to je pa nerazumno, jst ne bom meu tolk močnih mašin... :D z bmwjem je blo pa zdj kul, mogoče je bil malenkost premočn... ampak drgač pa uredu... :D

Zgodovina sprememb…

DOOM_er ::

kakšne so minimalne zahteve?

edit: najdu

System requirements:

Minimum Specifications

Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Pentium 4 @ 3.0GHz or Athlon 64 3000+
1GB RAM.
Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
DirectX Compatible Sound Card
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space

Recommended Specifications

Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
DirectX 9.0c
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM.
Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
12.5 GB Hard Drive Space
Supported Graphics Cards

ATI Radeon X1300, X1600, X1800, X1900, X1950, HD2600, HD2900, HD3870
NVIDIA Geforce 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8600, 8800, 9800
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DOOM_er ()

opeter ::

eno vprašanje, igra super deluje, samo ne vem, kako naj igram... čisto vseeno je, če tiskam puščico za naprej on konstantno zavija na desno (?). Mislim groza. Zadnja dirkaška igra, ki sem jo igral je bil Xpand Rally Xtreme, ampak tam so kontrole normalno delovale. Ne vem pa kaj bi bil tukaj problem. Pod "Farhhilfe" oz. pri pomoči za vožnjo imam vse vklopljeno.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

iLichu ::

ja meni se zdi da je to normalno,sam se navadis pol čez en cas,edin mogoce če bi sensitive zmanjsal u nastavitvah .

EDIT: ucer se mi je ratal zataknit u gumah za cel krog in pol lol :D
 null

null

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iLichu ()

Kami ::

eno vprašanje, igra super deluje, samo ne vem, kako naj igram... čisto vseeno je, če tiskam puščico za naprej on konstantno zavija na desno (?). Mislim groza. Zadnja dirkaška igra, ki sem jo igral je bil Xpand Rally Xtreme, ampak tam so kontrole normalno delovale. Ne vem pa kaj bi bil tukaj problem. Pod "Farhhilfe" oz. pri pomoči za vožnjo imam vse vklopljeno.


Najverjetneje imaš poškodovana kolesa oz. podvozje.

Sba ::

iLichu zdle sva bla v eni dirki skup, pa so me sesul v prvem ovinku.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

iLichu ::

Aja :D kaksn nick si pa mel ???

EDIT: a si to ti na sliki :))

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Tilen ()

Tr0n ::

Splaca se kak joypad oz. Xbox360 kontroler nabavit, ce se igra na PCju.

Pesimist ::

mah tudi z joystikem ni niti senca ko igras z voljanem. Ceprav je le klinceva arkada je razlika dokaj ocitna.

Sba ::

Ne, mal podaljšan nick od tega je bil.

Jah, eni se kr lepo s tipkovnico ukvarjamo. Trenutno ni prostora za volan, pa nazadnje me je še neki FF hecu.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!

DOOM_er ::

dons sm zadevo probu na xboxu360 in morem rečt da je zadeva kr fletna za špilat
Robots will steal your job. But that's OK

opeter ::

Ni mi všeč zaradi kontrole... tipkovnica mi enostavno ne deluje oz. se ne odziva tako, kot bi bilo potrebno.
Sicer pa nimam zdaj časa se s tem ukvarjati. I'll pass.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dirt 3 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
10916502 (3080) Buggy
»

Grid 2 Uradna Tema (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
515062 (3183) PugPlug
»

DiRT 2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815373 (7635) TechBeats
»

F1 2010 by Codemasters (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
18329100 (21470) Jst
»

Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
9312941 (9166) thebaloh

Več podobnih tem